Перше побачення: де призначають, як поводитися



Перше побачення – це завжди буря нових емоцій і вражень, як під час самого побачення, так і в процесі його очікування і підготовки до цієї події. Причому завжди обом сторонам хочеться справити якомога краще враження і очікується отримати як мінімум позитивні емоції. Тому для того, щоб перше побачення не залишило поганого враження і стало відправним пунктом до продовження стосунків, просто необхідно ретельніше до нього підготуватися і знати деякі маленькі секрети, як краще поводитися під час нього як хлопцеві, так і дівчині. Звичайно ж, як правило, діяти за чітко визначеним планом не вдасться, оскільки Ви тільки упізнаватимете один одного, але все таки деякі замітки у себе в голові краще зробити.

Де призначають перше побачення і в який час?

Місце, де проходитиме побачення, має досить велике значення, оскільки саме воно в першу чергу створює позитивний настрій і викликає романтичні емоції. Тому, перш ніж приступати до вибору місця, необхідно врахувати наступні моменти: місце, куди Ви запрошуєте, повинне бути Вам по кишені, щоб не виникло неприємних непорозумінь. Ні в якому разі не варто вибирати занадто людні місця, а також ті, де може бути занадто холодно або неймовірно жарко. Оскільки, в цьому випадку побачення перетвориться на справжні тортури для обох. Класичним вибором місць є кафе, ресторани, парк, розважальні шоу і атракціони. Не варто запрошувати на прогулянку в дощовий день, завірюху і в іншу негоду.Перше побачення взимку краще організувати в теплому і затишному приміщенні.

Якщо хочете здивувати і приємно вразити, то занадто банальні місця для побачення в цьому випадку не підійдуть і краще придумати що-небудь більш незвичайне, але не занадто екстремальне. Дівчатам не варто погоджуватися на перше побачення з хлопцем у занадто підозрілих і незнайомих місцях, таких як, наприклад, у нього вдома. Хорошим варіантом для хлопців при запрошенні дівчини на перше побачення являється надання їй альтернативного вибору його місця. А ще краще буде, якщо Ви дізнаєтеся про її вподобання через її близьких і знайомих і підготуєте побачення-сюрприз відповідно до отриманої інформації. Найбільш романтичний час для побачень, звичайно ж, вечірній, але за бажанням його можна влаштувати і у будь-який інший час. У цьому випадку все залежить від конкретної ситуації.

Підготовка до першого побачення. Для того, щоб Ви могли себе почувати комфортно впродовж усього побачення і справити найкраще враження, необхідно досить багато уваги приділити тому, як ви виглядаєте. Наряд треба вибирати з особливою ретельністю. Він має бути максимально зручним і підкреслювати усі ваші достоїнства, а також відповідати місцю, де призначено побачення. Не варто експериментувати і змінювати цього дня стиль свого одягу, оскільки Ви повинні почувати себе у ньому максимально комфортно. Одяг, який Ви одягнете, краще підбирати заздалегідь, а не за п’ять хвилин перед виходом, щоб не носитися потім стрімголов і не прийти із запізненням. Дівчатам не варто робити занадто яскравий макіяж і занадто складні зачіски. Найкращий варіант – максимально природній вигляд. Хлопцеві бажано ретельно продумати, чим зайнятися на першому побаченні для того, щоб ні хвилини не довелося нудьгувати.

Перше побачення: як поводитися? Щоб не зіпсувати враження про перше побачення, дуже важливо знати як поводитися. Ось декілька порад із цього приводу. Намагайтеся поводитись невимушено. Спілкуйтеся якомога простіше. Не намагайтеся грати якусь роль, а поводьтеся природно, залишаючись собою у будь-яких ситуаціях. Не напружуйтеся і викиньте з голови думки, що можете не сподобатися або виглядати смішно. Просто отримуйте задоволення від того, що відбувається. Дівчатам не варто занадто голосно і вульгарно сміятися і жестикулювати руками при розмові, а також занадто явно поглядом або дією показувати свою симпатію. Легкодоступність цінується тільки на один раз, але не для довгих стосунків.

Також, не варто бути занадто холодною і брати усю ініціативу того, що відбувається, у свої руки. Дозвольте чоловікові відчути себе справжнім завойовником. Хлопцям на першому побаченні з дівчиною необхідно уважно спостерігати і намагатися вибрати таку тактику поведінки, яка з більшою вірогідністю може сподобатися дівчині. Будьте рішучішим і намагайтеся приховати боязкість, що раптом з’явилася. Намагайтеся проявити легкий тактильний контакт, не переходячи межі, які недоречні на першому побаченні. Цілуватися на першому побаченні не забороняється, але намагатися це робити треба лише у тому випадку, якщо відчуєте обопільне бажання.

Що говорити на першому побаченні? Не менш важливо знати що говорити на першому побаченні, щоб виглядати цікавим співрозмовником. Про що краще говорити при романтичній зустрічі? Дуже добре підійдуть теми, які здатні викликати інтерес і бажання дослухати співрозмовника до кінця. Можна згадати комічні або незвичайні ситуації зі свого життя. Розповідати про свої хобі або цікаві захоплення можна лише у тому випадку, якщо вони будуть однаково цікаві як хлопцеві, так і дівчині.

Говорити краще всього тільки про позитивні речі. Не варто в розмові робити наступні речі: розповідати про свої проблеми; ставити питання на інтимні теми або про занадто особисті речі; робити акцент на своїх недоліках або занадто розхвалювати свої достоїнства; в подробицях піднімати тему колишніх стосунків; надто багато і безперестанку базікати, не даючи співрозмовникові і шансу вставити своє слово. Дуже важливо при розмові не лише уміти говорити, але й уважно слухати, оскільки нікому не сподобається, якщо його перебиватимуть і перериватимуть на півслові. Також розмову краще вести в такому руслі, щоб не зациклюватися на чомусь одному, тобто трохи розповісти про себе і спробувати дізнатися більше про свого співрозмовника.

Після першого побачення. Коли побачення прийшло до свого логічного завершення настає час з’ясувати чи варто продовжувати подальші стосунки і чи хочете Ви цього обопільно. Маленькі рекомендації для хлопців: якщо після першого побачення Ви для себе вирішили, що Вам цікаві подальші зустрічі, то прямо запитайте про можливість наступної зустрічі; якщо симпатія виявилася взаємною, можна заздалегідь домовитися про наступну зустріч, а якщо зі сторони дівчини відчуваєте щось більше, можна стати ініціатором продовження побачення; якщо ж Ви зрозуміли, що ці подальші стосунки Вам не потрібні, то не варто продовжувати їх із жалості і боязні скривдити.

Кращим варіантом буде тактовно запропонувати залишитися друзями. Ця рекомендація також підходить і для дівчат. При відмові поводьтеся достойно. Не варто відразу благати і вмовляти дівчину, краще постаратися її підкорити і завоювати увагу. Рекомендації для дівчат: якщо хлопець дуже сподобався Вам, не варто кричати йому про це першою, краще дати можливість йому проявити ініціативу. Більшість чоловіків не люблять жінок, які за ними бігатимуть або відразу кидатимуться в обійми. Якщо хлопець вирішив не продовжувати з вами стосунків, зустріньте цей поворот подій з гідністю. У будь-якому випадку, як би не закінчилося побачення, намагайтеся сприйняти його як позитивну подію вашого життя і винести з нього лише позитивні емоції і безцінний досвід спілкування.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як поводитись з хлопцем, перше побачення з дівчиною

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *