Як займатися сексом по телефону?



Для того, щоб займатися сексом по телефону Вам знадобиться декілька важливих деталей: повідомлення сексуального характеру, глибоке дихання, шпаргалка, еротичні фотографії, звукові ефекти і, звичайно ж, уміння описувати. Ці поради допоможуть Вам навчитися займатися сексом по телефону і, можливо, саме він стане кращим сексом у Вашому житті.

Пишемо шпаргалку. Вона Вам згодиться, якщо Ви не звикли до непристойних бесід. І тоді Вам не треба буде підшукувати слова, які треба буде сказати в той або інший момент розмови.

Спокій. Ніякого хвилювання не повинно бути. Декілька хвилин глибоко подихайте, а вже потім набирайте номер. Таким чином, Ви зробите свій голос впевненішим і розслабленим.

Своє еротичне фото. Посилаючи свій знімок, будьте уважні, оскільки подібна пересилка може спричинити за собою серйозний ризик, тому посилайте такі фотографії лише людям, яким Ви повністю довіряєте.

Опишіть себе. Що б займатися сексом по телефону правильно, треба при спілкуванні з чоловіком розповідайте йому як Ви зараз спокусливо виглядаєте, як Ви одягнені, а можливо голі, при цьому неважливо, чи одягнені Ви насправді в спортивні штани або домашній халат. Справа вся в тому, що для хлопців дуже важливе візуальне зображення. Якщо Ви спілкуєтеся з жінкою, то повідайте їй про свої пристрасні бажання, про те, як Ви хочете її тіло, причому прямо зараз. Все говоріть повільно, роблячи акцент на останню букву кожного слова.

Не забувайте про яскравість в спілкуванні. Використайте в спілкування яскраві фрази і вирази, включаючи найгрубіші назви частин тіла, які Вам тільки прийдуть в голову. Говоріть навіть те, що Ви б посоромилися сказати в обличчя людині.

Говоріть конкретно. Говоріть завжди конкретно. Описуйте свої фізичні прояви пристрасті. Не треба ефемерних фраз.

Звертайтеся особисто. Обов’язково в розмові говоріть про унікальні фізичні риси і еротичні переваги Вашого партнера. Ваша розмова не має бути узагальненою.

Діалог. Без діалогу не обійтися. Бесіда має бути двосторонньою. Слухайте партнера і відповідайте на його фрази.

Не забудьте вчасно покласти трубку. Після того, як Ви обоє кінчите, відразу ж завершіть розмову і покладіть трубку. Сором за скоєне краще переживати самостійно, це один з секретів як займатися сексом по телефону.

Звукові ефекти. Нехай Ваш партнер чує все те, що Ви робите зі своїм тілом у відповідь на його прохання. Не соромтеся стогнати, стогніть то голосно, то тихо.

От і все, займатися сексом по телефону не складно, як бачите, але досить незвично, спробуйте зі своїм партнером різноманітити секс і зайнятися сексом по телефону в слушний час.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: секс телефону львів, як займатися сексом по телефону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *