Як познайомитися з хлопцем. Як почати зустрічатися з хлопцем



Зазвичай вважається, що знайомитися першим, запропонувати стосунки, повинен чоловік, а як познайомитися з дівчиною правильно на вулиці, в соцмережах ми вже писали, прочитайте для загального розвитку. Абсолютно неприродно прозвучить з вуст дівчини фраза: “Дозвольте з вами познайомитися”! Зазвичай навіть досвідчені донжуани не використовують таку примітивну спробу знайомства, жінки тим більше мають бути винахідливіші в мистецтві знайомства з хлопцем.

Знайомство, звичайно, відбувається “випадково”. Краще, якщо ви познайомитеся при зайнятті якоюсь загальною справою, або через подруг і знайомих. По-перше, якщо вас розчарує обраний вами чоловік, можна завжди звести виниклі стосунки нанівець, по-друге, саме через спілкування нового знайомого з іншими людьми ви швидше пізнаєте його і визначитеся, чи подобається він вам чи ні, чи варто почати зустрічатися з цим хлопцем.

Після проходження етапу “як познайомитися з хлопцем”, йде, так званий, період залицянь, який і припускає подальші зустрічі, побачення для ближчого знайомства один з одним. Розглядаючи ритуал залицяння, необхідно помітити, що він не обов’язково має на увазі подальший шлюб. У цьому, як правило, не завжди добре розбираються юні дівчата. Культура стосунків між чоловіком і жінкою вимагає взаємної довіри, щирості, а культура подальших інтимних стосунків – обов’язково любові. Якщо ти любиш, ти не зможеш кохану людину обдурити, скривдити, зробити боляче, і тому тільки двом вирішувати: чи “Любов це чи ні”? Зараз ми у всьому розберемося поетапно і почнемо розглядати ситуацію після періоду “як познайомитися з хлопцем”.

Як запропонувати хлопцю зустрічатися. Поради для зустрічі

Дівчина не повинна пропонувати хлопцю зустрічатися, він повинен сам знайти в собі сили це сказати. У ваших силах йому про це прозоро натякнути, зустрітися поглядом, випадково попадатися на очі. Коли бачите говоріть привіт і посміхайтеся, придумайте для нього прохання і скажіть, що у боргу не залишитеся. Дійте хитрістю, якщо хлопець не зовсім безнадійний, то він помітить вашу схильність і спробує з вами зустрітися, запросити на побачення. В цьому випадку вам і не потрібно буде знати як запропонувати хлопцю зустрічатися.

Перейдемо до розгляду наступного етапу – як почати зустрічатися з хлопцем, тонкощі і особливості зустрічей, на що треба звертати увагу. Прочитайте корисні поради і зробіть висновки.

Початок стосунків

Призначаючи місце і час зустрічі, потрібно бути обов’язково точними. Зазвичай вибирати повинні дівчата і жінки, але, якщо вони знаходяться в скрутному становищі, юнак або чоловік можуть запропонувати декілька варіантів для місця зустрічі, з яких вона вибере. Йдучи на побачення, обов’язково продумайте, чи не доведеться вам бігти стрімголов, чи встигнете ви привести свій зовнішній вигляд в порядок. Зазвичай справжній джентльмен не повинен спізнюватися, а дівчина, жінка чекати. Але у сучасному світі є невеликі виключення. Якщо перед побаченням ви знаходилися на іншій зустрічі, з якою не могли піти і ваш партнер знає, що ви можете затриматися, то він повинен почекати. Бажано, щоб запізнення не перевищувало 15-30 хвилин.

Визначити наскільки добре відноситься до вас чоловік, можна після декількох зустрічей з ним. Якщо на побачення він приходить вчасно, чистий і охайний, радісно і щиро посміхається, цікавиться вашими справами, але не забуває розповісти про себе (де він живе, чим займається), ввічливий, пам’ятає про ваші звички, що вам подобається, і по можливості дарує подарунки, то це непогана ознака розвитку ваших стосунків. Перевірити наскільки він зацікавлений вами можна і потрапивши в компанію однолітків.

Якщо його увага не слабшає і молода людина не приховує того, що серед безлічі дівчат віддає перевагу вам, то це чудово, ви наблизилися до відповіді на питання як почати зустрічатися з хлопцем, який вам подобатися.

Час – найвірніший помічник в перевірці почуттів як ваших, так і партнера. Але не варто занадто затягувати знайомство в період залицянь. По-перше, якщо ви в чомусь сумніваєтеся, то краще розлучитися з прихильником, до того моменту, коли він або ви до нього звикнете. А якщо ж ви в нього закохані, то не будьте занадто холодні, тому він цілком може вирішити, що йому нема на що сподіватися, немає чого зустрічатися і залишить вас. Але тільки не ходіть за ним по п’ятах! Навіть якщо ваше серце розривається від любовної муки, пам’ятайте, що справжня леді завжди повинна зберігати свою гідність і “Якщо до іншого йде наречена, то не відомо, кому повезло”.

Як почати зустрічатися з хлопцем. Тонкощі

Ніколи не ставайте рабою, навіть якщо вам здається, що коханому це подобається. Покірність і всепрощення швидко набридають.

Не замикайтеся у своїх інтересах тільки на особистих стосунках з коханим. Він повинен звикнути і зрозуміти, що окрім нього, ви можете бути захоплені чимось іншим.

Мало кому зараз подобається, що сучасна дівчина цілими днями сидить удома, нічого не роблячи, думаючи про те як познайомитися з хлопцем і як почати зустрічатися з ним. Ваш коханий має бути для вас не заміною батьків і не опікуваним, за якого ви чомусь постійно виконуєте якісь справи, а тим, з ким вам цікаво і приємно йти по життю довгий або короткий період. Абсолютно нормальним є те, що через якийсь час знайомства перед вами постане питання про інтимні стосунки. Чоловіки, як правило, завжди хочуть всього і відразу. Тільки особливо чуттєві або досвідчені розуміють, що будь-яку жінку, дівчину, а також себе потрібно підготувати до зайняття сексом. Люблячий хлопець може почекати, якщо ви не готові ще.

Краще якщо ви підійдете до інтимних стосунків поступово. Особливо, коли вступ в них ваш перший досвід і ви нещодавно познайомилися з хлопцем і почали зустрічатися. Бажано з’ясувати, наскільки партнер обізнаний в статевих питаннях, як він віднесеться до вашої можливої вагітності, а також захисту від венеричних хвороб і СНІДУ.

Про інтимну сторону питання ми детально розповімо в далі, а доки знову повернемося до питання про любов. Усі поради: любити або не любити? – є абсолютно порожніми. Хоча і є твердження, що розумні люди вчаться на чужих помилках, але це зовсім не означає, що ви їх абсолютно уникнете. Якщо вам судилося стати жертвою “рокової”, “нещасної” любові, і ваші страждання здадуться вам нестерпними, згадайте про кращі моменти в житті, а також про те, що надалі доля не може не подарувати вам свята або радості, тим більше якщо ви вже познайомилися з хлопцем і почали зустрічатися довше за декілька місяців.

Постарайтеся відволіктися від своїх страждань. Придумайте і повірте на короткий період в яку-небудь солодку брехню, сказавши собі, що наскільки вона правдива ви розберетеся завтра. З часом ви, звичайно, признаєтеся собі, що обманювали себе, але, повірте, буде вже не так боляче, інші події, знайомства увійдуть до вашого життя і зроблять її цікавіше. Крім того, дівчатам і жінкам, що страждають від любові, ми все ж дамо одну пораду: читайте класичну літературу про любов. Вона допоможе вам розібратися у взаємовідносинах з партнером, у своїх власних почуттях. Краще лити сльози над трагедією придуманого письменником героя, чим над своєю власною долею. Пам’ятайте, поки ви живете, вона не закінчена і не буває любові нещасної, але як писав відомий французький письменник О.Бальзак: “Є прірви, яких не здолати любові, як б не були сильні її крила”.

У психології розрізняють 6 видів любові:

ЕРОС – пристрасна, виняткова любов-захоплення, прагнуча до повного фізичного володіння;

ЛЮДУС – любов-гра, без глибини почуттів і легко відноситься до зради;

СТОРГЕ – спокійна, тепла, надійна любов- дружба;

ПРАГЛЕ – розсудлива, легко така, що піддається свідомому розрахунку любов;

МАНІЯ – любов-одержимість, для якої типові невпевненість і залежність від об’єкту потягу;

АГАПІ – безкорислива любов-самовіддача.

Тепер ви більше знаєте про те як познайомитися з хлопцем, якщо він “гальмує” і як почати зустрічатися з вподобаним хлопцем. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як звернути увагу однокласника на себе 7 клас, як відповісти хлопцю не так швидко можна почати зустрічатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *