Як збуджувати дівчину?



Усі чоловіки хочуть доставити дівчині насолоду. Тому вони цікавляться все тим, що може збудити її. Причому цікавість виявляють не лише молоді хлопці з невеликим досвідом, але і зрілі чоловіки. Відомо усім, що коли пара довго живе разом, то з часом в їх інтимному житті починають з’являтися проблеми. Причому у чоловіка бажання залишається, а ось у жінки воно дуже швидко пропадає. Щоб відповісти на питання, як збудити дівчину, чоловікові треба знати, як можна збудити партнерку за допомогою слів, ласок, поцілунків і інших способів.

Жінки люблять вухами

Фраза “Жінки люблять вухами” завжди мала сенс і завжди буде актуальна. Чоловік повинен знати, що дівчина любить компліменти і ласкаві слова, тому не варто відразу переходити до сексу. Компліменти мають бути ненав’язливими, причому не варто придумувати того, чого немає насправді. Під час розмови можна потихеньку переходити до дії. Для цього можна непомітно підсісти до дівчини ближче, доторкнутися до її руки, погладити спину або шию. Проте ні в якому разі не можна проявляти напористість. Дівчина повинна відчувати, що хоче близькості. У неї повинне прокинутися бажання.

Далі можна трохи пограти з дівчиною: відсядьте чимдалі або сходіть на кухню за вином. Навіть якщо дівчина не подає ознак бажання, то ви все одно запустили механізм. Що стосується вина, то краще вибрати червоне, оскільки воно здатне підвищити тонус, налаштуватися на романтичний лад, а також може подіяти як афродезіак. Продовжуйте робити невеликі компліменти під час розмови. Говоріть щиро, оскільки дівчина завжди відчує фальш. Якщо ви бачите, що дівчина готова до активніших дій, то можете підсісти ближче до неї, поцілувати її руку. Далі можна плавно перейти до шиї, оскільки вона є однією з найвідчутніших ерогенних зон у жінки і може збудити її в лічені хвилини. Слова, дотики і поцілунки – запорука успіху.

Як збуджувати жінку

Чоловік зобов’язаний знати, що жінка збуджується набагато повільніше, ніж він, тому перш ніж роздягнути її, необхідно використати увесь арсенал ніжностей і ласок. Можете погладити її ліктьовий згин, пальці, спину. Поцілунки у вушко теж принесуть жінці задоволення. Переходи треба робити плавно і повільно. Усі ерогенні зони відразу задіяти не можна, треба використати їх поступово, нарощуючи збудження. Природно, одного універсального способу, який зміг би завести дівчину швидко, немає. Тим більше щодня міняйте ласки: сьогодні розпочинайте з поцілунку у вушко, завтра приголубте груди. Починаючи пестити груди, треба згадати, що найбільш збуджують є рухи знизу-вгору. Пестіть груди усією долонею, а не тільки пальцями. Тим більше в комплексі з ласками грудей можна використати поцілунки в шию і вушко. Пестячи груди, максимальну увагу приділите соскам, оскільки вони являються найчутливішою ерогенною зоною. Пестіть їх акуратно, щоб не заподіяти біль. Крутити або здавлювати їх не потрібно, оскільки не усім дівчатам це може подобатися.

Кунілінгус – завершальний етап ласок. Після того, як ви добре приголубили усі верхні ерогенні зони дівчини, можна поступово пересуватися до нижньої частини. Тим більше до цього часу вона вже може бути готова до сексу. Найголовнішим акордом у вашій пісні може стати кунілінгус. Причому до заповітного місця треба спускатися повільно: поцілуйте шию, груди, далі переходьте до живота, не забудьте про пупок. А тепер можна і перейти безпосередньо до ласок клітора і статевих губ. Під час кунілінгуса треба обов’язково погладжувати рукою клітор, груди, стегна. З клітором треба бути максимально обережним і ніжним, оскільки досить одного легкого погладжування, щоб по тілу дівчини пробігла тремтіння.

Щоб дівчина отримала максимальне задоволення, необхідно обов’язково робити невеликі перерви між ласками. Такі дії ще більше розпалять бажання в дівчині, і вона усім своїм тілом дасть зрозуміти, що готова злитися з вами воєдино. Сьогодні проблем з інформацією по спокушанню дівчини немає. У інтернеті є маса книг і відеоматеріалів, які навіть з самого недосвідченого юнака зроблю гарячого мачо. Проте не можна вірити всьому, що розміщується в інтернеті. Ви повинні відчувати, що подобається дівчині, і що її найбільше заводить. Тим більше кожна дівчина індивідуальна, тому і прелюдія має бути індивідуальною.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як возбудити дівчину, Як збудити дівчину

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *