Що робити дівчатам з довгим волоссям на руках? [draft]



Абсолютно нещодавно жінкам і в голову не прийшло б, що треба вести боротьбу з непотрібним волосяним покривом на тілі. Дівчата вважали цілком природним той факт, що на руках росте і видне волосся. Ні для кого не було здивуванням, якщо у представниці жіночої статі на руках була щедра волосистість, оскільки вважали, що власниця такої рослинності обов’язково вийде заміж за багатого чоловіка.
Що вже говорити про наш час, коли будь-яка поява волосяної рослинності, за винятком голови, вважається поганим тоном. Настав час депіляцій і різних процедур, що позбавляють від волосся раз і назавжди. Чи правильно це? Для видалення небажаного волосся є безліч способів, деякі варіанти спробуємо зараз розглянути. Багато дівчат, які мають довге волосся на руках, замислюються над тим, як позбавитися від нього. Проте не всі знають, що зайве волосся можна також освітлити. Зараз розглянемо спосіб, як освітлити волосяний покрив.

Як освітлити волосся на руках?

Це повсюдно поширений засіб, перевірений не однією дівчиною. Для процедури потрібно зовсім небагато. Беремо флакон перекису водню 30 % і дві середні ампули нашатирного спирту. Далі необхідно розбавити все порівну. Поєднати складові у невеликій місткості, куди додати 1 чайну ложку соди (без гірки).
Далі переходимо до наступного етапу. Треба взяти невеликий ватний диск. Опускаємо його в наш розчин і повільно, не втираючи в шкіру, наносимо на проблемні частини тіла. Залишити на годину, не більше. Треба ставитися до цього з повною серйозністю, адже якщо перетримаєте, то матимете шкірний опік. Не варто тривожитися, якщо відчуєте слабке паління. Це нормальна реакція.

Довге волосся можна вивести абсолютно безболісно

Як боротися з довгим волоссям на руках та інших ділянках тіла? Саме бритвений верстат вважається швидким і найпопулярнішим способом позбавлення від зайвого волосяного покриву. Але треба врахувати, що такий варіант передбачає набагато більше мінусів, ніж плюсів. Шкіра, поза сумнівом, через декілька днів стане схожа на кактус. Це перевірений факт. Плюс до всього волосся почне рости дуже швидко, і Ви ще триста разів пошкодуєте, що припустились помилки. Можете тільки уявити, якою буде реакція Вашого чоловіка. Навряд чи йому захочеться погладити вашу “ніжну” шкіру. Щоб уникнути цієї неприємності, доведеться голити руки щодня. Так що краще взагалі відмовитись від цього, не ускладнюйте свого життя.
Є чудова альтернатива бритвеному верстату – процедура кремом депіляції. Простіше не придумаєш: слід нанести його на ділянку, де ростуть небажані волоски, а потім через деякий період змити крем разом з непотрібними частками. Зручна процедура займе зовсім небагато часу, а до того ж – тіло не буде шершавитися, і прояв червоних точок мінімальний. Крім усього іншого, за допомогою цього методу можна позбавитися від “волохатості” раз і назавжди. Однак не в усіх це вийде з першого разу, виконати процедуру необхідно кілька разів. Важливо пам’ятати, якщо шкіра дуже дратівлива, треба перевірити її на алергічну дію препарату, щоб не було згубних наслідків.

Видалення небажаного волосся на руках іншими методами

Якщо довге волосся на руках заважає вам почувати себе ідеальною, раз і назавжди забути про нього допоможе не що інше, як лазерний депілятор. Волосся видаляється разом із коренем. Варто зазначити, що з кожним сеансом волосся ставатиме все менше і менше, а незабаром і взагалі пропаде. Сміливо користуйтеся!Єдине, що може стати перешкодою – це болісність процедури. В цьому випадку можна сказати, що краса вимагає жертв. Проте деякі жінки, взагалі не здатні перенести ці тортури. Біль настільки сильно проявляється, що їм краще не користуватися цим методом. Тоді шукайте альтернативу або ж терпіть і будьте красивими!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *