Як говорити красиві компліменти дівчині: готові фрази



Відомо, що говорити компліменти дівчатам заведено завжди і скрізь, це непорушне правило. Проте не кожен знає, що якщо кохану перехвалити, ефект може виявитися зворотним, і на вас навішають ярлики підлизи і улесника, а подальші ваші люб’язності почнуть викликати підозру або кепкування. Прочитайте статтю про те, як навчитися фліртувати з дівчатами, це допоможе краще відчувати ситуацію.

Як же говорити компліменти правильно?

Головне – знайти золоту середину, адже забагато компліментів дівчині, як і їх цілковита відсутність – дві крайнощі, до яких не слід вдаватися. Чи існує ідеальний комплімент дівчині, доречний в усіх випадках і такий, що завжди викликає лише позитивні емоції? Зрозуміло, його немає. Але чом би не спробувати створити його, або хоча би виключити вірогідність виникнення негативної реакції? Насамперед, він має бути відкритим і щирим, без яких-небудь ознак підлабузнювання. Дівчина отримає море задоволення від похвали упевненої в собі людини, це звучить природніше. Якщо ж за допомогою компліментів спробувати щось від неї отримати, дівчина дуже швидко розгадає вашу гру, і у вас нічого не вдасться. Нехай комплімент послужить на користь і вам. На дівчину справлять враження слова схвалення, сказані правильно і вчасно. Зверніть увагу на ті її риси і особливості (макіяж, зачіску, одяг), над якими вона працювала, ретельно продумувавши свій образ і докладаючи немало зусиль, а також на те, що не помічають інші хлопці. У неї незвичайна зачіска? Чи, можливо, вона придбала витончену брошку?

Проявіть спостережливість, заведіть відповідну тему і зробіть комплімент дівчині із цього приводу. А ще не забувайте про посмішку! Якщо ви не в силах що-небудь придумати – захопиться її енергійністю, силою волі. Важливо пам’ятати про те, що краще дотримуватися спокійного тону, іноді дещо грайливого, а надто запопадливого варто уникати. Ваш голос недостатньо переконливий? Що ж, треба над цим трохи попрацювати. Ви ж не хочете, щоб компліменти дівчині з ваших вуст звучали фальшиво? Чи варто вихваляти красу дівчат, їх зовнішні дані? Багато хто так і чинить, але це невірна тактика. Наприклад, справжнім красуням подібні слова абсолютно ні до чого. Вони і без того знають про свою привабливість, та і чують такі компліменти день у день. Ви будете лише черговим прихильником у когорті інших. Так навіщо старатися марно? Спонтанність хорошого компліменту дівчині – запорука успіху.

Висловлюючи схвалення і намагаючись похвалити, ваші шанси порадувати дівчину значно зростуть, якщо все буде вимовлено ненав’язливо, ніби випадково. Кращі і красивіші компліменти дівчині ще треба вміло виголошувати, щоб це не виглядало награно і не природно. Що слід зробити? Зробіть всього один комплімент дівчин( не намагайтеся продовжити) з приводу її чарівного одягу або зачіски, і відразу ж переходьте до іншої теми, всіляко відволікайте дівчину. Не треба демонструвати, що ви перебуваєте в шаленому захваті.

Як сказати комплімент дівчині правильно?

Найбільш дієвим компліментом для дівчини стане той, який ви відразу ж злегка спростуєте, давши зрозуміти, що назагал все відмінно, але таки не ідеально. Наприклад: “Не можу намилуватися твоєю дивовижною посмішкою! Правда, тільки що помітив, що у тебе до губи прилипнула смітинка, вона ось тут (прибираєте неіснуючу смітинку) “. Виходить, ви одночасно хвалите ту або іншу її рису і говорите про те, що ще є над чим попрацювати, вказуючи на дрібну ваду. Проте пам’ятайте про те, що не можна перестаратися. Наприклад, ваша фраза: “У тебе неординарна зачіска, але я упевнений, що вона давно вийшла з моди”, навряд чи буде вдалою. Цікавий факт: краще говорити у праве вухо. Але не варто думати, ніби треба щось нашіптувати прямо у вухо, просто знайте про те, що, коли збираєтеся сказати дівчині комплімент або ж про щось поговорити з нею, намагайтеся сідати так, щоб основна частина інформації сприймалася не лівим, а правим вухом. Важливо пам’ятати про головне правило – красиві компліменти дівчині слід робити ненав’язливо і невимушено. А якщо дівчина не погодиться з вашими словами, не намагайтеся її переконати в зворотному, умійте красиво відступити. Відчуваючи, що заздалегідь підготовлений комплімент, швидше за все, прозвучить жалюгідно і поставить вас у незручну ситуацію – краще промовчіть.

Насамкінець пропонуємо найцікавіші приклади компліментів для дівчини. Прочитавши їх, ви збагатите свої знання, а ще у вас можуть з’явитися і власні ідеї. Також варто прочитати статті про те, як сподобатися дівчині і як познайомитися з дівчиною на вулиці. Отож, наш список компліментів дівчині: “Я зовсім не хотів сказати, що ти краща за усіх. Насправді це інші гірше за тебе”. “Щастя? Воно переді мною!”. “Це просто неймовірно, твої роздуми і погляди на життя навіть кращі, ніж у моєї матері”. “Якщо порівняти з тобою нинішню Міс Світу – вона безперечно програє!. ” “Мене охоплює люта ненависть за те, що я тебе так обожнюю!”. “Я бачив вас раніше. Можливо, ви мені приснилися”. “Сьогодні ти виглядаєш інакше і мені подобається ця зміна. Почекай, та ти ж не нафарбована, ось в чому справа!”. “Я не міг не закохатися в твою сонячність: в ці завзяті веснянки і безтурботну посмішку!”.

“З яким драконом мені треба битися, щоб завоювати таку казкову принцесу?”. “Будь я народжений дівчиною, мені хотілося б виглядати так, як і ти”. “Дивлячись на вас, я усвідомив, чому ваш чоловік завжди квапиться додому”. “З таким аристократичним профілем і млосними вилицями, як у вас, слід позувати для художника”. “Навіть пелюстка травневої троянди не така ніжна і бархатиста, як твоя шкіра”. “Як так вийшло, що я зовсім забув, куди збирався попрямувати? Точно, я ж вас побачив і не зміг встояти перед такою чудовою красою”. “Я в захваті від вашого костюма, дуже вдалий крій”. “Я знаю, чому ти повністю упевнена в собі – інакше і бути не може, ти ж напрочуд прекрасна, розумна, енергійна, чуттєва і добра”. “Не можу повірити, твої кулінарні здібності істотно перевершують мамині”. “Дівчино, я упродовж усієї дороги милувався вами. Варто було вас побачити, як я тут же забув про усі проблеми, і хочу подякувати вам за це”. “Прошу вибачення, а представницею якого модельного агентства ви є?” “Це нестерпно, мені не можна знаходитися поряд з вами! Я сліпну і німію від вашої краси!”.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: компліменти дівчині, компліменти дівчині про її зовнішність

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *