Красива весільна скринька для грошей своїми руками [draft]



Скринька для грошей за останні роки стала обов’язковим атрибутом сучасного весілля. Цей аксесуар використовують під час викупу нареченої, в нього збирають і подарункові конверти від гостей. Якщо ви вирішите робити таку коробку самостійно, то зможете підібрати декор, що гармоніює із загальною концепцією весілля. Представляємо вашій увазі майстер-клас по створенню оригінальної скриньки для грошей.Необхідні матеріали:

  • шпалери;
  • картон (великий лист А1);
  • нитки з голкою;
  • напівпрозора біла тканина (наприклад, органза або фатин);
  • готовий декор: квіти і листочки з тканини, намистинки на волосіні;
  • клейові напівперлинки;
  • термопистолет і клейові стержні;
  • ножиці.

Весільна скриня для грошей своїми руками – покрокова інструкція

У нашому майстер-класі ми використовуватимемо як основний матеріал картон і шпалери. Ви можете застосувати спеціальний дизайнерський картон, або використати рельєфну пленку-самоклейку. Для днища і бічних стінок скрині можна використати гофрокартон від старих упаковок.

  1. Вирізуємо з картону каркас нашої скриньки для грошей – прямокутник розміром 33 на 55 см, і обклеюємо його шпалерами. Край шпалер підгинаємо під низ картону.
  2. Загинаємо припуск по 1,5 см з кожного краю. Це необхідно для приклеювання бічних стінок коробки. Робимо надрізи, як на фото.
  3. По центру креслимо прямокутник 2 на 10 см Це – майбутній проріз для грошей в нашій скриньці. Вирізуємо отвір за допомогою ножиць або канцелярського ножа.
  4. Вирізуємо і вклеюємо днище. Розміри – 18 на 30 см
  5. Прикладаємо нашу заготівлю до картону. Обводимо боковину олівцем. Вирізуємо.

    Зверніть увагу! Другу боковину вирізуємо по першій викрійці. Другий раз обводити коробці не треба. При виготовленні стінки важливо кілька разів приміряти деталь, трохи підрізувати, щоб форма була красивою.

  6. Обклеюємо боковинки шпалерами. Кріпимо деталі до центральної частини коробки.
  7. Ось так виглядає готова скринька для грошей.
  8. Тепер приступаємо до декору. Спочатку з тканини вирізуємо 2 деталі розміром 15 на 65 см, а потім робимо складання посередині кожній з них. Процес можна подивитися на відео.
  9. Приклеюємо обидві деталі до скрині, як на фото. Основне кріплення тканини здійснюється під днищем коробки.
  10. Приклеюємо декор. Процес показаний на відео.
  11. Останній крок – прикрашаємо проріз клейовими напівперлинками, приклеюючи їх по периметру.

Скринька для грошей на весілля своїми руками готова!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *