Секс між чоловіком і дружиною



Рано чи пізно практично усі подружні пари підходять до такої крайньої точки, далі за яку тільки невдоволення, зради і розлучення. Пов’язано це в першу чергу з сильним погіршенням статевого життя партнерів. Звідси слідує простий висновок: щоб налагодити взаємовідносини в сім’ї, треба поліпшити якість і кількість сексу! Якщо Ви дійсно зіткнулися з подібною проблемою – поговоріть з партнером або партнеркою, що називається, на чистоту. Якщо цю прірву не здолати – незабаром вона розлучить Вас назавжди. Перше, що необхідно знати Вам і Вашій другій половинці – що секс між чоловіком і дружиною не головне в сімейному житті, проте без нього прожити важко. Це допоможе вам хоч би зрідка віддаватися в обійми один одному. Не робіть трагедію, якщо Ваші натяки і побажання залишилися без уваги і вночі Ви залишилися без “солоденького” – довіряйте своїй парі. Якщо Вам дуже потрібний секс – рано чи пізно Ви його отримаєте. Не треба заздалегідь налаштовувати себе на ліжко, накручувати до стану повного божевілля – це позбавить Вас адекватного погляду на речі і, можливо, стане ще однією цеглинкою в стіну нерозуміння між подружжям.

Тактильний контакт

Не бійтеся дотиків – чим частіше у Вас з Вашою половинкою виникає тактильний контакт, тим простіше Вам обом порозумітися і дійти до ліжка. Торкайтеся своєї жінки або чоловіка не лише тоді, коли хочете переспати – не пожалійте часу, щоб обнятися просто так, без всяких натяків, або поцілувати свою пару в щоку. Учені-сексологи всього світу в один голос заявляють: чим частіше Ви чіпаєте один одного, тим міцніше Ваші стосунки і частіше виникають передумови для статевого акту.

Примирливий секс

Якщо Ви серйозно посварилися – треба миритися. За довгі роки спільного життя Ви напевно відмінно упізнали свого обранця або обраницю – скажіть ті слова, що від Вас чекають сильніше всього. Але не це ще найголовніше. Помирившись, займіться сексом: у момент психічної нестабільності достукатися до партнера набагато простіше. Чим жаркішим і пристрасним буде такий “примирливий” секс, тим краще стануть Ваші стосунки надалі.

Покарання сексом

Груба помилка, яку, на жаль, допускають деякі подружні пари – це покарання сексом. Ні в якому разі, що б не сталося, не можна користуватися цим душевним і відкриваючим Ваше єство процесом для приниження і демонстрації влади своєму партнерові. Ні жінка, в покарання за який-небудь проступок що відлучає чоловіка від сексу на місяць, ні тим більше чоловіка, що насилує свою дружину з якої-небудь “вагомої” причини, не набудуть у результаті сімейного щастя. Жоден чоловік не захоче почувати себе поставленим в кут хлопчиком – він піде шукати доступнішого сексу з доступнішими, ніж його дружина, дівчатами. Жодна дівчина не стане довго терпіти домашнє насильство — врешті-решт вона просто зненавидить і сам секс, і все, що з ним пов’язане. Тому практика покарань сексом – це дорога до краху сімейного вогнища.

Не відмовляйте своєму партнерові в сексі унаслідок зайнятості, особливо якщо секс у Вашому ліжку – рідкісний гість. Забудьте про брудний посуд у Вашій раковині, про друзів, про бізнес-проекти – усе це може почекати деякий час. А Ваше обопільне бажання зійтися в інтимній близькості може зав’янути так само швидко, як і з’явилося, завалене купою “дуже важливих” справ, які легко можна відкласти на пару годин. Зрозумійте: якщо щось і має право порушити хід Вашого повсякденного життя – так це раптове, спонтанне дотримання подружнього боргу. Ви повинні розуміти, що Ваша друга половинка куди важливіша за щоденні справи і турботи. Якщо ж часу у Вас в обріз, але потреба зайнятися сексом вск рівно є – запропонуйте своєму партнерові альтернативу: швидкий секс. Для зголоднілої по інтиму сімейної пари навіть статевий акт на основі чистої фізіології без прелюдій і яких-небудь мудрованих ласок здасться блаженством. Більше того, швидкий секс розігріє “апетит” у обох партнерів, що приведе до пошуку можливостей зайнятися любов’ю, так би мовити, доскональніше і розгорнуто.

Усі ці методи допоможуть повернути в подружню пару колишню спрагу насолоджуватися тілами один одного в ліжку – головне вчасно їх застосувати. Платонічні стосунки хороші тільки тоді, коли у обох немає прагнення до фізичної близькості, але якщо вона є – те рішення проблеми Ви знаєте!  


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Секс з дружиною, статеві відносини між чоловіком і жінкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *