Як зрозуміти, що хлопець хоче від тебе тільки сексу?



Як дізнатися і як зрозуміти, що хлопець хоче тільки секс на одну ніч? Як зрозуміти, що хлопець хоче тільки секс? Як зрозуміти, що його не цікавлять тривалі і серйозні стосунки? Як зрозуміти, що чоловік розраховує продовжити стосунки тільки до першого сексу усього лише на одну ніч? Усім відомо, що у хлопців і дівчат закоханість проявляється по-різному. Дівчата здатні закохатися вмить, нічого не знаючи про людину. У хлопців це зріліше почуття, до якого їм необхідно прийти через якийсь часовий проміжок, який залежить від інтенсивності спілкування. Щоб закохатися, йому необхідно значно більше часу!

Ймовірно, це буде три місяці, півроку, один рік і навіть три роки. А доки він не закохається по-справжньому, то він тільки гратиме в любов. Усім відомо факт, хлопці дарують любов для того, щоб отримати секс, а дівчата дозволяють секс, щоб отримати любов. Оскільки хлопці сприймають любов не так, як дівчата, і бачать її в дещо іншому світлі, то з початку стосунків вони у неї ніби грають, щоб досягти бажаного результату, а саме сексу. Це нормально. Головне – відразу ж розібратися і зрозуміти, що хлопець хоче від тебе тільки сексу або ж дізнатися, чи люблять тебе. Якщо тобі вдалося це відразу ж помітити, то треба перервати такі неперспективні стосунки, і чим швидше, тим краще, інакше взаємини залишать по собі тільки біль, розчарування і страждання.

Як дізнатися, що хлопець хоче тільки сексу на одну ніч? Спершу варто лише прислухатися до своєї інтуїції. Можна упевнено сказати, що вона ніколи не обманює. Головне, щоб дівчина в стані закоханості прислухалася до неї. Стежте уважно за поведінкою хлопця. Якщо хлопець хоче тільки сексу і шукає в дівчині тільки розваги, то він вестиме розмову переважно про тебе, якщо не винятково про тебе, а про себе розповідати нічого не буде. Це, звичайно, дуже добре, що уся його увага зосереджена на тобі. Але усі чоловіки за вдачею егоїсти і, якби він дійсно був налаштований на триваліші стосунки, то він, поза сумнівом, більше б говорив про себе. Якщо він увесь час повторює одно і те ж, вихваляючи твою красу, освідчується в коханні, ставить тебе на п’єдестал, то це повинно насторожувати.

Хоча такі слова приємно чути будь-якій жінці, вони націлені на те, щоб приспати пильність об’єкту уваги. Повинно насторожувати, якщо хлопець не уточнює, що саме в тобі йому подобається, зокрема, наприклад, він не уточнює, що в даний момент його захоплює твоя нова сукня, прекрасна зачіска, манера поведінки. Чоловік конкретний тільки у тому випадку, якщо він дійсно закоханий в тебе. Він робитиме тобі різноманітні компліменти. Він помічатиме кожну деталь: новий колір помади, як тобі до лиця сукня, як витончено виглядають на тобі ці туфельки, як гармоніює з твоєю сукнею ця торбинка. Якщо хлопець хоче тільки сексу, якщо він бачить в тобі тільки розвагу, то можна стверджувати, що він вихвалятиме твою сексуальність, говоритиме, яка ти сексапільна і особливо спокуслива, захоплюватиметься твоїм тілом і твоїми формами.

Зверни увагу на те, якого штибу компліменти він тобі робить. Якщо цікавлять тривалі стосунки, то він обов’язково говоритиме про твої душевні якості і твій розум. Якщо хлопець хоче тільки сексу, то майже нічого не говоритиме про себе, про своє сокровенне, свої захопленнях, інтереси, про все, що не стосується теми сексу. Тобі доводиться випитувати у нього хоч щось про нього самого. Найімовірніше, все, що ти знатимеш про нього, так це його ім’я і вік. Замислися над тим, що знаєш про його інтереси і захоплення. Чим він насправді цікавиться? Якщо хлопець хоче тільки сексу на одну ніч, то він освідчуватиметься в коханні віртуально: по смс, електронній пошті, в чаті, месенджерах, а найчастіше – по телефону. Можна навіть не сумніватися, що любов для нього лише гра, призом в якій буде секс з тобою.

Якщо ж він ніколи не говорить про любов, дивлячись з любов’ю в твої очі, то йому від тебе потрібний тільки секс. Якщо освідчення в коханні виявляються тільки віртуально, то йому точно потрібний тільки секс! Якщо ти зацікавлена в тому, щоб дізнатися, що хлопець хоче тільки сексу, то придивися, чи не ставить він тобі умови, або ж шантажує тебе, він може тиснути на тебе тим, що йому просто потрібний секс, і обходитися без нього довгий час він просто не може. Він наполягатиме на тому, що він не може нормально жити без нього, змальовуватиме подробиці свого бурхливого сексуального життя. Ймовірно, він навіть погрожуватиме, що його любов до тебе охолоне, і він кине тебе, якщо ти відмовлятимеш йому у сексі. Але любов’ю не торгують.

А якщо ж твій обранець стверджує, що любитиме тебе тільки в обмін на секс, то він тільки і чекає від тебе лише його. Сприйми це як факт, іншого варіанту у такому разі немає, і навіть не варто в цьому сумніватися. Не варто витрачати на нього ні свій час, ні свої сили. Можеш просто прочитати про те, як перестати любити хлопця. Якщо хлопець шукає тільки розваги, то він поводитиметься з тобою так, ніби ви нерозлучні друзі, навіть якщо він знайомий з тобою усього лише одну годину. Якщо хлопець шукає тільки розваги, то він робитиме все, щоб усамітнитися з тобою якнайшвидше. Якщо він пропонуватиме поїхати до нього додому, на порожню дачу або в яке-небудь інше місце, де ви будете абсолютно одні, то такого краще уникати і відмовитися. До того ж чіткою ознакою того, що хлопець хоче тільки секс уна одну ніч, може бути той факт, що його не цікавить те, які плани у тебе на наступний тиждень, місяць, рік, йому цікаві твої плани тільки на цей вечір.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: хлопець хоче дівчину, як зрозуміти що хлопець хоче з тобою переспати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *