Як пестити груди?



Груди – це один з найбільш чутливих органів людського тіла. З цієї причини ласки грудей настільки сильно подобаються майже усім жінкам, та і багатьом чоловікам теж. Стимуляція грудей є невід’ємним компонентом сексуальної прелюдії, та під час самого процесу статевого акту буде не погано якомога більше уваги приділяти цій частині тіла партнера. Як правильно пестити груди – ця проблема, яка турбує не лише молодих, але і досить зрілих чоловіків, які бажають зробити приємне своїй партнерці. Давайте поговоримо хоч би трохи на цю інтимну тему. Адже ласки грудей це один із способів як принести задоволення жінці.

На самому початку спробуйте з’ясувати для себе, який вид ласок найбільше подобається жінці. Деяким подобаються ніжні дотики, інші віддають перевагу укусам, сильним щипкам і поплескуванням. Зрозуміти можна лише після того, як спробувати різноманітні види ласок.

Ні в якому разі не починайте відразу розпочинати з інтенсивних пестощів грудей. Спершу згодяться ніжні дотики, як би випадково. Можна об’єднати розстібання бюстгальтера з ласками. Не поспішати відразу ж знімати бюстгальтер, пограйте трохи з жінкою. Почніть пестощі грудей, а потім перейдіть до пестощів шиї, але не забудьте, потім знову повернутися до грудей.

Отже, нарешті, ви позбавилися від деталі одягу, що заважає вам. Тепер подумаємо, як пестити груди. Спершу одним або декількома пальцями слід провести по усій поверхні грудей партнерки, обвести контури сосків. Якщо ви побачите, що соски стали напружуватися, то жінка почала збуджуватися. Не можна на цьому зупинятися. Перейдіть до ласок з використанням язика.

Спочатку краще всього підійдуть легкі дотики до сосок кінчиком язика. Потім візьміть сосок в рот і злегка його посмокчіть. Намагайтеся діяти дуже обережно, щоб не доставити неприємні больові відчуття вашій жінці. Після того, як її збудження ще більше посилилося, можна почати наполегливіші поцілунки сосків і з пристрастю масажувати поверхню грудей. Трохи грубості допоможе ще більше посилити збудження партнерки, але тільки не перестарайтеся. Крім того, можна застосовувати деякі методики стимулювання грудей :

Помістіть руку на жіночі груди так, щоб сосок знаходився між середнім і вказівним пальцями. Потім потрібно стиснути пальці так, щоб при піднятті руки відбувалася стимуляція соска. Цю техніку можна доповнити поцілунками губ і шиї.

Ряд жінок отримує збудження, коли чоловіки користуються пенісом для ласок грудей. Для цього з ніжністю проведіть по сосках голівкою, а також по улоговинці між грудьми. Соски і голівка пеніса – дуже чутливі органи, тому гарантовано отримання задоволення обома партнерами.

Можна ще пограти з температурним контрастом. Для цього краще всього затиснути у роті кубик льоду. Потім охолодженими губами потрібно провести по її сосках. Для пестощів грудей також можна використати і сам лід. Після таких холодних ласок, можна перейти до використання тепла. Для цього досить ополоснути рот яким-небудь гарячим напоєм, після чого знову продовжити ласки. Дівчина обов’язково належним чином оцінить такі ваші старання.

Покладіть свої пальці на соски так, щоб вони їх лише злегка торкалися. Трохи натисніть пальцями на ділянку біля сосків і тягніть шкіру пальцями в різні боки. При цьому стимуляція грудей може бути розбавлена пестощами за допомогою язика.

Не забувайте, що жіночі груди є дуже чутливим органом, тому ні в якому разі не перестарайтеся у ваших пестощах. До речі, в інтернеті дуже легко відшукати відео, як пестити груди. У цих матеріалах ви зможете своїми очима побачити усю описану техніку, а наочно можна набагато краще їх засвоїти.

Як пестити груди чоловікові

Чоловічі груди не такі чутливі, як груди жінки, тому далеко не усі жінки звертають на неї увагу, і марно. Такі пестощі, поза сумнівом, порадують будь-якого чоловіка. Для пестощів грудей чоловіка використайте губи, язик і руки. Також є і складніші методики пестощів чоловічих грудей. Приміром, можна попестити груди вашого партнера своїми грудьми. У такому разі ви також отримаєте велике задоволення, адже і ваші соски теж активно братимуть участь в цій приємній справі.

Необхідно стежити за станом чоловічих сосків. Збудившись, вони помітно затвердіють, отже, починати можна з ніжних дотиків, а закінчувати ласки дуже пристрасними покусуваннями і поцілунками.

Не забувайте, що якщо ви хочете доставити максимум задоволення своєму партнерові, то, по-перше, необхідно уважно відноситися до того, як вона або він реагує на ваші ласки. Тому намагайтеся, експериментуйте. Удачі.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як пестити груди, Жіночі пестощі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *