Як видалити волосся на обличчі назавжди?



“Дуже хочу звільнитися від вусиків над верхньою губою. Вже набридло вищипувати, та і дуже боляче, коли треба прямо над губами вищипувати. Ще шкірний покрив стає подразненим. Порадьте, будь ласка, як ще можливо, а також за допомогою, яких методів видалити волосся на обличчі назавжди в домашніх умовах або іншими способами”! Волосся на обличчі – це абсолютно натуральна річ, яка придумана природою. У нас практично усе тіло у волоссі. Окремим жінкам повезло більше, і у них на обличчі волосся майже не помітне, у деяких, навпаки, волосся на обличчі дуже помітне. Цікавий сайт порад для усіх, повідає про можливі моменти появи волосків на обличчі у представниць прекрасної статі і про те, яким чином це волосся віддаляється назавжди.

Причини появи зайвого волосся на обличчі у жінок

Щоб видалити волосся на обличчі жінки назавжди, потрібно мати в розпорядженні відомості про причини їх виникнення. Цих підстав може бути багато: Менопауза. Це одна з причин інтенсивного росту волосся, що найчастіше зустрічається, в ділянці обличчя. Все тому, що коли функціональність яєчників припиняється, починається збільшене формування чоловічого гормону – андрогену. Саме він активізує ріст волосся на обличчі. Період статевого дозрівання. Зараз теж виникають різноманітні гормональні зміни в людському організмі, які ініціюють також видозміни в структурі волосся. У результаті те, що було приховано, виступає виразніше. І знову-таки первинним винуватцем є андроген.

Жінки, що мають багато цього гормону в крові, як правило, мають в розпорядженні небажане волосся на обличчі! Гірсутизм. Це захворювання, при якому в жіночому організмі знаходиться дуже велика кількість чоловічих статевих гормонів. Обставина загострюється з часом, тобто чим дорослішою стає жінка, тим більше виникає небажаного волосся. Це трапляється тоді, коли не проводиться особливого лікування. Безумовно, що гірсутизм спочатку треба діагностувати у доктора, а вже потім йти в косметичний салон. Спадковість. Якщо у вашої мами є присутньому волосся на обличчі, цілком можливо, що воно є присутніму і у вас! Гормональний дисбаланс, синдром полікістозу яєчників. В даному випадку рівень чоловічих гормонів в жіночій крові теж посилюється, а результат – надмірно велика кількість волосся на обличчі і тілі, від якого так хочеться позбавитися.

Прийом медикаментів

Щоб звільнитися від волосся на обличчі назавжди, можна проводити лікування в 2 напрямах: вживати препарати, які регулюють виробництво андрогена в організмі, і застосовувати різноманітні досягнення косметологів. Лікарські препарати, що регулюють ріст волосся Отже, є список медикаментозних препаратів, які дозволяють зменшити утворення чоловічих гормонів в організмі жінок : Протизаплідні пігулки. Їх досить часто застосовують для позбавлення від різних жіночих проблем, приміром, надмірного волосся на обличчі. Цікаво, що окремі типи протизаплідних препаратів дуже результативні від збільшеного обволосіння. Спіронолактон(Альдактон). Відбувається блокування впливу андрогенів на фолікули волосся. Окрім того, він призупиняє утворення цих гормонів в людському організмі. Кетоконазол. Функціонує так само. Безперечно, що перед кожним вживанням препарату необхідно проконсультуватися з лікарем. Це не аспірин – це медикаменти, що чинять вплив на наші гормони!

Погляньте на це дуже серйозно і нічого не прописуйте собі самі. Косметологія для видалення волосся на обличчі в домашніх умовах Стосовно косметологічних дій для видалення волосся на обличчі майже назавжди, то віддати перевагу є чому. Вищипування волосся на обличчі пінцетом Вищипування – процедура недорога, але хвора, удома можете і самі це зробити. Краще вищипування підходить для позбавлення від волосся в області підборіддя. Але не забувайте, що вищипування веде тільки до того, що волосся на обличчі робиться набагато товщим. Видалення волосся на обличчі воском Депіляція воском – найпоширеніший метод позбавлення від волосся на обличчі, його можна здійснювати самостійно в звичайних домашніх умовах. Результат зберігається на тривалий час.

Годиться для тих, у кого початкова і звичайна стадія обволосіння, є епіляція цукром і інші екзотичні методи епіляції. У магазинах є великий вибір воску, спеціалізованого для видалення волосся з обличчя. Ще цю процедуру можна зробити в салонах краси. Мінус: волосся на обличчі повинне відрости на достатню довжину, щоб їх видалити воском. Деякий час треба буде ходити з волосками! Знебварвлення волосся на обличчі З першого погляду, цей метод видалення волосся на обличчі – не скрутний і дешевий. З іншого боку, подібна процедура може спровокувати подразнення, особливо, якщо у вас уразлива шкіра. Більше того, непоганий кошт для знебварвлення треба буде знайти.

Крем для депіляції

Крем депіляції визнаний практично найнерезультативнішим методом, і ось через що. Перше, подібний метод позбавлення волосся на обличчі не дає тривалого ефекту. Друге, крем для депіляції може спровокувати подразнення шкіри. Третє, на обличчі може утворитися ще більш видиме і потовщене волосся. Крем для депіляції ніяк не впливає на фолікул волосини, тому волосся продовжує рости з тією ж нестримністю. Ніякого тривалого ефекту! Електроліз, електроепіляція Електроліз – найрезультативніший метод позбавлення від зайвої рослинності на обличчі. Дає хороші плоди, тому що за час процедури здійснюється руйнування фолікула волоса при використанні слабопотужних електричних імпульсів. Для досягнення потрібної дії знадобиться п’ять – шість процедур, і добре б робити їх в салоні краси. Мінуси: процедура досить хвороблива, особливо для людей із чутливою шкірою. Більше того, іноді там, де було волосся, залишаються трохи видимі рубці.

Електроепіляція – процедура досить тривала і клопітка. Лазерне видалення волосся і фотоепіляція Лазер і фотоепіляція – це одні з найуспішніших методів видалення волосся на обличчі майже назавжди, але вже не в домашніх умовах і зробити це самостійно не можливо. Плюси – нестримність, майже повна безболісність, від волосся позбавляються назавжди(але, для цього знадобиться декілька процедур), окрім цього, мала кількість протипоказань. Під час проведення процедури промінь пристрою передає деяку кількість тепла фолікулу волосини, у результаті він руйнується, і волосина припиняє рости. Подібна процедура має вузьконаправлену дію, з цієї причини не відбувається подразнення шкірного покриву поблизу шкірної поверхні. Говорять, що подібні методи позбавлення від волосся годяться тільки для темного волосся. Але життя не стоїть на місці, і є пристрої, здатні позбавити від волосків всякого типу, – і дуже світлих, і тонких. Необхідно тільки шукати уважно! Мінуси: досить дорого!

Лазерне видалення і фотоепіляція в області вусиків має більш високу вартість. Хочу нагадати загальновідому правду: ніколи в житті не збривайте волосся в області обличчя. Це найбільш швидкий метод позбавлення від них Крім того: пам’ятайте, що посилене обволосіння на обличчі може говорити про неабияке захворювання в людському організмі. Внаслідок цього не соромтеся звертатися до лікаря. Цьому необхідно протистояти. Бажаємо вам бути здоровими і привабливими. Не завжди в домашніх умовах можна добитися доброго результату, якщо здійснюєте видалення волосся на обличчі самостійно. Існує багато способів ефективного видалення волосся на обличчі: ниткою, марганцівкою, епілятором та ін. Але усі ці методи потрібно застосовувати дуже обережно, адже вони можуть зашкодити вашій ніжній шкірі обличчя.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: крем для видалення волосся на обличчі, крем для депіляції на обличчі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *