З якого матеріалу мають бути зроблені офісні столики для ноутбуків?

У бізнесі кожна деталь має бути доречною. Навіть при оформленні офісу слід потурбуватися не просто про красиві, але і зручні меблі. Зокрема, з особливою ретельністю необхідно вибирати столики для ноутбука. У Москві і інших містах вони представлені у величезному асортименті. З якого ж матеріалу вони мають бути зроблені, щоб не порушити цілісності офісного інтер’єру, справити хороше враження на ваших клієнтів, партнерів і залишатися при цьому зручними у використанні вашими співробітниками?

Досить поширеним матеріалом, що використовується при створенні столиків для оргтехніки, вважаються деревно-стружкові і деревно-волокнист і плити, скорочені назви яких читаються як ДСП і ДВП відповідно. Готові вироби коштують недорого, оскільки, по суті, цей матеріал отримують шляхом пресування деревних відходів. Додатково плити покриваються лакофарбовими виробами, що надає їм особливого привабливого полиску. Але важке устаткування, таке як МФУ, може пошкодити цілісності поверхні столиків. Навіть ноутбуки і системні блоки здатні залишити подряпини на таких меблях. Та і гарячі предмети, наприклад, чашка з кавою можуть залишати сліди на поверхні.

Найбільш стійкими до зносу, міцними і практичними є стільниці, зроблені з МДФ, тобто матеріалу, отриманого шляхом сушки деревних волокон. Технологія виготовлення матеріалу вважається інноваційною.Готовий стіл витримає будь-яку вагу офісної техніки, йому не страшні гарячі предмети, та і сколів, подряпин і інших механічних ушкоджень він не боїться. До речі, МДФ ще на етапі виробництва обробляється смолами, тому виглядає як справжнє дерево, а тому предмети з нього будуть доречні у будь-якому кабінеті.

І звичайно, директори, а також фахівці, які обіймають високі посади, вважають за краще вибирати для своїх кабінетів вироби з дерева. З цього матеріалу виріб вважається не просто міцним, але й довговічним. Поверхням не страшні механічні ушкодження і гарячі предмети, адже в обов’язковому порядку покриваються захисним шаром усі дерев’яні меблі, чи то стільниця, чи підставка для ноутбука. Ціни на них при цьому залишаються досить високими, але солідний вид і екологічність компенсують будь-які недоліки. Таким чином, меблі для офісу, зокрема і столи під оргтехніку, обирають відповідно до їх практичних, вартісних і естетичних якостей.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *