Як правильно підібрати пудру для обличчя?



Сьогодні, напевно, складно знайти жінку, яка не використовує у своєму макіяжі пудру. З її допомогою можна надати необхідний колір обличчю, вирівняти поверхню шкіри обличчя і просто зробити лице гідним захоплення оточення. Ви дізнаєтеся, як правильно підібрати пудру для особи, який вид вибрати, як підібрати тон пудри.

Сучасна жінка сьогодні ніяк не може обійтися без тональної основи, рум’ян, помади, туші для вій, і, звичайно ж, без пудри. У кожної жінки пудра лежить в косметичці, але не завжди ми можемо правильно підібрати пудру саме у відповідність з вимогами нашого обличчя.

В першу чергу варто звернути увагу на те, що власницям сухої шкіри необхідно підходити до вибору пудри дуже відповідально, оскільки вона сушить шкіру обличчя. Але пудра незамінна при макіяжі жирної, комбінованої і нормальної шкіри.

Якщо ви зможете зрозуміти, як правильно підібрати пудру для обличчя, то шар пудри виглядатиме природно на вашому обличчі, приховуватиме усі його недоліки і підкреслюватиме переваги. В першу чергу слід визначитися з тим, який вид пудри вам потрібний.

Фахівці сьогодні виділяють вісім основних видів пудри:

1. Розсипчаста пудра зручна в застосуванні і нанесенні, але при цьому слід зазначити, що вона доставляє багато клопоту, якщо розсипається.

2. Компактна пудра також дуже зручна, і нею можна користуватися у будь-який час дня і ночі для підтримки свіжості вашого макіяжу.

3. Пудра в кульках надасть свіжому вигляду шкірі, а наносити її необхідно завжди тільки тонким шаром.

4. Прозора пудра прибирає зайвий блиск з шкіри і підходить тільки при використанні на ідеальній шкірі.

5. Антисептична пудра використовується при проблемах з шкірою обличчя.

6. Маскуюча зелена пудра допомагає приховувати почервоніння чутливої шкіри.

7. Мерехтлива пудра добре виглядає при клубному освітленні, надаючи золотисте або сріблясте світіння шкірі. Не підходить для використання в звичайному приміщенні.

8. Бронзова пудра використовується влітку. Надає смуглявій шкірі бронзовий відтінок.

Далі ми розповімо, як підібрати тон пудри для обличчя.

При використанні одночасно тональної основи і пудри, їх відтінки повинні співпадати.

Якщо тональним кремом ви не користуєтеся, то нанесіть пудру на перенісся і подивіться наскільки тон наближений до вашого натурального. При вечірньому макіяжі допустиме використання жовтуватих і лілових відтінків. Але для щоденного денного макіяжу краще використати пудру рожевих, золотистих і бежевих відтінків.

Підбираючи тон для вечірнього макіяжу, зупиніть ваш вибір на тоні, який трохи світліший за вашу шкіру.

Тільки підібравши правильно тон і якість пудри, ви можете добитися ефектного якісного макіяжу. Сучасні якісні пудри складаються з дуже дрібних часток і зовсім не забивають пори лиця. До складу якісної пудри входять спеціальні інгредієнти, що захищають шкіру від негативної дії середовища, що оточує нас. Окрім цього до її складу входять зволожуючі компоненти. Але якщо при використанні пудри ви відчуваєте сухість, це означає, що пудра, яку ви використовуєте, не високої якості.

Кожна жінка має різні фінансові можливості. У деяких може скластися неправдиве враження після прочитання статті, що якісною може бути тільки дорога і дуже дорога пудра, але це зовсім не так. Можна підібрати пудру, яка вам підходить і серед лінії недорогої косметики.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як правильно підібрати тон пудри, як вибрати якісну пудру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *