Про що говорити з дівчиною по телефону?



Усім чоловікам повинно бути відомо, що дівчата великі пліткарки і любителі поговорити по телефону. Але багато хлопців не збираються витрачати на час розмови більше 5-10 хвилин, частою причиною цього може бути простий страх або відсутність теми для розмови. Щоб залишити хороше враження у дівчини на рахунок вас, варто перебороти цю недугу і дізнатися про що говорити з дівчиною по телефону. У цій статті в знайдете відповідь на це питання. Якщо ви не знаєте, як поводитися після того, як узяли номер телефону у вподобаної дівчини, то не поневіряйтеся, все досить просто. Досить просто набрати заповітний номер і подзвонити, причому не варто хвилюватися на рахунок того, що не знайдете загальної теми для розмови, досить, щоб ваша мова була вільна і розкута. Не варто дзвонити в день знайомства, краще зробити це наступного дня, інакше ваша співбесідниця подумає, що ви незайнята людина, і вона ваше єдине захоплення. Але і затягувати теж не треба, інакше у дівчини просто пропаде інтерес до вас.

Багато представників чоловічої статі чомусь вважають, що з дівчиною треба розмовляти так само, як зі своїми друзями, і це критична помилка. Перед розмовою затямте собі, що необхідно витягнути зі свого лексикону усі матірні і лайливі слова і вульгарні теми (адже ви ще зовсім не знайомі). Розмова не має бути серйозною, дівчата люблять комфорт, саме тому розслабтеся і постарайтеся отримати задоволення від бесіди. Також не варто дзвонити просто так, без причини. Краще заздалегідь придумати привід, а вже потім дзвонити з якимсь певним питанням, він може бути зовсім банальним, наприклад: “Підкажи, будь ласка, що можна приготувати на вечерю” чи “Не порадиш цікавий фільм?”.

Як тільки ви зацікавите співрозмовницю, розмова переросте в захоплююче спілкування, яке сподобається вам обом. Не можна розмовляти з подругою і на чоловічі теми, такі як риболовля, машини, футбол та ін. Якщо не знаєте, що говорити дівчині по телефону, то можна почати із смс, за допомогою цього ви пізнаєте дівчину з нового боку і знайдете загальні теми. Також можна запросити її до кінотеатру або ресторану, після чого обов’язково знайдеться тема для розмови. Домінувати під час бесіди не треба, ніяких переваг вам це не додасть, але закінчити розмову краще самому. Дівчина повинна зрозуміти, що ви чоловік і володієте ситуацією.

Швидше за все перші розмови будуть дуже затяжні, в той же час дівчина вам навряд чи довірятиме свої секрети. У такому разі знайдіть абстрактну тему для розмови і не відхиляйтеся від неї. Будьте веселим і розкутим, якщо необхідно чуйним і розуміючим, тоді дівчина почуватиме себе у своїй тарілці. Ідеальні теми для кожного різні, але в основному усі зводяться до декількох: модний одяг, останні новини шоу бізнесу, загальні захоплення Не варто зловживати звичними вам жартами, вони можуть відштовхнути і налякати співрозмовницю. Добре, якщо у вас є спільні друзі або знайомі, які досить добре знають дівчину. У такому разі вони обов’язково допоможуть вам знайти загальну тему для розмови, розкажуть про її захоплення і інтереси, характер і поведінку, а також не приховають і деякі секрети з минулого, які також допоможуть вам. Зверніть належну увагу на усі поради, наприклад, якщо дівчина любить танці, то зводіть її на спектакль або заведіть розмову на цю тему. У будь-якому випадку знайти загальну тему досить просто. Навіть, якщо нічого з вищепереліченого вам не допоможе, завжди можна покластися на інтуїцію. Головне, почувати себе впевнено і не відчувати скутості, тоді все обов’язково вийде.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: про що говорити з дівчиною по телефону, про що говорити з дівчиною

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *