Як відкрити рахунок за кордоном?

Останнім часом усі заможні люди намагаються зберегти свій капітал в іноземних банках. Але як відкрити рахунок за кордоном? Це в цілому не складно, але трудомістко і займе багато часу. Процес відкриття рахунку в іноземному банку має багато нюансів. В основному все залежить від країни, де ви хочете відкрити рахунок.

Як відкрити рахунок в США?

Як відкрити рахунок за кордоном? Це питання стає надзвичайно актуальним останнім часом. У Сполучені Штати Америки від’їжджають величезні кількості студентів, бізнесменів і простих громадян для туризму і переслідування особистих цілей. Звичайно ж, у разі тривалого проживання або за наявності планів на повернення в цю державу, Вам знадобиться свій банківський рахунок в американському банку.
Відкрити його для іноземних громадян досить проблематично – проте це реально. Головне, щоб країна, громадянство якої Ви маєте, не значилась в списках банку як ворог американської державності. Якщо у Вас є громадянство подібної країни – рахунок Ви, на жаль, відкрити ніяк не зможете.

Якщо подібної проблеми не існує – то Вам необхідно запастися величезною кіпою документів. У список необхідних документів входять: Ваш паспорт, у тому числі і закордонний, міжнародний ідентифікаційний номер платника податків, якщо є – права на водіння, а якщо Ви працюєте в Штатах на постійній основі – необхідно буде ще і підтвердити прописку, пред’явити номер соціального страхування і свої готівкові кошти.
Цю солідну документацію необхідно самим ретельним чином підготувати і упакувати в окрему теку. Заздалегідь довідаєтеся про детальний список необхідних документів у керівництва банку: вони у багатьох випадках різняться.
У Вас, окрім цього пакету документів, можуть зажадати ксерокопію паспорта в декількох екземплярах, які-небудь додаткові документи, що доводять банку, що Ви – це Ви, і навіть квитанції про сплату податків.
Окрім цього, вимагається відвідати головний офіс вибраного Вами банку в Сполучених Штатах, особисто поставити свій підпис на усіх сторінках договору – громадянам іншої країни заборонено користуватися послугою онлайн-відкриття рахунку.
Як відкрити рахунок в США? Заповнену працівником банку анкету з Вашими особистими даними необхідно ретельно і досконально перевірити на наявність помилок.
Будь-яка друкарська помилка може послужити причиною відмови Вам у відкритті рахунку. Після цього Ваша заявка на відкриття рахунку у банку буде розглянута впродовж робочого тижня.
У разі позитивної відповіді Вам потрібно буде внести деяку суму грошей на свій рахунок, щоб він став доступний для користування. Це правило поширюється на усі американські банки, різниця лише в сумі необхідного первинного внеску.

Якщо зробити все по запропонованій Вам інструкції – рахунок в американському банку можна буде відкрити легко і просто. Головне все ретельно підготувати і не допускати ані найменших помилок – тоді Ви зможете безперешкодно користуватися своїм власним рахунком у будь-якому з банків США.

Як відкрити рахунок у Фінляндії?

Як відкрити рахунок за кордоном, а саме у Фінляндії? Фінляндія – це одна з держав, з яким граничить і тісно співпрацює наша країна. Дуже може бути, що Вам доведеться поїхати туди з питань роботи або навчання – і майже напевно в даному випадку Вам треба буде відкривати свій банківський рахунок в місцевому банку.

Слід знати, що кожен фінський банк керується своїм унікальним зведенням законів – перед відкриттям рахунку необхідно вивчити усі пункти стосовно відкриття рахунку іноземцем. Проте, у більшості випадків, різняться ці зведення в сущих дрібницях – головне залишається незмінним.

Щоб відкрити рахунок у банку Фінляндії, необхідно бути пов’язаним з цією країною. Якщо Ви іноземець, Вам досить мешкати на її території, вчитися, мати нерухомість або постійний доход.
Щоб довести це, необхідно мати необхідні довідки і документи, такі як документи власника житла, довідки про доходи і з місця навчання, рекомендаційний лист від жителя Фінляндії.

Пам’ятайте один важливий нюанс: фінські банки дуже педантичні відносно джерел отримання Вами засобів, тому Вас детально розпитуватимуть про джерела доходу і, можливо, навіть перевірятимуть отримані від Вас дані. Крім того, якщо Ви реєструєте рахунок як фізичну особу, Ви не маєте права використати свій рахунок в комерційних цілях.

Крім того, фізичній особі, що відкриває рахунок у фінському банку, потрібна безліч документів, окрім перелічених вище. Як відкрити рахунок у Фінляндії. У необхідний портфель входять Ваш паспорт, інформація про Ваше перебування на території держави, пояснення про призначення рахунку і детальний опис Вашої планованої діяльності, пов’язаної з його використанням і зразковому грошовому обігу.

Юридичні ж особи повинні відправити до банку свідоцтво про реєстрацію підприємства, виписки з тергових реєстрів, нотаріально завірені копії договору про установу, виписку з рішення колегіальних зборів про відкриття цього рахунку і статут підприємства. У листі необхідно вказати повні імена усіх власників і співвласників компанії, а якщо Ваше підприємство є дочірнім – то треба прикласти і вище перелічені документи і про основне підприємство.
Обов’язковий рекомендаційний лист з банку, що вже співпрацює з підприємством за місцем функціонування, письмова вказівка про розмір планованого річного обігу засобів і мети відкриття рахунку.
Заповнення усіх документів необхідно зробити на фінській, шведській або англійській мові. Ухвалу банк виносить в день отримання пакету документів – проте відкриття рахунку і отримання карти займе близько двох робочих тижнів.

відкриття рахунку за кордоном, відкрити рахунок в американському банку, президент не має права відкривати інозомені рахунки за кордоном, чи може українець мати рахунок закордоном, як відкрити рахунок у банку закордоном

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *