Як розпочати розмову з дівчиною?



Спілкування для кожної людини є природною потребою, а тим паче хлопця з дівчиною. Але для того, щоб налагодити першим це спілкування, завжди необхідно мати внутрішню упевненість в собі, а також уміння розпочати розмову з дівчиною, так щоб її зацікавити надалі його продовження. Це припускає наявність деякої сміливості, кмітливості та уміння розмовляти. А якщо ж усіх цих якостей є недостатньо, то необхідно почати розвивати їх в собі.

Для того, щоб почати мінятися і отримувати від спілкування тільки позитивні емоції потрібно передусім настроїти себе на наступну річ: спілкування повинно подобатися. Дівчатам обов’язково подобатиметься спілкуватися з вами, потрібно для цього лише докласти деякі зусилля і виконати деяку роботу над собою. Найголовніше в спілкуванні це сам процес, а не інші якісь цілі. Сподобатися можна за допомогою не лише уміння цікаво почати розмову з дівчиною, але і знання, як її зацікавити в подальшому спілкуванні. Уміння спілкуватися піднімає внутрішню оцінку людини не лише у своїх очах, але і в очах оточення.

Як побороти страх розпочати розмову з дівчиною першим

Найперша причина, яка досить часто заважає почати спілкування – це деяка нерішучість піти на контакт першим. Найчастіше ця нерішучість виникає внаслідок страху бути висміяним оточуючими і самою дівчиною. Для того, щоб це здолати в собі треба виконати велику роботу над собою і провести деякі психологічні тренування. Передусім, необхідно навчитися сміятися над своїми маленькими невдачами і затямити собі дві речі: немає нічого страшного в тому, щоб розпочати розмову з дівчиною, і якщо раптом спіткає невдача, на цьому життя не закінчиться. Тільки завзятість і робота над внутрішньою упевненістю в собі і в тому, що все вийде, дозволять досягти бажаного результату. Найголовніше в спілкуванні – це прояв доброзичливості. Перше з чого можна розпочати боротьбу зі своєю нерішучостю, це намагатися посміхатися навколишнім і випадковим зустрічним дівчатам або безпосередньо тій, яка вам симпатична, так, ніби вони ваші кращі друзі.

Дуже важливо, щоб посмішка виглядала щиро, невимушено і упевнено, а не як кепкування або вишкір, і при цьому намагатися дивитися дівчині саме в очі. Це робиться для того, щоб вона могла відчути вашу упевненість в собі і доброзичливість. Після чого необхідно привітати її. Це психологічне тренування треба повторювати до тих пір, поки вам не стане це робити легко і просто, і не пройде зніяковіння. Після чого можна приступати ускладнювати психотренінг і почати додавати після вітання ще яку-небудь просту загальну фразу, відповідну саме даному конкретному випадку. Наприклад, такі як: “Сьогодні обіцяли дощ” або “давно не було маршрутки”?. Досить важливо для підняття впевненості в собі попрацювати і над своїм зовнішнім виглядом, навчитися одягатися із смаком, зайнятися своєю фігурою і підкачати своє тіло. Почати удосконалювати себе можна, наприклад, навчившись правильно відтискатися і підтягуватися. І вже після того, як зі страхами або ніяковістю буде покінчено, можна приступати вчитися розпочинати розмову з дівчиною.

Як зацікавити дівчину першою фразою

Якщо ви надалі хочете продовжити спілкування з вподобаною дівчиною, розпочинати розмову з неї не варто з буденних і нудних фраз. В першу чергу, необхідно зробити так, щоб їй стало цікаво і захотілося підтримати почату розмову. Для цього необхідно піднести розмову, як початок деякої цікавої гри. Краще всього розпочинати з таких фраз, які здатні викликати у дівчини посмішку. Ерудовані і з хорошим почуттям хлопці користуються набагато більшою популярністю у жіночої статі. Завчені і заїжджені фрази в цьому випадку мало підійдуть або зацікавлять, оскільки у будь-якому випадку розмову необхідно буде продовжувати і краще звичайно знати, як це робити. Краще всього, якщо ви самі навчитеся підбирати і складати фрази відповідно до ситуації.

Для цього необхідно удосконалювати свою мову і поповнювати свій словниковий запас, читаючи більше цікавих книг і краще, якщо це будуть твори класиків. Дуже важливо розпочати розмову з дівчиною невимушено і в такому ж руслі її продовжувати. Ставити запитання також необхідно з легкістю і невеликою посмішкою, так щоб дівчині не здавалося, що вона на допиті. Представниці жіночої статі дуже люблять, коли їм говорять красиві компліменти, тому треба навчитися цікаво і своєчасно їх вимовляти. Саму розмову також можна розпочати з красивих слів компліменту. Крім того велике значення має те, як ви підійшли до дівчини, щоб розпочати з неї розмову, а також поведінку під час неї. Щоб не зазнати поразки потрібно дотримуватися наступних негласних правил:

Якщо дівчина йде, підходити до неї краще збоку і ні в якому разі не перегороджувати шлях, це може викликати лише негативну реакцію або навіть агресію.

При розмові краще триматися прямо, але не перенапружено.

Не треба стояти нерухомо. Психологами рекомендується старатися непомітно і природно повторювати рухи за співрозмовником, вважається, що це ще більше розташовує його до спілкування. Але не в кому випадку не варто робити це занадто явно, щоб дівчина не подумала, що ви її передражнюєте або знущаєтеся з неї. Занадто жестикулювати і бігати з місця на місце теж не варто, оскільки це указуватиме на вашу невпевненість і нервозність. Компліменти треба говорити час від часу і не занадто часто, так щоб це виглядало природно. Про що говорити з дівчиною

Говорити з дівчиною можна практично на будь-які теми, але при цьому дуже важливо так піднести інформацію, щоб вона не змусила співрозмовницю занудьгувати, а викликала бажання дослухати до кінця. Але все таки при першій розмові краще не обговорювати політичні питання і чоловічі теми. Це робити можна лише після того, як були з’ясовані інтереси дівчини і те, що вона досить сильно цікавиться вище переліченими питаннями. Для з’ясування цікавої теми для розмови можна поставити декілька навідних питань або спробувати на вигляд визначити сферу інтересів дівчини. Можна трохи поговорити про деякі вічні теми, таких як спорт, культура, музика і література. При цьому необхідно стежити за реакцією і відповідями дівчини, і відповідно до цього, зробити висновки про те яка тема їй буде ближча і цікавіша. Дуже важливо також говорити на такі теми, в яких ви більш обізнані для того, щоб зуміти себе показати ерудованим і недурним хлопцем.

Працюючи над собою і вдосконалюючись, людина підвищує свою власну самооцінку і тим самим придбаває упевненість в собі при спілкуванні з іншими людьми.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як почати розмову з дівчиною, як розпочати розмову з дівчиною

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *