Як правильно робити кунілінгус: опис і відео [draft]



Для самоствердження чоловікові треба бути хорошим коханцем. Уславитися дамським угодником можна, якщо освоїти різну сексуальну техніку. Одна з них – кунілінгус. Це дуже сильна ласка, здатна швидко збудити жінку, дати їй відчути максимальну насолоду. Проте такого ефекту можна добитися тільки в тому випадку, якщо робити її правильно, майстерно.

Навіщо потрібний кунілінгус?

На техніку кунілінгусу всі чоловіки дивляться по-різному. Деякі із задоволенням пестять свою партнерку, при цьому і самі добре збуджуються, а хтось абсолютно не приймає такого способу в ліжку. Проте, ігноруючи куні, чоловіки позбавляють себе і своїх партнерок нових, гострих і приємних відчуттів. Кунілінгус треба вміти робити з кількох причин:

  • це доставляє насолоду. Будь-яка дівчина не чинитиме спротив кунілінгусу, оскільки це дуже еротична і приємна ласка. Язик чоловіка здатен викликати збудження від дотику до будь-якої точки на тілі, але коли язик заходить до головної інтимної зони дівчат, то збудження збільшується у декілька разів. Дотики теплим, гнучким, вологим язиком подарують непередавані відчуття;
  • це допоможе збудитися. Щоб збудити чоловіка, достатньо тільки роздягтися. З жінками ж все набагато складніше. Їм треба більше уваги і пестощів, щоб дійти до вищого ступеня насолоди, а за допомогою кунілінгусу цей процес пройде швидше і приємніше.

На що треба зважати, проводячи кунілінгус?

Багато чоловіків думають, що пестити жінку язиком дуже просто, і цьому не треба вчитися – достатньо доторкнутися до її статевих органів, як вона закричить від задоволення. Однак замість задоволення часто жінка залишається засмученою і пригніченою. Варто враховувати кожну дрібницю, якщо Ви збираєтеся принести жінці задоволення за допомогою куні:

  • чоловікові краще поголитися до того як перейти до пестощів. Колюча щетина, навіть якщо вона і подобається Вашій супутниці, не дуже припаде до душі її ніжним статевим органам;
  • язик постійно має бути зволоженим, інакше задоволення від пестощів не буде, натомість з’явиться дискомфорт;
  • не слід занадто напружувати язик. Привабливість язика в його гнучкості, можливості переходити від м’якого стану до напруженого. Проте не варто тримати його постійно напруженим – це не статевий член, який збуджує своєю твердістю;
  • поспіх ні до чого хорошого не приводить. Не варто, щойно Ви дісталися до спальні, поспішати залізти до жінки у трусики своїм язиком. Куні також передує прелюдія і пестощі інших частин тіла;
  • не слід концентрувати увагу тільки на кліторі. Хороший куні – це пестощі всієї статевої зони, охоплення кожної її ділянки.

Трохи про техніку кунілінгусу

Від основних правил, перейдимо до техніки проведення цієї ласки. Спершу треба вибрати зручну позу для цього. Як і в сексі, поз для куні є багато: лежачи, сидячи, стоячи. Проте не всі вони виявляються зручними. Найпростіша і комфортніша поза – жінка, яка лежить на спині. Спускатися до статевих органів треба поступово. Спершу налаштуйте жінку пестощами по всьому тілу, повільно спускаючись вниз. Торкання до органів мають бути неспішними, ніжними і м’якими. Краще розпочинати з вагінальної зони, рухаючись вгору до клітора. Погравши з ним, можна завершити процедуру проникненням у піхву.
Обов’язково треба стежити за реакцією жінки. Якщо вона розслаблена, стогне і трохи звивається в такт Вашим рухам, м’язи її живота не напружені – це означає, що їй добре. Детальніша техніка проведення кунілінгусу розглянута в пропонованому відео. Тут Ви докладно ознайомитесь із тонкощами цього мистецтва, опанувавши які, доставите своїй жінці найбільшу насолоду.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: куні, куні відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *