Як зберегти груди пружними та красивими?



Прості поради, як зберегти груди красивими

Пружність і еластичність шкіри на грудях – одна з умов збереження красивого, привабливого бюста. Існує зілля, що допомагає зберегти пишні груди. “Готується” воно таким чином. Крім того потрібно регулярно робити гімнастику, плавати, носити хороший бюстгальтер, застосовувати водний масаж, зберігати правильну осанку, також бажано виконувати наступні рекомендації, щоб зробити і зберегти груди більш пружними і красивими як можна довше: приймати щодня контрастний, холодний і гарячий, або тільки холодний душ. Це сприяє правильному кровообігу і пружності шкіри і м’язів грудей.

Корисний масаж обережними круговими рухами щіткою м’язів, що оточують бюст: від пахв вниз, під грудьми, вгору і знову до пахв. Увечері перед сном добре змочити шкіру грудей злегка підсоленою водою. Раз на тиждень після купання обережно втирайте у бюст зволожуючий або жирний крем, після цього зробіть теплий компрес з махрового рушника. Через 15 хвилин обполосніть груди холодною водою. Раз на місяць робіть наступну процедуру: 2 столових ложки сиру збийте з 1 чайною ложкою маслинової або соняшникової олії (можна додати трохи сметани, а літом фруктового соку). Отриману суміш наносите тонким шаром на шию і груди. Через 20 хвилин змийте її теплим слабким відваром ромашки. Прості народні поради, допоможуть Вам без хірургічного втручання і вживання пігулок зберегти груди пружними і красивими на довго.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: якшо сперма на пихви то можна завагитнити??, красиві груди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *