Ерогенні зони у жінок, у дівчат



Частина тіла людини, вплив на яку викликає сексуальне збудження, називається ерогенною точкою. Жінки мають більшу кількість ерогенних точок ніж чоловіки. Жінки чутливіші. Самі ерогенні зони у жінок розташовані по усьому тілі. Ерогенні зони у дівчат і чоловіків створені не даремно. Їх створила природа, готуючи людину до сексу. Так що для більшого задоволення під час сексу треба знати де знаходяться самі ерогенні зони у жінок, так би мовити їх слабкі місця. У цьому Вам ще допоможе знання як робити еротичний масаж.

Одними з найпотужніших ерогенних зон у жінок є язик і губи. Якщо ви погано цілуєтеся, це може зовсім відбити бажання жінки займатися з вами сексом. Ще однією сильною ерогенною точкою є шия, оскільки по ній проходять найпотужніші кровоносні судини. І починаючи з поцілунків в шию ви можете спускатися все нижче і нижче. Наступними ерогенними точками є груди. Легкі покусування грудей можуть подарувати жінці незабутні відчуття. Легкі рухи в області сідниць посилять кровообіг, що позитивно позначиться на вашому статевому акті.

При подальшому спуску неважко помітити, що дівчина вже отримала достатню кількість задоволення і готова вступити з вами в статевий акт. У таких випадках не потрібно квапитися, оскільки статевий орган у дівчини найбільш чутлива зона. Це так звана точка джи. Численні дослідження показали, що правильний вплив на цю точку веде до незабутніх відчуттів у жінки. Звичайно ж її легко визначити, коли дівчина знаходиться у збудженому стані . Це шорсткий горбок розміром з квасолю.

Поцілунки тіла. Поцілунки в губи, дотики до волосся. Так що раджу Вам, знайте де у дівчат ерогенні зони. Це дуже допоможе Вам в стосунках з жінкою Ваш секс буде чутливішим і Ваша жінка отримуватиме більше задоволення, що позитивно позначиться на Ваших стосунках і допоможе довести дівчину до оргазму і будьте упевнені, вона у боргу не залишиться!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: ерогенні зони у дівчат, пеститьгруди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *