Олії від зморшок



Найбільш небажаними змінами, які відбуваються з нашими обличчями з віком, звичайно ж, являються зморшки. Сучасна косметологія пропонує безліч способів вирішення цієї проблеми, починаючи від ін’єкційної корекції зморшок і закінчуючи пластичними операціями. Особисто я прибічник “м’яких” методів корекції, адже, якщо починати доглядати за особою з юності, можна надовго зберегти природну молодість обличчя. Я не знаю нічого більш дієвого у боротьбі зі зморшками, ніж олії. У будь-якому кремі Ви зустрінете олії від зморшок – маслинова олія або мигдальна, олія авокадо, жожоба, касторова олія і багато інших. Олії живлять і розгладжують нашу шкіру. Окремо хотілося б сказати декілька слів про касторову олію.

Ця олія прекрасно живить і пом’якшує нашу шкіру, а також чудово справляється з дрібними зморшками. Досить місяця використання цієї олії, щоб помітити її ефект. У касторової олії є одна дуже істотна перевага перед іншими оліями, вона рідко викликає алергію, тому її можна наносити на чутливу шкіру обличчя. Окрім того, що вона пом’якшить і розгладить шкіру, касторова олія стимулюватиме ріст вій. Якщо у Вас суха шкіра обличчя і є дрібні зморшки під очима, Ви можете змащувати шкіру під очима злегка розігрітою касторовою олією. Для цього слід злегка розігріти столову ложку над вогнем і налити в неї трохи олії, потім дуже акуратно змастити шкіру навколо очей, постукуючи подушечками пальців. Можна разом з касторовою олією використати такі ефірні олії від зморшок, як олію троянди, лаванди, герані.

Правда, з ефірними оліями будьте обережні, перш ніж робити маски або використовувати крем з додаванням будь-якої ефірної олії, треба нанести одну краплю на ділянку шкіри за вухом і протягом доби спостерігати за реакцією. Якщо у Вас з’явилися зморшки навколо очей, спробуйте використати маслинову олію. Змочіть в ній бавовняну тканину або марлю і зробіть компрес на повіки і зони під очима. Готувати олію для компресу треба таким чином: візьміть 50 мл маслинової олії і 10 мл вітаміну Е. Отриману суміш нанесіть під очі легкими рухами, поплескуючи і залиште на 5 – 10 хвилин, потім залишки промокніть серветкою. Цю маску можна робити щодня на ніч. Якщо в маслинову олію додати декілька крапель лимона – вийде маска для запобігання зморшок під очима. Наносіть таку маску щодня перед сном на 10 хвилин, залишки видаляйте серветкою.

Ефірні олії від зморшок використовуються для масажу обличчя. Якщо робити такий масаж щодня – зморшки довго не з’являться на Вашому обличчі. Масаж обличчя має бути дуже ніжним – легкі поплескування, кругові ніжні розтирання шкіри обличчя кінчиками пальців, завдяки такому масажу шкіра довго залишатиметься м’якою і гладенькою. Найбільш ефективні в профілактиці і боротьбі зі зморшками – ефірні олії ладану і неролі. Ще у стародавньому Єгипті застосовували ладан в косметичних цілях. Олія ладану запобігає появі зморшок і може розгладжувати дрібні зморшки. Цінність олії неролі в тому, що вона стимулює утворення нових клітин, тим самим затримуючи старіння шкіри. Олії від зморшок можна використати в домашніх кремах. В якості основи для крему підійде будь-який крем, важливо щоб він не був ароматизований. У цей крем додайте 1/4 від загальної кількості крему олії пшеничних проростків і по декілька крапель олії пачулі, лаванди, неролі. Ці олії прекрасно борються з віковими змінами шкіри обличчя, відновлюють її пружність і розгладжують зморшки.   


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: ефірні олії від зморшок, олія під очі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *