Як сподобатися однокласникові та закохувати в себе хлопця в школі?



Школа. Це місце, де юнаки і дівчата не лише отримують знання, але і спілкуються. А тому немає нічого дивовижного в тому, що першого разу у якої-небудь учениці виникне бажання познайомитися з вподобаним їй однокласником або хлопцем з паралельного класу. І тут їй треба знати, як діяти.

Що робити, якщо в школі подобається хлопець – як привернути його увагу?

Якщо в школі подобається хлопець, перше, що треба запам’ятати – завжди краще бути самою собою, щоб сподобається однокласникові. Ти напевно дуже цікава людина, так надай же хлопцю можливість оцінити тебе належним чином. Будь упевнена в собі, спілкуючись з однокласниками і бажаючи сподобатися одному з них – такі люди завжди привертають увагу оточення.

Зовнішнє не менш важливе, чим внутрішнє, тому ретельно стеж за своїм зовнішнім виглядом – красивий охайний одяг, можливо, цікава зачіска і ніяких косметичних надмірностей на обличчі. З відвертим одягом теж не варто експериментувати, адже твоє завдання, щоб він побачив в тобі дівчину, а не сексуальний об’єкт. До того ж, рішення привернути увагу хлопця саме так ризиковано тим, що він складе неправильну думку про тебе.

Якщо тобі випала можливість поспілкуватися з предметом твоїх зітхань – оберни це собі на користь. Щиро цікався його захопленнями і проблемами. Дай йому відчути, що це важливо для тебе, і він, відчувши свою значущість, обов’язково виділить тебе з натовпу інших дівчат. У розмові частіше посміхайся.

Отже, мета досягнута – хлопець звернув на тебе увагу? Тепер самий час дізнатися як же зав’язати з ним знайомство і навіть закохувати в себе хлопця в школі.

Як познайомитися з хлопцем в школі

Як бути, якщо на уроках спілкуватися не можна, а гамірливі переповнені коридори до спілкування тим більше не надихають? Варто тільки підійти до об’єкту, що цікавить тебе як це вмить буде помічено усіма, хто знаходиться поруч у цей момент. Тому діятимемо по-іншому.

Ідеальний варіант зав’язати знайомство – зробити це ненав’язливо, щоб все виглядало природно. Тоді відразу можна буде безболісно визначити – а чи настроєний хлопець взагалі дружити з представницею протилежної статі.

Знайомитися з вподобаним хлопцем краще, коли він не буде нічим особливим зайнятий. Заздалегідь краще дізнатися про нього більше. Можливо, він відмінно розбирається в якому-небудь шкільному предметі? Тоді треба це використати. Попроси його допомогти тобі – пояснити матеріал, якого ти не розумієш. Чи він фанат аніме – можна попросити у нього щось подивитися. Шукай ваші точки зіткнення і дій! А щоб ще більше зацікавити хлопця, запропонуй йому якусь допомогу у відповідь. Це допоможе тобі виділитися з натовпу таких же як і ти “зацікавлених”. Взаємовигідна співпраця – краща основа для серйозної дружби. Якщо зав’язати знайомство у тебе вийшло банальним способом – попросивши у “об’єкту” листок, запасну ручку або ще що-небудь, то не забудь продовжити ваше спілкування і далі. Привітай його на інший день в школі. А через декілька днів знову попроси у нього що-небудь. Ймовірно, що після цього він висловить бажання познайомитися з тобою, ну а якщо навіть немає – бери ініціативу у свої руки. Фраза “ти мені стільки разів допомагав, а ми навіть навіть не знайомі” стане відмінним початком.

Якщо вподобаний тобі хлопець добився чогось значного, наприклад, взяв участь в шкільній олімпіаді, зайнявши одне з перших місць, то ти можеш ненав’язливо познайомитися, підійшовши до нього і висловивши своє захоплення його успіхами. Такі слова буде приємно почути будь-кому!

Застосувавши наші нехитрі ради і рекомендації, ти зможеш притягнути увагу вподобаного хлопця, і, можливо, це стане початком вашої міцної дружби.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як привернути увагу хлопця в школі, як сподобатися однокласнику

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *