Як дізнатися, що подобаєшся хлопцю?



Перше кохання запам’ятовується на все життя, і це правда, принаймні в моєму випадку все саме так. Частенько в юному віці буває такий момент, коли не можеш зрозуміти: чи подобаєшся ти хлопцеві, чи ні, і це зводить з розуму. Давайте розглянемо, за якими критеріями можна визначити, що хлопцеві ти не байдужа і він не може і дня без тебе. Одне з найхарактерніших бажань закоханого хлопця – щоб дівчина була поруч. Саме тому він ходитиме за вами скрізь, можливо, ви зустрічатиметеся випадково (як вам здасться), а може бути, це буде заздалегідь запланована зустріч. Особливо таке ставлення помітне на початку стосунків, коли хлопець ще вас погано знає.

Варто з’ясувати ознаки, за якими можна зрозуміти, що хлопець до вас не байдужий. Зокрема, юнак постійно намагається найти привід, щоб зустрітися з вами. “Випадково” (причому часто) попадається вам на очі у найневідповідніших місцях, де його не могло й бути; він готовий зустрітися з вами у будь-який час, навіть якщо він має справи. Запрошує вас для спільної прогулянки або походу в кіно, думає тільки про вас. Є дуже простий спосіб дізнатися, чи подобаєшся ти хлопцю.

Наприклад, в гостях у спільних друзів він швидше за все спробує сісти поруч. Навіть якщо це не вдалося, то напевно його швидкий погляд ковзатиме у ваш бік раз-по-раз. Спілкуючись в колі друзів, швидше за все він ставитиме питання саме вам, ігноруючи інших. Мова свідчить про багато що. Дізнатися про почуття хлопця можна, уважно послухавши його мову. Найчастіше він називатиме ваше ім’я, це пов’язано з тим, що воно асоціюється у нього із словом “кохана”, що, звичайно ж, подобається йому. Можливо, він почне називати вас ласкаво, зменшувально-пестливо, наприклад котеня, сонечко, зайченя і інше. З його лексикону будуть вилучені усі грубі і матірні слова, і при тобі він виражатиметься акуратно, щоб постаратися сподобатися.

Поведінка хлопця. Як же визначити, чи подобаєшся ти хлопцю, аналізуючи його вчинки і поведінку? Тут нічого складного робити не доведеться. Якщо ви побачите, що хлопець поводиться незвично, дивно, бентежиться, тоді він явно відчуває до вас трепетні почуття. Наприклад, він може: тихо приховувати свої емоції або ж, навпаки показувати свою харизму; хвалитися своїми подвигами; хвилюватися, і це буде відразу чути в тремтливому голосі, він потиратиме спітнілі долоні, прискорено дихатиме. Навіть якщо ви ще мало знайомі з хлопцем, то спільні друзі, помітивши дивну поведінку, напевно, натякнуть вам про це. Будь напоготові Як дізнатися, чи ти подобаєшся хлопцеві? Не завжди вказані правила допоможуть вам в зробити висновки, але нехтувати ними все ж не варто. Головне – будьте уважні, адже скрізь є люди, які скористаються усім, щоб досягти свого корисливого результату . Далі поговоримо про них.

Пікапер. Модне іншомовне слово стало синонімом слову “наймач”. Такі хлопці спочатку красиво залицяються до дівчат, красиво говорять, проводжають додому, водять в кіно, але це триває недовго. Як тільки вони отримують своє, тут же кидаються на пошуки нових жертв. Дівчата, будьте дуже уважні.

Любитель жінок. У цієї когорти чоловіків немає конкретної мети заволодіти дівчиною у ліжку, як у пікаперів, хоча, якщо випаде нагода, вони навряд чи відмовляться. Любителі жінок готові осипати вас компліментами і подарунками доти, поки йому не сподобається хто-небудь інший. Сьогодні ви вечеряєте з ним, а завтра він вже гуляє з іншою. Ніяких почуттів така людина до вас не відчуває, тому не попадайтеся на його хитрощі.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як зрозуміти що ти йому подобаєшся, як поводитися з хлопцем

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *