Як позбавитися від прищів на обличчі


Прищі з’являються час від часу у кожної людини. Ця проблема хвилює мільйони людей, прищі псують настрій, ми комплексуємо і страждаємо через цей косметичний дефект. Зазвичай прищі з’являються з причини збою в роботі сальних залоз. Багато хто потрапляв в такі ситуації, коли у вас через декілька днів планується важливий захід, а на обличчі по-зрадницькому красуються ненависні прищі. Перше, що спадало на думку: от би мені позбавитися від прищів на обличчі якнайшвидше? Їх можна припікати спиртом, лосьйоном на основі спирту або спеціальними засобами від прищів, що продаються в аптеці. Але це тривалий процес, і за кілька днів вони не зникнуть. Якщо йдеться про швидке видалення, то слід застосувати механічне чищення обличчя.

Вичавлювати можна тільки дозрілі прищі. Можна видушити прищ або ні – дуже просто перевірити. По-перше, у нього має бути біла голівка, по-друге, при натисканні на такий прищик ви не повинні відчувати болю. Наважившись самостійно видалити прищі з обличчя, ви повинні усвідомлювати, що ця процедура небезпечна і є ризик занести інфекцію. Перед тим, як швидко прибрати прищ , лице треба помити з милом, вимити і обробити і руки і лице спиртовим лосьйоном або спиртом. Потім акуратно видавіть дозрілі прищі, уникаючи носогубного трикутника, в цьому місці чавити нічого не можна, тільки припікати! Також слід бути обережними, видавлюючи прищі на лобі. Якщо це великі гнійні прищі або їх дуже багато, краще довірити очищення обличчя косметологові. Після того, як ви видавили прищик, його місце треба обробити спиртом і цього дня не мастити обличчя ніякими кремами, не припудрювати це місце і не наносити тональний крем.

Усіх, хто час від часу мав клопіт з прищами, хвилює питання, як прибрати прищі на обличчі назавжди? Адже ні для кого не секрет, що прищі можуть з’явитися на обличчі у будь-який момент. Щоб прищі не з’явилися знову, за особою треба доглядати правильно. Користуватися тільки тією косметичною продукцією, яка відповідає саме вашому типу шкіри. Також ретельно слід підбирати і декоративну косметику. Нерідко прищі з’являються через неправильний догляд за обличчям, але у більшості випадків поява прищів – це реакція організму на неправильне харчування, на гормональні збої, нестачу вітамінів. Тобто якщо ми говоримо про те, як прибрати прищі на обличчі назавжди, ми повинні чітко розуміти, що проблема прищів не обмежується тільки доглядом за обличчям. Треба стежити за організмом вцілому і намагатися постійно підтримувати своє фізичне здоров’я.

Існують загальні рекомендації, як позбавитися від прищів на обличчі, які підходять тим людям, у кого поява прищів не пов’язана з гормональними порушеннями або якимись серйозними хворобами внутрішніх органів. Про ці рекомендації ми і поговоримо. Розпочинайте свій ранок із склянки кип’яченої води. Склянка кип’яченої води, випитої натщесерце, тонізує і вимиває шлаки, що накопичилися за ніч, з організму. Додайте у воду для умивання лимонний сік, він звужує пори, живить вітамінами шкіру, тонізує її. Тільки будьте уважні, якщо видавити у воду надто багато лимона, можна пересушити шкіру. Якщо шкіра не запалена, вранці можна протирати її кубиком льоду. Це може бути просто заморожена вода, а можна заморозити відвар ромашки. Ромашка прекрасно дезінфікує і заспокоює шкіру. Якщо на обличчі є судинна сітка, ці місця не можна протирати льодом. Чудово очищає пори геркулес, залийте його окропом і, коли він охолоне до комфортної температури – накладете на обличчя на 10-15 хвилин. Якщо регулярно виконувати подані рекомендації , ви надовго забудете, що таке прищі!


Теги: як позбавитися прищів на обличчі, чим припікати прищі, чим мастити прищі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *