Як спокусити дівчину?



Кожен хлопець, проводячи вечір з дівчиною, сподівається на його приємне завершення. Частенько він намагається зробити все, щоб у кінці побачення дівчину спокусити. Проте необхідно вловити відповідний момент, щоб почати пестити і цілувати дівчину, інакше можна все зіпсувати. Тому інформація в цій статті буде дуже корисна для чоловіків. А жінкам корисно почитати про те, чому після сексу болить живіт. Ось уяви собі, ти з дівчиною добре проводиш вечір, у Вас знайшлося багато цікавих загальних тем, про які Ви розмовляєте вже декілька годин. У тебе вже не раз пробігла в голові думка: коли б вже можна було її поцілувати.

Перше, що тобі спадає на думку – це поцілунок на прощання. Проте в такому поцілунку є один недолік: він не веде до спокушання. Тому під час розмови необхідно спочатку зацікавити дівчину, щоб ти їй сподобався. Тільки після того, як вона почала тобі довіряти, необхідно переходити в наступ, тільки без зайвого натиску. Постарайся легко, ненав’язливо її збудити. Причому не обов’язково відразу накидатися на дівчину з поцілунками або покусуванням. Спершу підійдуть ласкаві слова, метафори, розмови на сексуальну тему. Важливим у справі спокушання є дотик, а правильний дотик – просто ідеальний інструмент, який дасть миттєвий результат. У іншому випадку все просто швидко закінчиться і Ви розійдетеся по домівках.

Як все зробити правильно?

Спілкування є хорошим початком, проте зараз ми поговоримо про дотики. Природно, не можна тільки гладити дівчину і мовчки торкатися до неї, інакше вона подумає, що у тебе не порядок з психікою. Усі ці дії потрібно виконувати в комплексі. Тільки не можна втрачати нитку розмови і забувати, про що тільки що говорила дівчина. Якщо ти хочеш, щоб вечір вдався на славу, то з дотиками затягувати не потрібно. Спершу підійде ніжний потиск руки при знайомстві або вітанні. При цьому можна зробити комплімент дівчині, сказавши про те, яка бархатиста у неї шкіра. Після цього дівчина вже не буде проти легких ненав’язливих дотиків. Тоді як Ви разом йдете в кафе або просто гуляєте по парку, ти можеш обійняти дівчину за талію, щоб показати їй напрям шляху.

За руку можна навіть узяти під час переходу дороги, при цьому роби це сміло. Після того, як Ви перейшли через перехід, руку дівчини можна відпустити, хоча відразу це робити не обов’язково. Під час цікавої бесіди можна “випадково” доторкнутися до її кисті або ліктя. Не потрібно показувати, що ти зробив це навмисно, проте в цей час варто уважно спостерігати за реакцією дівчини. У цей момент головне не переборщити. Природно торкатися необхідно украй ніжно. Хапати або лапати дівчину не обов’язково, можна самому постраждати (отримати ляпас). Те, що ти робиш, повинне подобатися дівчині. Проте необхідно уміти визначити, що ж їй подобається по-справжньому, а що вона просто терпить. Про це теж говоритиметься в статті.

Під час дотиків уважно дивися на реакцію дівчини. Завдяки цьому ти можеш дізнатися, що дівчині подобається, а чого робити не варто. Навіть якщо вона говорить, що їй все подобається, то її слова не завжди можуть це мати на увазі. Словами можна управляти, а почуттями – ні, тому тіло обов’язково відгукнеться на твій заклик до близькості або ж вкаже тобі, що твоя супутниця проти стосунків. Якщо ніякої реакції не поступило, то або дівчина не готова до спокушання, або ти щось неправильно робиш. Якщо ж у відповідь вона починає до тебе притискатися, сміятися, то їй сподобалися твої дії, і вона показує, що не проти них, а навіть хоче ще. Тому будь-який відгук на твій дотик дає тобі шанс на вдале завершення вечора, якщо, звичайно, дівчина не намагається відбиватися.

Не забувай і про власну реакцію. Будь обережний, якщо дівчина явно показує, що не хоче більше інтимних дотиків, то краще на якийсь час відступи. Проте не переставай цього робити зовсім. Якщо дівчина зацікавилася, то можеш починати переходити до інтенсивніших дотиків. Після такої підготовки можна буде перейти до поцілунків. Перший поцілунок повинен вийти природно, без примусу або натиску. Тому ти повинен ненав’язливо постаратися привести до такої ситуації, коли поцілунок буде просто неминучий. Тим більше дівчина любить ніжні поцілунки і отримує від них масу емоцій. Існують навіть такі дівчата, які після першого поцілунку відмовлялися від стосунків з чоловіком, оскільки поцілунок їм не сподобався. Він є переломним моментом, після якого наступ може бути інтенсивнішим, але не зухвалим.

Для того, щоб все сталося правильно, треба зробити перший крок самому, причому на 90%. Щоб довести справу до ліжка необхідно знати, як сподобатися дівчині. Інший шлях дівчина зобов’язана пройти сама, адже це покаже, наскільки готова вона рухатися далі. Проте бувають випадки, що дівчині треба трохи допомогти, підштовхнути її. Природно не можна затискати її в лещата і примушувати цілуватися з тобою. Перед поцілунком бажано доторкнутися до її шиї і потилиці. Тепер можна легенько притулити її до себе і поцілувати.

Проте треба бути упевненим, що час настав. Коли прийде досвід, ти вже ідеально відчуватимеш, коли який етап задіяти. Щоб перевірити дівчину, треба кілька разів нахилитися до неї так, щоб її обличчя було дуже близько до твого. При цьому ти не повинен намагатися поцілувати її. Це можна зробити при пересаджуванні або ти, наприклад, хочеш щось дістати із столика. У ці моменти ти повинен включити усю свою увагу і спостережливість. Якщо дівчина у цей момент відвернулася, то вона може не лише не відповісти на твій поцілунок, але і розсердитися. Але якщо вона, навпаки, до тебе підсунулась або ніяк не відреагувала, то вона готова до наступного етапу.

Далі можеш провести випробування поглядом. Тобто, дивися їй прямо в очі і не відвертайся. Якщо вона хоч би на мить відволіклася від твоїх очей і подивилася на губи, то не зволікай, цілуй її. Адже вона вже встигла про це подумати і може не зрозуміти, якщо ти забаришся. Тому цей момент не можна просто проморгати. Поцілунок є ключовим етапом в процесі спокушання. Проте це ще не усе. Дуже часто трапляється так, що хлопець, пристрасно цілуючи дівчину, сподівається на продовження вечора, а дівчина у цей момент може просто зникнути або закрити перед ним двері. А потім вона взагалі може не брати трубку або не відкривати двері. Іноді буває так, що для спокушання не потрібні і поцілунки. Проте кожна ситуація індивідуальна і підходити до різних ситуацій треба по-різному. Адже тобі ж хочеться, щоб все було добре і Ваш вечір отримав приємне продовження. Якщо дівчина відповіла тобі на поцілунок – це означає, що вона довіряє тобі. В даному випадку дуже важливо не зіпсувати цю ситуацію і правильно скористатися наданою довірою.

Так от, для того, щоб процес спокушання пройшов гладко, потрібні наступні параметри: дівчина має бути зацікавлена в тобі; між Вами має бути присутньою довіра, особливо з її боку; ти повинен обов’язково збудити дівчину, адже без цього нічого не вийде; ти повинен потурбуватися про місце, де вечір може бути продовжений, причому місце має бути безпечним і не зберігати яких-небудь несподіванок.

Отже, розпочнемо з місця, де вечір плавно перетече в секс. Саме чоловік несе відповідальність за місце. Якщо ти почнеш говорити, що ти живеш з батьками, в гуртожитку, з сусідами по квартирі, тому може краще скористатися її квартирою – стосунки закінчаться на тому, на чому вони почалися. Ти зобов’язаний організувати квартиру для вас двох на цю ніч, неважливо, яким чином ти цього доб’єшся. Якщо ти живеш з сусідами по квартирі, то наперед домовся з ними, щоб вони звільнили її на ніч або вечір. При цьому ти маєш бути упевнений, що вони не повернуться в непідходящий момент. Немає нічого гіршого за відсутність сексу, якщо ти цілий вечір готував до нього дівчину, а місця для щасливого моменту не знайшов. Тому без належної організації процесу спокушання ти можеш більше не побачити дівчину, яка просто в тобі розчарується. Вона просто не бачить сенсу з тобою спілкуватися, адже в тобі не можна бути упевненою.

Якщо ти знаєш, що місця для сексу у тебе немає, то краще провести спокійне цікаве побачення. В цьому випадку ти зможеш призначити дівчині друге побачення, яке вже залежить від тебе і може закінчитися благополучніше. Просто виклич її прихильність до себе. Причому така поведінка ще більше зацікавить дівчину і вона почне розуміти, що не байдужа тобі, і від неї потрібний не лише секс (якщо, звичайно, тобі насправді не потрібний тільки він рідний). Якщо місце є, і ти в ньому упевнений, можна приступати до збудження дівчини. У цій справі поспішати не можна. Головне – добитися її довіри. Вона має бути розкрита перед тобою повністю. Тепер можна добиратися до більш інтимних місць.

Проте, якщо дівчина ще відстороняється від тебе, значить, повна довіра не була досягнута і це є твоєю недоробкою. В цьому випадку квапитися не можна, краще відступити. Тільки так ти повернеш її довіру, а потім знову намагайся пестити її ерогенні зони. Передусім, необхідно з’ясувати найбільш чутливі ерогенні зони дівчини. Звичайно, якщо дівчина вже готова до сексу, то можна попестити її піхву пальцями, проте тут треба бути обережним. Якщо дівчина приймає ласки, то потім можна перейти до прелюдії: поцілункам, стимуляції ерогенних зон. У будь-якому випадку, перед ласками піхви треба з дівчиною трохи пограти, адже для неї головне прелюдія. Можливо, для тебе досить просто пробратися до неї всередину, але для жінки ж все набагато серйозніше і складніше. Та і не цікаво просто перейти до самого сексу без яких-небудь ласок.

Тобі ж теж приємно, коли дівчина у відповідь на твої дотики починає пестити тебе і тремтить від збудження. У таких іграх треба керуватися деякими правилами: чоловік має бути більше ініціативний в ласках, адже рідкісна дівчина сама накинеться на тебе. Тим більше дівчина може під будь-яким приводом намагатися зіскочити з наміченого тобою шляху. Для жінки секс асоціюється не лише із задоволенням, але і з прагненням створити сім’ю, народити дитину. З цим нічого не поробиш, так влаштовані її природа і підсвідомість. Причому вірогідність вагітності для неї досить велика на підсвідомому рівні. Якщо чоловік бачить в дівчині, передусім, об’єкт для хорошого проведення часу, то дівчина в кожному чоловікові бачить свого майбутнього чоловіка.

Природно, засоби захисту придумали не дуже давно, і ти обов’язково повинен про них пам’ятати. Оскільки дівчина може довго вирішувати, підходиш ти їй або ні, ти повинен підштовхнути її до ухвалення такого важливого рішення. Проте, необхідно в той же час м’яко дати їй зрозуміти, що вона може бути у тебе єдина. Дівчина повинна відчувати упевненість в тобі, адже секс для неї – не просто інструмент задоволення потреб. На заняттях з пікапа хлопцям доводиться знайомитися і спокушати різних дівчат, попри те, що вони хочуть знайти дівчину для тривалих стосунків. Цей обов’язковий етап потрібний для того, щоб у хлопця був вибір, коли секс йому не настільки важливий. Якщо дівчина і не захоче інтимних стосунків, то вішатися через це не варто.

Жінки відчувають таке відношення і саме таких чоловіків шукають собі в супутники. Хоча вони можуть цього і не говорити, але їх рухи і знаки покажуть Вам більше. В процесі спокушання цю межу необхідно знайти і витримати. Природно тут все залежить від твоєї мети: можливо, ти просто хочеш її спокусити, а може, ти хочеш завести з нею серйозні стосунки, і вона для тебе дуже важлива. Тому необхідно не перетнути цю грань, що частенько буває дуже важко. Треба, передусім, набратися досвіду, без якого нічого не виходить. Не можна бурхливо реагувати на можливі невдачі, адже у тебе ще багато шансів і можливостей. Продовжуй знайомитися і спілкуватися з дівчатами, вчися спокушати їх, і у тебе все обов’язково виходитиме.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: що означає поцілунок в живіт, що означає коли хлопець лапає за попу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *