Не виходить зайти в контакт, що робити?



Не виходить зайти в Контакт – Контакт заблокований.
Дуже багато людей періодично стикається з тим, що не можуть зайти в контакт. В деяких випадках видається помилка, а іноді потрапляєш на головну сторінку соціальної мережі, але зайти не виходить з незрозумілих причин. Найчастіше проблема полягає в неуважності самих користувачів. У цьому огляді ми розглянемо найбільш типові ситуації, коли у користувачів не виходить зайти на свою сторінку і виникає питання – “Не заходить в контакт, що робити?” чи “Як зайти в контакт якщо закритий доступ?“.

Однією з найбільш поширених причин, коли користувачі не можуть зайти в контакт, є віруси, які поширюють зловмисники з метою оволодіти вашими фінансами. Вірус працює таким чином, що користувача перенаправляють на підробну сторінку і пропонують там відправити смс на один з коротких номерів.
В даному випадку категорично не рекомендується відправляти повідомлення, оскільки це є простою втратою грошей. При цьому на сайт “В Контакті” ви все одно не потрапите. Цю проблему легко усунути, виконавши ці корисні поради.

Що робити, якщо не заходить в контакт? 3 кроки.

1 крок. За допомогою будь-якого текстового редактора, наприклад Блокнот, відкрити файл hosts, розташований на диску С в каталозі WINDOWS – system32 – drivers – etc. Якщо файл не виходить відкрити, треба клікнути на нього правою кнопкою миші і там вибрати пункт “Відкрити з допомогою”. У діалоговому вікні вибрати Блокнот.

2 крок. Після відкриття подивитися вміст файлу і видалити усі рядки, що містять запис “vkontakte.ru” або “vk.com”.

3 крок. Іноді вірус може заблокувати відкриття або редагування цього файлу. Тоді треба буде виконати перезавантаження комп’ютера і у момент завантаження натиснути клавішу F8. У  діалоговому вікні, що зявилося вибрати Безпечний режим. Після завантаження операційної системи знову виконати перших два пункти.
Видалити усі рядки, що містять запис “vkontakte.ru” або “vk.com”, щоб розблоковувати акаунт в контакті.

Що робити, якщо не заходить в контакт навіть після виправлення або видалення “hosts”…

Якщо ж цей спосіб не допоміг або у файлі hosts все нормально, то заблокований доступ до соціальної мережі “В контакті” іншими типами вірусів. Щоб позбавитися від них, можна спробувати зайти в Пуск і вибрати пункт Пошук. Ввести в поле пошуку фразу “vkontakte.exe” і усі знайдені файли з таким ім’ям треба видалити. Повторити цю процедуру і для фрази “svc.exe”. Після видалення знайдених файлів треба перезавантажити комп’ютер.

Але у будь-якому випадку, найбільш ефективним методом боротьби з вірусами є антивірусні програми. Тому рекомендується перевірити свій комп’ютер на наявність вірусів. Тим більше, вони можуть впливати не лише на працездатність сторінки “В Контакті”, але також і на усі інші функції комп’ютера.

В деяких випадках у користувачів не заходить в контакт через некоректні налаштування браузера. Найчастіше це спостерігається у таких браузерів, як Opera, Safari і Firefox. Тому можна спробувати зайти на свою сторінку за допомогою браузеру Google Chrome, який відрізняється простим інтерфейсом і швидкою стабільною роботою.

Якщо ж у браузері відображається повідомлення, що сервер не знайдений, то це свідчить про неможливість підключення. Причиною цьому може бути перезавантаження сервера “В Контакті”. У такому разі, на сайт не зможуть зайти і інші користувачі. Це тимчасове явище і можна спробувати ще раз вхід через один або дві години. Іншою ж причиною є відсутність мережевого підключення на комп’ютері користувача, яке може бути викликане несправністю устаткування у провайдера або технічними проблемами на призначеному для користувача ПК.

Не можливо відобразити сторінку . Як розблоковувати контакт для входу на свою сторінку, якщо пише, що сервер не знайдений і не заходить в контакт.

Якщо не виходить зайти в контакт, то варто звернути увагу на наступні моменти. Необхідно перевірити наявність з’єднання з інтернетом, для чого спробувати зайти на які-небудь інші сайти. Також є вірогідність того, що адміністрація “В Контакті” тимчасово заблокувала акаунт користувача через спам або інші причини. В даному випадку рекомендується почекати декілька днів і спробувати ще раз виконати вхід.

У багатьох громадських організаціях, робочих офісах і учбових приміщеннях, системний адміністратор локальної мережі штучним шляхом блокує доступ до деяких сайтів, у тому числі і “В Контакті”. Треба розпитати у інших людей, працюючих за комп’ютером в цій організації, чи дозволений тут доступ до соціальних мереж, можливо не заходить в контакт через блокування цього сайту на Вашій роботі.

Чому не виходить зайти в контакт – про всяк випадок перевірте наступні моменти:

Чи є у Вас з’єднання з інтернетом. Зайдіть на будь-який інший сайт і подивіться, чи вантажиться він.
Якщо Ви не удома, дізнайтеся, чи дозволений доступ до сайту “у контакті” у цій організації. Часто в школах, інститутах, на роботі доступ до соціальних мереж заборонений.
Можливо, Вас все-таки заблокували адміністратори сайту за спам, що розсилався, часту зміну імені або щось ще, хоча це буває украй рідкісно. Але якщо вже це і сталося, почекайте день-другий, потім спробуйте зайти знову.

Ми розібрали найпоширеніші варіанти того, чому може не заходити в контакт. Дуже сподіваємося, що Вам допоможуть ці відомості. Удачі!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: зайти в контакти, як зайти в вк якщо доступ закритий

Коментарі 5 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *