Сексуальне декольте



Невже Ви думаєте, що декольте актрис, моделей і інших знаменитостей таке ідеальне тільки тому, що це дар природи або майстерного хірурга? Адже це теж звичайні люди, які бажають з мінімальними втратами набути пікантного зовнішнього вигляду. Просто вони знають секрети, які роблять груди такими сексуальними. Цікавий журнал трохи відкриє завісу цього таїнства і поділиться з Вами їх хитрощами. Як зробити декольте сексуальним за допомогою білизни? На сьогодні магазини нижньої білизни пропонують просто величезний асортимент бюстгальтерів найрізноманітніших форм, розмірів, моделей. І Ви зможете підібрати для себе будь-яку модель, яка зробить Ваші груди просто чарівними. І тоді жоден чоловік не зможе пройти повз такі апетитні форми. Отже, ділимося секретами. Правило перше: ідеально підібрана білизна позбавить Вас від походу до пластичного хірурга. “Правильна” білизна – це модифікатор Ваших грудей за Вашим смаком. Ви можете легко візуально збільшити їх або зрушити і підвести. Ефект бюста, що “здіймається” і усі чоловіки біля Ваших ніг!

Для невеликих грудей підійдуть бюстгальтери з ефектом push-up. Але і звичайний, Ваш улюблений бюстгальтер послужить Вам вірою і правдою, якщо Ви уміло підберете до нього вкладиші-підкладки. Адже якщо груди великі, то їхню вагу треба чимось підтримувати. Такі зрушені і підведені груди краще виглядають. Ззаду можна спробувати стягнути лямки від бюстгальтера за допомогою шпильки. Як зробити декольте сексуальним за допомогою одягу? Якщо у Вас красиві груди – не потрібно цього соромитися. Поділіться своєю радістю з оточенням, і нехай усі Вам заздрять. Надіньте прилягаючу сукню з широким вирізом і насолоджуйтеся тріумфом! У такому одіянні Ваші груди добре триматимуть форму, а округлості захоплюватимуть чоловіків. Під сукню без бретелей краще надіти бюстгальтер, в якому знімаються бретелі. Є такі наряди, у яких чашки вже ушиті. Якщо отриманий результат Вас не задовольнив, доведеться застосувати “важку артилерію”, а саме “голлівудські хитрощі”.

Маленькі хитрощі, щоб зробити декольте сексуальним. Найпростіший спосіб зробити груди найпривабливішими для сторонніх очей – це скріпити груди скотчем. Але не користуйтеся ним, якщо у Вас жирна шкіра або Вас чекає довгий прийом. У першому випадку Ваші грудям швидко ” розлетяться”, а в другому випадку Ви ризикуєте заробити роздратування на чутливі ділянки. Спосіб другий : маскування. Озбройтеся косметикою: пудрою з бронзовим відливом або люмінесціючою пудрою. Жінкам зі світлою шкірою згодяться наступні ради, рекомендації – промальовуйте бронзовою пудрою ділянку між Вашими принадами, півколом заходячи наліво і направо. Увага: Ви не індієць, тому різниця тону повинна здійснювати плавний перехід, утворюючи світлотіні. Якщо Ви – щаслива власниця темної шкіри, відтінятимете груди люмінесціючою пудрою. Для закріплення ефекту придбайте спеціальні бюстгальтери push-up і накладки. За красивими грудьми просто необхідно доглядати. Груди – це показник жіночого здоров’я, а зробити декольте сексуальним Ви зможете без зусиль.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: декольте актрис, Цілування жінок декольте

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *