Лікування сухої шкіри рук



Будь-якій жінці хочеться мати доглянуті руки, адже це не лише красиво, ні для кого не секрет, що руки видають вік жінки, тому догляд за ними має бути не менш ретельний, чим за обличчям і волоссям. На жаль, більшість жінок обмежуються тільки застосуванням зволожуючого або поживного крему для рук, і те – час від часу, а даремно! Якщо у Вас суха шкіра рук – лікування треба починати без зволікання, оскільки суха шкіра схильна до передчасного старіння. І як би добре Ви не доглядали за своїм обличчям – руки покажуть Ваш істинний вік!

Суха шкіра рук, передусім, може вказувати на недостатність рослинних олій у Вашому раціоні. Окрім косметичних засобів, які доглядають за сухою шкірою рук, має сенс пропити курс вітамінів Е і А. Також при недоліку рідини можуть виникнути проблеми з шкірою рук, зверніть увагу на те, скільки рідини Ви вживаєте протягом доби, Ви повинні випивати не менше 1,5 літра рідини в день. Звичайно головна причина сухої шкіри рук – це миючі засоби, якими користуються жінки, починаючи від мила і закінчуючи рідинами для миття посуду, порошками, що чистять засобами. Якщо Ви постійно відчуваєте стягнутість шкіри на руках, вона лущитися і навіть тріскається, це означає, що у Вас суха шкіра рук – лікування якої повинне полягати в першу чергу в застосуванні спеціалізованих кремів і олій. Звичайно це креми з вітамінами А, Е, D, гліцерином і екстрактом зародків пшениці.

Багато експертів косметології вважають, що для рук краще вибирати крем з низьким відсотком вмісту гліцерину, оскільки у гліцерину є один істотний недолік. Спочатку він помітно зволожує шкіру, але при тривалішому його застосуванні шкіра стає ще сухішою. Креми і олії для сухої шкіри рук можна придбавати не лише в магазинах, але і в аптеках. Прекрасно себе зарекомендували такі засоби як ” Боро”, “Боро-фреш”, “Боро-плюс” та ін. Це серія недорогих, але якісних кремів виготовлених з лікувальних трав за древніми рецептами індусів. Набагато швидше можна зробити шкіру рук м’якою і еластичною, якщо не просто змащувати руки кремом, а раз на день робити масаж рук, після чого наносити товстим шаром крем і надівати целофанові рукавички, а згори рукавички звичайні.

Таку кремову маску слід тримати на руках впродовж 20 хвилин. Масаж сухої шкіри рук можна робити з оліями волоського горіха і календули. Узяти по 1 чайній ложці цих олій і підігріти на водяній лазні до 37-38 °С, потім ретельно змішати. Суміш масажними рухами втирайте в шкіру рук і пальців, надлишки олії видаляйте серветкою. При занадто сухій шкірі рук слід використати масляну ванночку. Додайте в теплу воду 1 чайну ложку маслинової олії, тримайте руки не менше 20 хвилин. Потім змастіть їх поживним кремом. Прекрасно себе зарекомендували олії мигдалю і жожоба. Вони тонізують шкіру і розгладжують зморшки. Використайте ці олії в рівній пропорції для масажу рук, заздалегідь їх нагрівши до 37°С.

Зверніть увагу, креми і олії для сухої шкіри рук бажано використати регулярно, масаж з оліями можна робити 1-2 рази в тиждень. Якщо шкіра рук дуже суха можна впродовж 10 днів робити щодня масляні ванночки і масаж. А ось кремами треба користуватися щодня, незалежно від того, в якому стані шкіра, якщо шкіра рук вже не суха і Ви вважаєте, що руки прекрасно виглядають, можна замінити жирний поживний крем для рук на той, що легкий, що зволожує.   


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Якими кремами треба користуватися про масажу рук, Боро Плюс від пігментних плям

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *