Як зрозуміти, що ти подобаєшся хлопцю – основні ознаки



Якщо у хлопця немає звички відразу ж говорити про свої почуття (а будемо чесними – у більшості хлопців не добитися відповіді навіть на пряме питання “Я тобі подобаюся”?) – як зрозуміти, що ти йому дійсно подобаєшся?

Можна намагатися ставити прямі питання, а можна вчинити набагато простіше – і визначити, чи подобаєшся ти хлопцеві за непрямими ознаками. Якими? – читай в нашій статті!

Він намагається бути як можна ближче до тебе. Ти легко це помітиш – якщо Ви сидите поруч, то він присувається ближче, якщо кудись разом йдете – він намагається торкнутися тебе, узяти за руку. Це мова тіла, обдурити яке неможливо – стеж за його рухами і ти зрозумієш, чи подобаєшся ти хлопцеві.

Він дивиться на тебе. Всі ми знаємо приказку “Очі – це дзеркало душі”. І по очах, у тому числі, можна зрозуміти, чи подобаєшся ти хлопцеві. Вірна ознака – він часто дивиться на тебе, а в його очах особливий вираз, ти легко його розпізнаєш – це знак того, що ти дійсно подобаєшся хлопцеві.

Він намагається доторкнутися до тебе. Якщо ти дійсно подобаєшся хлопцеві, йому хочеться бути як можна ближче до тебе – він користуватиметься кожною можливістю, щоб торкнутися тебе: твоїх рук, плечей, коліна – неважливо, важливий сам факт того, що ти відчуватимеш його фізичну близькість, а це – вірна ознака того, що ти йому небайдужа.

Він слухає тебе. Коли він по-справжньому слухає тебе, а не говорить постійно тільки про себе. Якщо ти коли-небудь бувала в чисто чоловічій компанії, то прекрасно знаєш, що велику частину часу чоловіки говорять тільки про себе. Якщо твій хлопець відмовився від цієї звички і слухає те, що ти розповідаєш – значить, ти йому дійсно цікава.

Він дивиться разом з тобою романтичні фільми. До кінотеатру на слізливу мелодраму будь-якого чоловіка не затягнеш навіть за гроші – і якщо твій хлопець разом з тобою дивиться “Сутінки” або інші фільми про любов без особливих заперечень, значить, ти йому дійсно подобаєшся. Це, до речі, торкається не лише голлівудських мелодрам – але і усіляких типово “жіночого” зайняття, наприклад, походу по магазинах. Якщо хлопець терпляче йде за тобою з одного відділу модного одягу в інший – будь упевнена в тому, що ти йому глибоко небайдужа.

Він сміється над твоїми жартами. Жарт не вдався, але твій хлопець все одно посміхається або навіть сміється? Пам’ятай, що чоловіки зазвичай мають куди розвиненіше почуття гумору, ніж жінки (саме тому вони так добре розповідають навіть несмішні анекдоти) – тому, якщо хлопець сміється над твоїм невдалим жартом, він напевно відчуває симпатію до тебе.

Він хвилюється. Якщо ти дійсно подобаєшся хлопцеві, він хвилюватиметься, знаходячись поряд з тобою. Вірні (хоча і не зовсім приємні) ознаки цієї симпатії, що проявляються на рівні фізичному, мурашки на шкірі, прискорений пульс, сміх не до місця, пітні долоні. Зазвичай чоловіки намагаються контролювати свої емоції – і якщо ти бачиш, що хлопцеві це не надто добре вдається, будь упевнена в тому, що ти йому симпатична.

Він відвертий з тобою. Жінки легко діляться своїми проблемами і переживаннями, а ось чоловіки, куди більше потайні за вдачею, роблять це вкрай неохоче. Тому, якщо хлопець з тобою відвертий, треба це цінувати більше, ніж що-небудь інше – те, що він ділиться з тобою своїми емоціями, страхами і переживаннями, означає, що він вважає тебе дуже близькою людиною. Не підведи його довіру – інакше наступного разу він вже не буде такий відвертий.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: шо означає коли тобі було 1 год ти у Церкви взяла помаду, якщо хлопець торкається дівчини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *