Як дізнатися, що подобаєшся дівчині?



Жінки дуже загадкові істоти, і рідко вдається зрозуміти, що у них в голові. Проявляють симпатію до тебе або ж просто мило посміхаються, проявляючи своє виховання? Переслідують тебе або ж просто випадково виявляються поруч? Щоб розібратися в цьому, є декілька чинників, на які варто звернути увагу.

Завжди готова провести з тобою час

Неважливо чим ти запропонуєш займатися дівчині, чи буде це відвідування кінотеатру, кафе або ж своєї бабусі – вона не зможе тобі відмовити. Навіть, якщо у неї зовсім немає часу, вже 30-60 хвилин дівчина завжди виділить вподобаному їй хлопцю. Врешті-решт обов’язково перенесе вашу зустріч на інший день.

Не соромиться почати спілкування

Дізнатися, подобаєшся ти дівчині або ні дуже просто. Досить звернути увагу на її відношення до тебе, якщо вона упевнена чинить рішучі дії в твою сторону, то швидше за все ти їй подобаєшся. Цей пункт швидше відноситься до сучасних дівчат, вони рішучіші і менш закомплексовані. Правда, є свої виключення, скрізь може зіграти свою роль виховання і характер.

Відкрито проявляє свої почуття розмовою, жестами, емоціями

Відкритий і сміливий сміх, що супроводжується закиданням голови, блиск в очах, нерішучий рідкісний погляд в твою сторону, милі посмішки, виляння попою, манірне струшування волосся і скручування ніг у формі вісімки – яскраві ознаки того, що ви небайдужі дівчині. Це далеко не усі ознаки, по яких можна зрозуміти почуття дівчини, але і з цього ряду можна побачити щось відповідне.

Великий інтерес до твоїх захоплень

Далеко не останній по важливості пункт, щоб дізнатися чи подобаєшся ти дівчині або ні. Багато осіб жіночої статі відмінно знають, що хобі для чоловіків грає велике значення в їх життя, саме тому, щоб сподобається чоловікам, дівчата починають цікавитися і захоплюватися тим же, щоб мати загальне зайняття. Тому, якщо ви сподобалися дівчині, вона з радістю піде з вами на футбол, у боулінг або на риболовлю. Шкода, що таке відношення триватиме тільки до тих пір, поки вона не стане упевнена в тому, що остаточно дістала вас.

Знайомство зі своєю сім’єю і друзями

Цей пункт говорить практично про все. Дівчата, такі істоти, які не стануть знайомити з ріднею кого попало, тобто якщо вона запросила вас на сімейну вечерю, можна сміливо заявити, що ви їй не байдужий. До речі, можна і самому попросити її познайомити вас з батьками, від її відповіді залежить багато що.

Дівчина розповідає про свої плани на далеке майбутнє

Звичайному знайомому дівчина ніколи не стане розповідати про свої плани на життя. А якщо вона починає говорити про майбутню сім’ю і дітей, то можна вас привітати, вона явно до вас не байдужа. Може бути це тонкий натяк з її боку, хай і неусвідомлений.

Ділиться особистими секретами

Якщо нічого з вищепереліченого не змогло задовольнити вас, то просто запитаєте дівчину про що-небудь особисте. Звичайно, знайте міру і не перегніть палицю. Якщо вона наважиться відкритися вам, то швидше за все проявляє симпатію і довіряє вам, а це вже про багато що говорить. Кожна дівчина має свої секрети, а на те вони і секрети, що знати про них повинні одиниці.

Уважно слухає вас під час бесіди

Якщо хлопець байдужий дівчині, то вона його не вислуховуватиме, максимум може зробити вигляд. У такому разі увесь час вона розповідатиме про своє життя і не знаменні події. У іншому випадку, коли дівчина сама ставитиме питання і уважно слухати вас, відразу стає ясно, що вона цікавиться вашим життям, а значить ви небайдужі їй.

Приймає залицяння

Наостанок кращий спосіб, як дізнатися чи подобаєшся ти дівчині. Якщо у вас добрий смак, ви виберіть порядну і виховану дівчину, а така ніколи не стане з вами грати, і коли ви почнете до неї залицятися, відразу відшиє вас. Якщо ж ви сподобаєтеся їй, то відразу зрозумієте це по наведених вище радах. За допомогою даних порад ви зможете відповісти на питання, як дізнатися чи подобаєшся дівчині. Найпростіше, звичайно, прямо запитати у неї про це і не сушити собі голову зайвий раз. Але якщо ви скромняга, то скористайтеся цією статтею і незабаром ви відшукайте відповідь.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як знати що ти подобаєшся жінці, шо нада говорити під час знакомства з дівчиною

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *