Про що говорити з дівчиною?



У житті кожного чоловіка настає момент істини, коли він залишається наодинці з дівчиною. Для багатьох, це здається критичним моментом, тому що вони просто не знаю про що розмовляти. Варто відразу відмітити, що з цього приводу хвилюватися не варто в принципі, якщо Ви досить кмітливі, то теми для розмови будуть знаходиться самі по собі. Але все таки варто врахувати декілька правил в спілкуванні, які будуть обговорені трохи нижче.

По-перше, якщо не знаєте, що говорити дівчині на побаченні, не виставляйте себе мовчуном, це ніколи не приведе до доброго результату. Навіть найбільш балакуча пані коли-небудь вичерпає свій лексикон і дасть слово Вам, тут Ви маєте бути готові.

Наступне на що варто звернути увагу, це Ваша мова. Адже погодьтеся, одну і ту ж історію можна розповісти по різному, хтось робить це успішно і отримує очікувані емоції, а у когось це не виходить, внаслідок чого він виставляє себе дурнем.

Зверніть увагу на тембр, тон і інтонацію, коли говоритимете. Якщо Ви розповідаєте цікаву і веселу історію, то голос має бути гучним і ясним, щоб викликати позитивні емоції. Якщо ж Ви захочете зробити комплімент, то говорити варто не дуже голосно, ясно і з достатньою серйозністю. Краще всього підготувати заздалегідь декілька коронних фраз, які допоможуть вибратися з тупикової ситуації. Також зверніть увагу на те, чи є у Вас проблеми з промовою. Якщо такі є, то можна позайматися на дозвіллі спеціальними вправами. Вам допоможуть різні аудіо курси, скоромовки, лічилки та ін. Все залежить від роду проблеми.

Про що говорити з дівчиною? Це питання ставлять багато хлопців. Адже налагоджуючи особисте життя, не можна постійно мовчати. Та і навряд чи це сподобається Вашій подрузі. Якщо Ви не вмієте красиво говорити і не знаєте спільних тем з дівчиною, не розкисайте, нижче представлений невеликий список тем для розмови, з якого можна знайти щось відповідне: оповідання зі свого дитинства – де ріс, вчився, з якою компанією спілкувався і інше. Трохи про свою сім’ю – хорошим варіантом буде розповідь про сімейні традиції і її історію. Сюди можна включити усіх членів сім’ї і розповісти про них. Прагнення і плани на майбутнє чудово підійдуть в розмові з дівчиною. Тільки не перестарайтеся, не варто бути пустомелею. Розкажіть про свої подвиги і заслуги. Кожна дівчина оцінює хлопця, як майбутнього чоловіка, тому ця тема дуже цікава їй, і буде дуже добре, якщо Вам знайдеться, що розповісти. Обговоріть хобі і захоплення – можливо, що Ви знайдете загальне зайняття.

Загальні знайомі. Не варто обговорювати їх і говорити за спиною, але підкреслити і згадати їх буде добре. Вживайте в розмові з дівчиною компліменти – несподівані і раптові, добре, якщо вони будуть незвичайні. Говоріть компліменти щиро, щоб вони звучали з Ваших вуст як серенада. Знайшовши загальну тему для розмови, обов’язково поцікавтеся думкою про неї у Вашої співрозмовниці. Ставте різні направляючі питання, щоб дізнатися більше про життя, інтереси і особистість дівчини.

Чого краще не робити під час розмови з дівчиною. Довгі розмови на одну тему. Не варто говорити про одне і те ж дуже довго, це може надокучити дівчині. Навіть, якщо вона сама навела Вас на цю тему, через деякий час краще змінити її, зробіть це плавно.

Не зациклюйтеся на банальностях. Не варто розбавляти Ваші основні теми частими і безглуздими відступами, наприклад, не розповідайте анекдот кожного разу, як згадуватимете його. Інакше незабаром дівчина віддасть перевага над Вами іншому.

Контролюйте ситуацію. Пам’ятайте, що не треба сильно захоплюватися бесідою, не звертаючи при цьому уваги на свого співрозмовника, адже дівчата не дуже люблять балакучих чоловіків. Навіть, якщо дівчина сама ставить навідні питання, їх можна не так зрозуміти, і вона не вислуховуватиме усю генеалогію Вашої сім’ї.

Не скаржтеся. Частою помилкою багатьох хлопців є саме це проблема. Ні в якому разі під час бесіди не можна скаржитися на свої проблеми і на життя в цілому. Дівчата не люблять ганчірок, і навряд чи їй потрібна чергова розмазня. Тому говоріть тільки на радісні і веселі теми.

Не хваліться. Якщо Ви налаштовані на серйозні тривалі стосунки, то не варто хвалитися і перебільшувати свої подвиги. Адже врешті-решт дівчина дізнається Вашу істинну суть, і Вам неприємно слухатиме її усмішки. Та і довіри, як раніше, Вам навряд чи вдасться добитися.

Обговорювати знайомих. Не варто обговорювати своїх друзів і знайомих з дівчиною, інакше Ваші стосунки не зрушаться з мертвої точки, і дівчина вважатиме за краще залишитися з друзями. Найголовніше, при спілкування з дівчини не користуватися ніякими інструкціями, спирайтеся лише на свою харизму і чуття. Якщо Ви знаєте декілька заповітних компліментів і фішок, то це добре. Але взагалі краще імпровізувати і отримувати від розмови задоволення.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: про що розмовляти з дівчиною, мастурбувати

Коментарі 1 коментар

  • Яка чудова стаття))) Побільше б хлопців її прочитали. Тому що були випадки в мене і моїх подруг, коли подобається хлопець, але варто почати з ним розмову, як розумієш, що нічого з цього не вийде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *