Як знайти людину через інтернет



Добре, якщо людина веде активне життя в інтернеті, тоді буде простіше знайти її через інтернет, розглянемо основні способи. Як часто люди, втративши зв’язок один з одним з тієї або іншої причини, бажають знову відновити спілкування. Але у них немає ніяких координат один одного – навіть адреси електронної пошти. Проблему вирішать спеціальні сайти, призначені для пошуку людей. Ми нещодавно розглядали як знайти людину по прізвищу, ознайомтеся після прочитання цієї статті.

Ніколи не піддавайтеся на пропозиції знайти людину за допомогою інтернету, відразу в усіх соціальних мережах, сплативши послугу за допомогою SMS. Користуючись подібними послугами, ви все рівно не отримаєте більше інформації про людину, чим при самостійному її пошуку. Хоча, у крайньому випадку, якщо зовсім нічого не знайдете, то спробуйте. Вартість же послуги може перевищувати суму, яку ви виплачуєте в місяць за доступ до інтернету.

Як знайти людину через інтернет?

Якщо ви зареєстровані в тій або іншій соціальній мережі, але знайти в ній потрібну вам людину не можете, не зневірюйтеся. Цілком можливо, що він просто зареєстрований не в цій, а в іншій мережі. Зареєструйтеся в якомога більшій кількості таких мереж, і здійснюйте пошук в кожній з них. Просто введіть прізвище, ім’я і по батькові людини в пошукову систему, а краще в декілька таких систем. Цілком можливо, що ви відразу знайдете сторінку, де вказана її адреса електронної пошти. Також ви, можливо, знайдете відомості про які-небудь її публікації, хоча би невеликі. У редакції або видавництві вам охоче повідомлять його телефон, заздалегідь зв’язавшись із нею і запитавши дозволу.

Можливий і пошук людини через інтернет непрямим способом. Для цього, якщо той, кого ви шукаєте, не залишив про себе в інтернеті ніяких слідів, знайдіть, наприклад, в тих же соціальних мережах інших людей, які, на вашу думку, можуть бути з нею знайомі. Можливо, ці люди повідомлять вам координати для зв’язку з нею. У разі, якщо знайти людину не вдалося жодним з вказаних способів, скористайтеся офіційним сайтом телепередачі “Чекай мене”. Спочатку зайдіть на наступну сторінку: http://poisk.vid.ru/?p=10&view=let search Заповнивши форму, дізнайтеся, чи не шукає ця людина вас сама. Якщо виявиться, що це не так, перейдіть на іншу сторінку: http://poisk.vid.ru/?p=42&ct=6987. Зареєструйтеся на сайті, після чого уважно заповніть усі поля дуже великої форми. Не пошкодуйте часу на введення усієї необхідної інформації, оскільки шанс знайти людину через інтернет збільшиться у багато разів.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: знайти інтернет, як знайти людину знаючи імя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *