Як визначити і підібрати розмір бюстгальтера: таблиця розмірів



Якісна і красива нижня білизна – основа гардеробу сучасної дівчини, адже вона не лише дозволяє почувати себе комфортно, але і підвищує настрій, допомагає створити привабливий силует.

Щоб підкреслити усі переваги грудей важливо правильно підібрати розмір бюстгальтера. Про це вам розповість наша стаття.

Як визначити правильний розмір бюстгальтера

Не помилитися з розміром нижньої білизни – завдання не з легких, адже за статистикою 85 % жінок носять непідходящі їм бюстгальтери. До чого це може привести? По-перше, вам буде незручно, адже маленька чашка не підтримуватиме груди, великі ж – зрадницький випинатимуть під блузою, ну а по-друге, надмірно тісна білизна може стати причиною проблем із здоров’ям.

Визначення розміру бюстгальтера не займе у вас багато часу. Спершу виміряємо обхват грудей на вдиху. Пам’ятайте, що сантиметрова стрічка повинна проходити строго горизонтально по точках, що найбільше виступають.

Ні в якому разі не стягуйте груди. Руки обов’язково мають бути опущені. Далі нас цікавитиме обхват під грудьми. Тут кравецький метр прилягає щільно, але не туго. Об’єм чашки складе різниця між обхватом грудей і обхватом під нею. Визначивши потрібну нам цифру, звертаємося до спеціальної таблиці розмірів. Для позначення розміру чашок використовуються букви латинського алфавіту: A, B, C, D, F. Таким чином, розмір 80С, говорить про те, що при обхваті під грудьми в 80 см, вам потрібна чашка третього розміру.

Нерідко в таблицях можна побачити подвійні буквені позначення, наприклад, DD. Так маркіруються “проміжні” розміри. DD – щось середнє між D і E. Розміри бюстгальтера залежать і від країни виробника. Нерідко в таблиці додатково вказуються французькі і американські мірки.

Практично кожна передача про моду і стиль присвячує певний розділ розповіді про нижню білизну, про те, як її правильно вибирати. Запрошені фахівці з великих компаній зможуть показати, як треба робити виміри, орієнтуватися по різних розмірних таблицях.

Якщо ви хочете не лише вибрати правильний розмір бюстгальтера, але і знайти ідеальну модель – варто звернутися до уроків стилістів. Ви дізнаєтеся, які бувають типи грудей, які параметри можуть мінятися з часом, навчитеся відрізняти одну конструкцію бюстгальтера від іншої і знаходити саме ту, що зробить ваші груди чарівними.

Тепер ви знаєте, як правильно визначити розмір бюстгальтера і не заплутаєтеся в складних буквених і числових позначеннях. Залишилося лише застосувати знання на практиці і відправитися по магазинах.  


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як визначити розмір грудей таблиця, розміри бюстгальтерів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *