Як визначити розмір плавок?



Як визначити розмір плавок Сьогодні через інтернет можна замовити багато речей: техніку, косметику, одяг(навіть нижня білизна і купальники). Проте щоб вибрана модель припала вам по фігурі, необхідно уміти точно визначати свій розмір. Як дізнатися розмір чоловічих плавок? Як правило, у більшості інтернет-магазинів наводяться таблиці розмірів, завдяки яким можна легко визначити відповідну конкретно вашим параметрам річ? Проте швидко розібратися в знаках і символах, пропонованих продавцем, для недосвідченого покупця буває досить важко. Отже, ви вирішили придбати плавки, але точно не знаєте, який розмір вам потрібний. Беріть в руки сантиметр і накладайте вимірювальну стрічку на місця сідниць, що виступають, фіксуючи їх об’єм.

За допомогою цієї інформації ви легко зможете визначити свій розмір:

  • якщо об’єм ваших стегон від 88 до 91 см, то ваш російський розмір 40, який відповідає міжнародному розміру ХS;
  • якщо об’єм ваших стегон від 92 до 95 см, то ваш російський розмір 42, який так само відповідає міжнародному розміру ХS;
  • якщо об’єм ваших стегон від 96 до 98 см, то ваш російський розмір 44, який відповідає міжнародному розміру S;
  • якщо об’єм ваших стегон від 99 до 101 см, то ваш російський розмір 46, який відповідає міжнародному розміру М;
  • якщо об’єм ваших стегон від 102 до 104 см, то ваш російський розмір 48, який відповідає міжнародному розміру L;
  • якщо об’єм ваших стегон від 102 до 104 см, то ваш російський розмір 48, який відповідає міжнародному розміру L;
  • якщо об’єм ваших стегон від 105 до 108 см, то ваш російський розмір 50, який відповідає міжнародному розміру L;
  • найбільшим вважається розмір XL, який відповідає російському 52-54, розмір ваших стегон при цьому розмірі від 109 до 112 см .

У цих розмірних таблицях окрім цифр або букв мають бути вказані і інші дані, які характеризують загальні параметри вашої фігури. Тому, придбавши собі плавки, перевіряйте розмір і по цій системі: якщо розмір стегон 92-95, то це 46 розмір, який відповідає міжнародному S; якщо розмір стегон 96-99, то це 48 розмір, який відповідає міжнародному M; якщо розмір стегон 100-103, то це 50 розмір, який відповідає міжнародному L; якщо розмір стегон 104-107, то це 52 розмір, який відповідає міжнародному ХL.   Якщо вподобані вам плавки виявилися представлені в магазині тільки в одному екземплярі і на розмір менше, варто тричі подумати, перш ніж придбати цей товар. Звичайно ж, плавки тягнуться. Але при сильному розтягуванні вони можуть і порватися. До того ж в обтягуючому пляжному одязі, який буде вам відверто малим, ви самі почуватимете себе скуто і невпевнено. Але якщо вибрана модель вам вже дуже сильно сподобалася, купуйте. Це буде відмінним стимулом скинути пару зайвих кілограм на тому місці, де у вас раніше розташовувалася талія.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як визначити розмір плавок, розмір плавок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *