Корекція брів: депіляція проти пінцета

Кожному з нас відома процедура вищипування брів. Моя знайома любить так проводити час. Проте це не єдиний метод їх формування. Окрім дорогих варіацій лазерної епіляції, електролізу і так далі, можна звільнитися від зайвого волосся за допомогою воску. Будьте гранично уважні при виборі технології моделювання форми брів, тому що від цього залежить те, як ви виглядатимете. Журнал корисних порад пропонує вам зіставити 2 методи корекції брів: за допомогою пінцета і воску. А в якості бонуса – рекомендації, як зробити воскову депіляцію брів самостійно. Давайте ж поглянемо, чим розрізняються 2 цих методи позбавлення від волосся на обличчі.

Протипоказання до епіляції

Воскова епіляція: існують протипоказання до проведення цієї процедури, тому як вона дає червоність на шкірних покривах або змушує їх облізати.

Видалення волосся пінцетом: тут як таких побічних ефектів немає. При точному проведенні процедури різного виду погіршень не спостерігається.

Швидкість епіляції

Воскова епіляція: більшість волосся віддаляються воднораз, тому можна сказати, що це – швидке експрес-видалення волосся.

Видалення волосся пінцетом: в цьому місці ви вищипує волосок за волоском, в покинутому стані ви можете витратити від тридцяти хвилин і більше на одну брову.

Видалення тонкого волосся

Воскова епіляція: вищипується усе волосся. Наслідком є бездоганно чиста шкіра.

Видалення волосся пінцетом: ви без утруднень вирвете товсте волосся, яке добре видно, а ось пушок залишиться на своєму місці

Якість і акуратність епіляції

Воскова епіляція: якщо у вас недостатньо досвіду, то підсумок буде вражаючий. У не дуже хорошому розумінні цього слова. Ви можете ненавмисно витягнути більше волосся, ніж хотілося б. А як ви знаєте, навіть якщо видалити трохи більше волосся, то форма брів видозміниться.

Видалення волосся пінцетом: все знаходиться під чуйним контролем. Ви самі вибираєте, яке волосся виривати, а які зберегти.

Що вам може знадобитися

Воскова епіляція: зрозуміло, сам віск, шматочки тканини, аплікатор, що нагріває прилад, присипка.

Видалення волосся пінцетом: виключно пінцет.

Загалом, воскову депіляцію брів краще робити в умовах салону. Для тих, хто бажає провести експеримент будинку, пропоную незначну інструкцію.

Воскова депіляція брів в домашніх умовах

Отже, ви витратите приблизно півгодини на одну процедуру. Віддайте вибір крем-воску, тому що він краще годиться для ніжної шкіри навколо очей. Не треба вживати готові смужки для депіляції, тому що вони не принесуть такого результату, який потрібен.

Придбайте набір для депіляції.

Ваше волосся зобов’язане мати довжину не менше половини сантиметра.

Виберіть, яку форму брів вам би хотілося мати.

Приберіть волосся з обличчя, щоб не заважало.

Причешіть брови.

Проведіть по шкірі повік лосьйоном, щоб видалити мікроби. Можна придбати особливе зілля для обробки шкіри перед депіляцією воском.

Підігрійте віск і намітьте його по спрямованості зростання волосся за допомогою палички з дерева. Наносити необхідно знизу, відразу ж встановлюючи майбутню форму брів.

Нанесіть згори шматочок тканині. Проведіть пальцями по шматочку по спрямованості росту волосся.

Швидким рухом руки позбавтеся від смужки. Для цього зберігайте шкіру повік в натягнутому положенні, і не тягніть шматочок тканини вгору.

А зараз виконайте те ж з другою бровою.

Накладіть особливий лосьйон після депіляції, або будь-який засіб на основі алое віра.

Примітка:

Робіть депіляцію перед дзеркалом, щоб ви змогли все добре побачити.

Спочатку спробуйте накладати віск на незначній ділянці тіла. І постійно випробовуйте температуру.

Охайно накладайте віск на очі.

Напевно, це усе. Зараз ви можете самі віддати перевагу методу боротьби із зайвим волоссям на обличчі, що стосовно брів. Проводьте експерименти і будьте красиві!

смужки для брів, як робити воскову депіляцію лиця?, депіляція брів, корекція брів, корекція брів воском

Comments 1 коментар

  • Особисто мені простіше зробити корекцію за допомогою пінцета. З воском, як на мене, більше мороки, та й потрібна неабияка акуратність, а то можна і без брів залишитися.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *