Який шампунь сприяє росту волосся?



З давніх часів розкішне густе волосся було однією з головних прикрас жінки і вважалося зразком здоров’я і краси. В наші дні красиве волосся усе так само залишається на піку моди, а бажання мати чудову прикрасу у вигляді густого шовковистого волосся, залишається актуальним. Цілком природно, що коли волосся починає випадати, а його ріст сповільнюється – це дає привід нам для занепокоєння. Ми починаємо гарячково шукати бабусині рецепти для його відновлення і ставити питання, який шампунь для росту волос найефективніший.

Не варто метушитися і поневірятися. Безвихідних ситуацій не буває. В першу чергу необхідно з’ясувати причину поганого самопочуття вашого волосся, а потім, постаратися її усунути. Джерелом бід може бути стрес, наслідки якого-небудь захворювання, лупа або неправильний догляд за волоссям, але усе це цілком виправно. І навіть у тому випадку, коли причина поганого росту волосся криється в генах, не варто сумувати – медицина і косметологія прийдуть вам на допомогу.

Звичайно, багату шевелюру вам обіцяти ніхто не буде, але зупинити надмірне випадання волосся і підкоригувати процес їх росту за допомогою косметичних засобів, цілком можливо.

Останніми роками на ринку косметики з’явилася новинка у вигляді шампуню активатора росту волосся, який, незважаючи на свій молодий вік, вже добився визнання у споживачів. Шампуні нового покоління допоможуть вам вирішити питання, який шампунь для росту волосся слід шукати серед величезної маси косметичних засобів. Шампуні активатори застосовані до будь-якого типу волосся і покликані вирішувати проблеми, пов’язані з його ростом, сухістю шкіри голови, появою лупи, а також ламкістю і стоншенням волосся. Вони допоможуть надати вашому волоссю доглянутого вигляду, і отримати бажаний об’єм.

На сьогодні, елітні шампуні не обмежуються одним найменуванням, розроблений цілий ряд серій нових засобів активізуючих ріст волосся. Основним компонентом рецептури є біологічно активне бджолине маткове молочко(апинол), що містить близько ста всіляких з’єднань і мікроелементів. Протиокислювальні складові успішно борються з випаданням волосся, активні елементи покращують його структуру, а мікроелементи приводять в норму стан волосяних фолікул.

Якщо ви ще не визначилися, який шампунь для росту волосся вам слід придбати, то перш, ніж купувати красивий флакон з яскравою етикеткою, назва якого не сходить з вуст рекламних компаній, ознайомтеся з його складом.

Шампуні, призначені для росту волосся, повинні містити в обов’язковому порядку натуральні речовини і вітаміни, що ведуть цілеспрямовану боротьбу з причинами уповільнення зростання волосся. Такі засоби також мають бути збагачені різними оліями і жирними кислотами, оскільки вони швидко засвоюються і чинять ефективну дію на корені волосся. У косметології для цих цілей, успішно використовуються олія чайного дерева, жожоба, грейпфрута та ін.

Окрім вітамінів, олій і жирних кислот, на ріст волосся також чинять добрий вплив колаген, кератин, амінокислоти, бета-каротин і сірка. У тому випадку, коли шампуні для росту і відновлення волосся не виправдовують своє призначення, має сенс придбати лікувальні засоби по догляду за волоссям. Звичайно, зрозуміти який шампунь для зростання волосся підходить саме вам, ви можете тільки самі. Познайомте своє волосся з декількома найменуваннями, використовуючи кожне, приблизно, впродовж двох-трьох тижнів. Тільки ваше волосся дасть вам єдино правильну відповідь. Вдало підібраний шампунь стане вам вірним помічником у боротьбі за здорове і красиве волосся.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: шампунь для росту волося, який шампунь щоб густе волося було

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *