Як прибрати зморшки на шиї?



Зморшки на шиї можуть з’явитися і у молодому віці, їх поява пов’язана не лише з природним старінням нашої шкіри, зморшки на шиї з’являються у любителів читати в ліжку, а також у тих, хто звик спати на високій подушці. Неправильна постава також є однією з причин ранньої появи зморшок на шиї, припустимо, коли у людини під час сидячої роботи часто опущена голова. Більшість жінок, у яких з’явилися зморшки на шиї, намагаються приховати їх за високими комірами, шаликами або косинками, які порушують нормальне кровопостачання шкіри шиї і цим тільки посилюють ситуацію. Напевно немає іншої такої частини тіла, яка б так зрадницьки видавала наш вік. Річ у тому, що шкіра шиї дуже тонка вона практично позбавлена підшкірного жирового шару і тому більшою мірою схильна до зневоднення. Шкіра шиї містить удвічі менше меланоцитів, клітин які захищають шкіру від ультрафіолетового випромінювання, тому вона більшою мірою, чим інші ділянки нашої шкіри страждає від згубної дії УФП. Тому недивно, що шия старіє швидше, ніж обличчя. Багато жінок, які зіткнулися з подібною проблемою, звичайно ж, хвилює питання що робити, якщо вже з’явилися зморшки на шиї: як прибрати зморшки на шиї, як запобігти появі нових зморшок?

Звичайно, самостійно прибрати повністю зморшки не вийде, але уповільнити процес старіння і зробити менш помітними вже наявні зморшки можна, якщо використати маски і компреси для шиї. Дуже добрий результат дає маска з огіркового соку і картоплі. Зваріть одну середню картоплину і потріть її на тертці, в отриману суміш додайте 2 столових ложки огіркового соку. Масу, що вийшла, ще теплою нанесіть на шию, оберніть марлею і целофаном, згори замотайте шию шарфом. Тримайте маску на шиї впродовж 15 хвилин. Увага! При захворюваннях щитовидної залози ніякі прогріваючі компреси, примочки і маски не можна накладати на шию.

Також добрі результати у боротьбі зі зморшками на шиї дають соляні компреси. У 2 склянках теплої води розчините 2,5 столові ложки солі. У отриманому розчині змочіть марлю, відтисніть і накладіть на шию. Залиште компрес на шиї на 5 хвилин, потім змастіть шкіру шиї поживним кремом. Щоденне виконання цієї процедури повністю розгладить дрібні зморшки і запобіжить появі нових зморшок. Прекрасний домашній засіб від зморшок на шиї – маска з яєчного білка. Перед її нанесенням шкіру шиї і декольте слід ретельно очистити, а потім широким пензликом треба нанести на шию яєчний білок і залишити на 10-15 хвилин. Потім білок слід змити теплою водою і нанести поживний крем. Декілька слів хочеться сказати про те, що робити, якщо шкіра шиї обвисла і з’явилися глибокі зморшки на шиї: як прибрати зморшки на шиї в цьому випадку, що робити, якщо домашні засоби і самостійний догляд не дають результатів? В даному випадку не варто втрачати час і самостійно намагатися розгладити шкіру шиї. Один з найефективніших способів боротьби зі зморшками на шиї – підтяжка шиї. Це хірургічний метод, безпечний, який дає добрі стійкі результати. Шви після такої операції знімають за два тижні. Непогані результати дає контурна пластика, в проблемні зони підшкірно вводять гелі-філери, до складу яких входить гіалуронова кислота. Після їх введення на місці зморшок шкіра вирівнюється і ущільнюється. Такі гелі дозволяють усунути досить серйозні косметичні дефекти, не говорячи про глибокі зморшки. Їх перевага в тому, що вони гіпоалергенні і не викликають ускладнень або запалень шкіри. За шкірою шиї треба доглядати щодня, обов’язково зволожувати і живити її, а влітку захищати від ультрафіолету і тоді зморшки дуже довго не з’являться на вашій шиї.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: зморшки на шиї, соляні компреси

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *