Як виїхати в Іспанію

З Росії можна полетіти до аеропортів Барселони, Мадрида, Валенсії і багато інших. Проте, простої купівлі авіаквитка недостатньо, необхідно дотриматися усіх умов візового режиму і формальності, без виконання яких в Іспанію просто не пустять.

Полетіти до Іспанії. Якщо Ви подорожуєте самостійно, перше, що треба зробити, купити авіаквиток. Виберіть аеропорт, який Вам потрібний, і на сайтах авіаперевізників уточніть, чи є рейси саме в цю точку на карті Іспанії. На сайті забронюйте квиток і сплатіть за допомогою банківської карти або іншим способом, що задовольняє авіакомпанію, наприклад, через платіжні системи. На Вашу поштову скриньку прийде електронний квиток або маршрут-квитанція, що підтверджує, що послуга з перельоту буде надана. Забронюйте готель на той період, поки Ви знаходитиметеся в Іспанії. Це можна зробити на спеціалізованих сайтах по бронюванню місць в готелях і хостелах. Виберіть місто, в якому Ви маєте намір жити, визначте для себе зоряний статус готелю і сміливо бронюйте. Оплата робиться за допомогою банківської карти в режимі он-лайн. Ви отримаєте електронне підтвердження про те, що номер в потрібному готелі заброньований на Ваше ім’я.

Купіть медичну страховку. Це можна зробити в офісі страхової компанії. Поліс називається “Страхування тих, що виїжджають за кордон”. В середньому, вартість такої послуги на один день складає 0,6-1 євро в добу. Здавалося б, можна заощадити і не купувати поліс, але на кордоні можуть перевірити його наявність, або відмовити у видачі візи.

Тепер пора отримати візу. Для цього знадобиться закордонний паспорт, що діє мінімум 3 місяці після закінчення поїздки, анкета, заповнена в двох екземплярах, 2 фотографії встановленого зразка, копії попередніх закордонних паспортів і їх оригінали, копія внутрішнього паспорта. До цього переконливого пакету документів прикладіть підтвердження бронювання в готелі, медичну страховку і авіаквиток, а також довідку з місця роботи або навчання і виписку з банківської карти за останні 6 місяців. Візовий центр розгляне Вашу заявку впродовж терміну від 2 днів (термінова віза). З отриманою візою, підтвердженням броні готелю, авіаквитком і страховкою Вас впустять в Іспанію.

як виїхати в іспанію, як виїхати до Іспанії, виїхати в іспанію самостійно, як поїхати в іспанію, за 50 євро поїхати в Іспанію

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *