Настільні ігри – кращий спосіб весело і цікаво провести вечір [draft]



Зараз життя настільки швидкоплинне, що нам бракує часу зібратися в одному дружному колі близьких людей і відпочити. Прийшовши на такі зустрічі та обговоривши, хто і де працює, як діти, не знаємо, що робити далі. Цікаві настільні ігри для компанії чудово урізноманітять Ваші посиденьки. Проте вони мають відповідати певним умовам.

Ігри для компанії

Кількість гравців має бути більше 5 осіб. Правила мають бути не дуже складними, щоб учасники максимально швидко зрозуміли потрібні дії, у тому числі й діти. Ігровий процес має бути динамічним і не нудним, адже не для того Ви зібралися разом. І найголовніше – гра повинна приносити задоволення, радість і позитив її учасникам. Відмінним вибором стане “Активіти”. Командна гра в шаради, де один з учасників повинен пояснити своїй команді за одну хвилину слово чи словосполучення на його картці. Це можна зробити, підказуючи словами, не застосовуючи однокорінних; намалювавши його на папері або дошці; пантомімкою і жестами. Вам залишається лише вгадати. Є ще “Alias” і “Alias Party” з такими ж правилами.

Людська хитрість, кмітливість, обман і ораторське мистецтво Ви відточите ці навички в рольовій грі “Мафія”. Для неї потрібна компанія від 6 осіб, яких ведучий, шляхом таємного жеребкування, ділить на організовану злочинність і неорганізованих городян. З підвищенням кількості учасників градус боротьби підніматиметься все вище.
Якщо Ви зібралися в малому складі, то Вам чудово підійде рухливий “Твістер”, в якому потрібно бути пластичним і гнучким. Загадковий і чарівний “Dixit”, де Ви протестуєте на максимум своє творче мислення. Реакції “Set” або “Jungle Speed”, що розвивають швидкість. Комбінаторне мислення задійте в іграх “Монополія”, “London” або “Aricola”. “Дженга”, як краща настільна гра року, порадує своєю божевільною простотою і неможливістю відірватися. У ній Ви потренуєте спритність і моторику, переставляючи дерев’яні блоки в побудованій вежі.
Якщо під рукою нічого подібного немає, то використайте різноманітні карткові ігри. Веселі, швидкі, прості і не зовсім. Для більшості потрібна лише одна (рідко дві і більше) колод карт, а вже вона є майже в кожному будинку, в крайньому випадку її можна купити в найближчому магазинчику. Тут є як класичні “Крібедж”, “Покер”, “Блек Джек” або “Шотландський віст” для знавців, так і швидкі “Дурень”, “П’яниця”, “Корсіканський бій”, у яких добре почуватиме себе і новачок.

Тихі сімейні вечори можна різноманітити настільними іграми

Які ж ігри вибрати в тісному сімейному колі? Діти обожнюють грати і радіють, коли батьки, бабусі й дідусі беруть участь у цьому. Тут може бути і відгадування простих загадок, малювання дивовижних звірів, кидок кожною командою імпровізованих “сніжків” у коробки і так далі. Тут також можна знайти великий вибір настільних ігор – “Риболовля”, “Веселий доктор”, “Веселі пірати”, “Ну, постривай!” та інші. Веселі ігри для сім’ї насправді можна придумати і самому, враховуючи вік дітей.

Наше життя так насичене комп’ютерами, телефонами, яскравими кольорами реклами, що настільні ігри стануть приємною різноманітністю і розрадою для будь-якої людини. Грайте, вчіться, розважайтеся і  не лінуєтеся!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *