Секрети майстерного мінету



Дуже багато жінок іноді сумніваються, чи добре вони роблять мінет. Чоловік навряд чи захоче образити Вас, навіть якщо Ви робите оральні ласки жахливо – але зрозуміти, чи правильно Ви робите мінет своєму партнерові, все-таки якось необхідно! Прочитавши цю статтю, Ви дізнаєтеся основні секрети правильного і по-справжньому майстерного мунету. Яку помилку найчастіше роблять недосвідчені дівчата? Вони думають, що чим сильніша стимуляція члена, тим минет приємніший. Іноді, можливо, дикий і нестримний оральний секс дуже корисний, але розпочинати оральні ласки з глибоких засосів і розгнузданої мастурбації, м’яко кажучи, неправильно. Напевно, Вам би не сподобалося, якби Ваш партнер почав грубо і майже насухо масажувати Ваш клітор і занурювати пальці в піхву. Тому і Вам варто поводитися з чоловічим членом ніжно і ласкавої.

Що треба знати і уміти?

 Необхідно знати і уміти робити мінет не для чоловіка, а для самої себе. Неможливо перейнятися теплими почуттями до справи, якщо вона спричиняє дискомфорт, а вже про те, щоб зробити це добре – навіть не йдеться. Не варто йти копіювати поведінку у актрисі з порнофільмів – якщо Ви не умієте глибоко заковтувати чоловічий член або Ви не можете робити мінет впродовж тривалого часу, робіть його так, як Ви умієте і як Вам комфортно. Задіюйте фантазію і стежте за реакцією партнера – йому набагато приємніше відчувати Ваш реальний інтерес до його члена, ніж спостерігати за вимученими спробами наслідування побаченого в “повчальних фільмах”. Якщо Вас бентежить чистота статевого члена партнера, можете запропонувати йому помитися разом в душі. Там Ви зможете самі намилити і вимити будь-яку частину його тіла особисто – і це буде сприйнято як початок сексуальних ігор.

Спільні водні процедури не лише допоможуть Вам позбавитися від деяких комплексів, але і будуть дуже корисні для збудження Вашого партнера. Дуже важливо обрати вірну позу. Чоловікам дуже подобається дивитися на жінок під час сексу, а вже милуватися Вами під час мінету буде для нього істинною насолодою. Краще посадити чоловіка на край ліжка, хай він злегка розведе ноги, а Вам самій буде зручно влаштуватися на колінах перед ним. Якщо за Вашою спиною виявиться велике дзеркало – це тільки додасть пікантності в і без того інтимний момент. Не зациклюйтеся на статевому члені. У чоловіка є ще багато ерогенних зон різної чутливості. В той час, як Ваш рот зайнятий його членом, Ваші руки можуть гладити його в абсолютно інших місцях: груди, стегна, живіт. Можна захопити однією рукою яєчка – це буде дуже приємно для Вашого чоловіка. Не завадять рухи уздовж члена, як при легкій мастурбації: це прискорить оргазм і посилить відчуття від мінету. Назагал це інтимне мистецтво досить просте, і головне – віддаватися йому з любов’ю і довірою. Ваш партнер оцінить не лише фізичні відчуття від подібних ласк, але і ті емоції, які їх супроводжуватимуть.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: мінет поради, секрети мінету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *