Як відкрити магазин автозапчастин для іномарок

Ви хочете магазин продажі автозапчастин – ви зробили хороший вибір, але як у будь-якого виду бізнесу, і тут є свої складнощі. Що треба спершу. Орендувати, приміщення, найняти продавців, домовитися з постачальниками, от і все, так думає багато хто з вас. Але це не усе. Як і в будь-якому виду бізнесу потрібна реклама. Ринок автозапчастин дуже популярний вид бізнес, бо прибутковий. Тому конкуренція тут дуже висока і розкручування магазину, це дуже важливий чинник.

Що треба для відкриття магазину автозапчастин для іномарок?

Перше, що Ви повинні зробити, це зареєструвати ПП. Якщо Ви працюватимете з автокомпаніями, потрібна реєстрація юридичної особи.

Після цього, вам треба знайти приміщення. Розмір приміщення безпосередньо залежить від вашого бюджету. При виборі приміщення слід приділити увагу асортименту запчастин, які ви продаватимете. Краще всього, що б приміщення знаходилося поблизу автостради, заправки, автомийок з самообслуговуванням, СТО, шиномонтажу і так далі, тобто не далеко від місця скупчення автомобілів.

Необхідно передбачити відділ для складу, він має бути, як мінімум не менше торгового залу, оскільки на відміну від торгового залу, де продукція розташовуються в єдиному екземплярі, тут цих товарів буде значно більше. Також передбачите відділ під офіс.

Щоб відкрити магазин автозапчастин для іномарок, Вам потрібно буде закупити стойки, стелажі, вітрини і декілька комп’ютерів. До речі на комп’ютері, за допомогою інтернету також можна відкрити інтернет магазин і працювати в мережі. Інтернет магазин також дуже добре може приносити прибуток.

Розмістіть на сайті каталоги і прайс-листи з товаром, і всілякою рекламою, дуже не погана можливість інтернет магазину це те, що ви зможете спочатку оформити замовлення на товар, а потім замовлення його у постачальника. За допомогою інтернету, можна класно розкрутити свій магазин.

Треба буде створити базу, вона має бути оптимальною і регулярно оновлюватися, але це не так вже і легко, мати хорошу базу, можна купити готову, але перевага своєї, це те, що ви також надалі можете її продати.

Далі, вам потрібно буде скласти асортимент своїх товарів. У будь-якому випадку вам необхідно мати універсальний набір товарів, такі як моторні мастила, антифризи, лампи, гальмівні колодки, ремені і так далі.

Тобто товари, які однаково потрібні, як власникам російських автомобілів, так і власникам іномарок. Обов’язково вивчите умови оптовиків, з якими ви співпрацюватимете.

Наступний крок. Вам треба найняти персонал: продавці, кур’єри, бухгалтер, менеджер, прибиральниця.

Як розкрутити магазин.

У вас мають бути в наявності свіжі каталоги з товаром, які повинні регулярно оновлюватися. Має бути послуга доставки товарів. Зручний графік роботи для клієнта. Буде не погано, якщо у вас будуть дрібні деталі, які не так вже і легко знайти у продажу, наприклад: всілякі кріплення, спеціальні рідини. На роботу треба брати тільки досвідчених людей.

що потрібно щоб відкрити магазин, інтернет магазин автозапчастин до іномарок, │эЄхЁэхЄ ьрурчшэ ртЄючряўрёЄшэ фю │эюьрЁюъ, як відкрити магазин автозапчастин, як відкрити свою справу з продажу запчастин

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *