Де купити окуляри 3D?

Якщо деякий час тому сказали би, що від перегляду фільму з’являтиметься відчуття реальної присутності і натуральності зображення, то мало б знайшлося людей, що повірили в таке. Але це було тоді, а в наші, же дні похід до сучасного кінотеатру асоціюється з поняттям фільм “В 3D”. Кінофільми цього формату поступово переселяються на домашні телевізори і так звані домашні кінотеатри. І вже немає необхідності йти в кіно, для того, щоб отримати задоволення від кіноперегляду 3D, досить лише купити фільм, знятий в цьому форматі, ну і головне придбати окуляри 3D. Адже без таких окулярів не вдасться подивитися фільм. Отже, купівля таких окулярів є обов’язковою. Тільки не усі знають, де купити окуляри 3D.

3D окуляри не являються, якимсь дуже новим явищем. Напевно, багато хто з нас пам’ятає, що раніше за допомогою окулярів, що мали червоно-синє скло була можливість милуватися особливими зображеннями в стерео-форматі в різних журналах моди і інших виданнях, одягати їх, граючи в комп’ютерні ігри, ну а зараз ось переглядати 3D фільмів. Ці стерео-окуляри, які складаються з фільтру синього і червоного і є тими 3D очками або анагліфними окулярами.

Ось декілька відповідей на питання “Де купити окуляри 3D”?:

1. Такого роду окуляри можна купити в магазинах з продажу аудіо-відео товарів, де також продають і самі фільми, які за допомогою цих окулярів і переглядають.

2. Окуляри 3D є невід’ємною частиною спеціальних журналів із стерео-картинками. До них відносять дитячі журнали, де дитина зможе розглядати різних представників світу фауни і інші цікаві речі в так званому стерео-форматі. Також це можуть бути журнали моди або ж художні журнали. Окуляри тут зроблені з картонної оправи, в яку вправлені скельця. У них досить дешевий вигляд, але їх використовують по прямому призначенню, ну і природно, для перегляду тривимірних фільмів.

3. 3D окуляри, зроблені із спеціального пластинок можуть прикрашати прилавки магазинів оптики або ж віртуальні прилавки численних інтернет-магазинів. Здійснити замовлення окулярів по інтернету дуже легко, оскільки доставка здійснюється майже в усі регіони.

Не забувайте, що, що 3D окуляри необхідно застосовувати лише для перегляду фільмів на різних екранах з анагліфним форматом картинки. Ще продаються 3D окуляри, вартість яких набагато дорожча, і вони можуть підходити для перегляду кіно на телевізорах і домашніх кінотеатрах, де є спеціальне тривимірне зображення. Такого роду окуляри можна купити в магазинах електроніки. Фільми в 3D – це дуже захоплююче зайняття. Але занадто частий перегляд подібних фільмів може привести до того, що стерео-окуляри негативно впливатимуть на очні м’язи, і в результаті очі сильно втомлюватимуться. 

Де можна купити стереоокуляри для ноутбука?

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *