Як правильно займатися оральним сексом?



Давно відомо, що для сексу можна використати дуже багато частин тіла – значно більше, ніж це було обумовлено природою. Хоч традиційний секс був і буде кращим його видом, але різноманітність в статевому житті – річ дуже важлива як для чоловіків, так і для жінок. Тому пізнавати інші види сексу, окрім вагінального, корисно. Але дуже багато дівчат – в силу пуританського виховання або прихованих комплексів – абсолютно не знають, як правильно займатися оральним сексом. Багатьом це здається огидним і образливим для жіночої гідності, багатьох лякає сам факт появи в ротовій порожнині чоловічого члена або наслідків бурхливої еякуляції. Брак знань і досвіду – ось головна проблема, адже люди найчастіше бояться невідомості.

З чого оральний секс розпочати? Пам’ятайте, що оральний секс не має бути для Вас обов’язком або тягарем. Ваш партнер повинен відчувати, що Ви хочете зробити йому приємно – тоді він це оцінить. Якщо Ви боїтеся смаку статевого члена – боятися зовсім нічого: якщо чоловік тримає свою гідність в чистоті, то ніяких сторонніх смаків і запахів бути не повинно. Не бійтеся, що він дістане до горла і викличе блювотні рефлекси – обхопите тіло члена рукою, створивши деяку гарантію того, що Ви приймете у свій рот саме стільки, скільки треба. Не варто також боятися мимовільного сечовипускання під час орального сексу: під час ерекції у чоловіків відкриваються протоки з яєчок, а канал, по якому сеча поступає з сечового міхура в уретру, блокується. Загалом, дуже багато жіночих страхів з приводу орального сексу безпідставні. Як же правильно займатися оральним сексом?

Краща поза для мінету – коли дівчина стоїть перед партнером на колінах, а той напівсидячи розташовується на краю дивана. У подібній позі партнер може милуватися Вами і ласками, які Ви йому доставляєте, і в той же час він може відкинутися на ліжко і просто розслабитися. Це дійсно приємно чоловікам, і в цьому немає ані найменшого образливого підґрунтя. Роблячи мінет, не здійснюйте занадто сильних і різких рухів: це може або порушити ерекцію, або викликати передчасну еякуляцію. Почати варто поступово, з легких торкань і поцілунків – це збудить партнера сильніше і надовго. Легкі і неквапливі рухи, здійснені в правильних місцях, – запорука Вашого успіху. І, звичайно ж, не забувайте урізноманітити ласки: мало хто оцінить, якщо йому, скажімо, впродовж десяти хвилин лоскотати кінчиком язика вуздечку члена. А взагалі, дівчата, все вирішує досвід. Тільки Ваш партнер знає, що подобається особисто йому – тренуйтеся, старайтеся і любіть своїх захисників і годувальників!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Як правильно займатися оральним сексом, як займатися оральним сексом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *