Косметика для нормальної шкіри обличчя



Вибираючи косметику для нормальної шкіри обличчя, треба запам’ятати одне просте правило – ваше завдання: зберегти те, чим вас наділила природа. Нормальна шкіра обличчя сама по собі красива, як правило, у неї рівний колір, невеликі пори, вона досить пружна і гладка. У молодої шкіри хороший природний колір, тому варто якнайдовше не користуватися тональними засобами, хіба що легкою компактною пудрою. Косметика для нормальної шкіри обличчя повинна містити натуральні компоненти, живити і зволожувати шкіру. Вибираючи тональний крем, зверніть увагу на денний крем, збагачений пігментами. Це легкий тональний крем, який лише злегка відтінятиме природний колір обличчя, він надасть шкірі ніжний прозорий відтінок. Зазвичай в денних тональних кремах містяться різні поживні домішки, які живитимуть вашу шкіру впродовж усього дня. Якщо ви не користуєтеся тональним кремом, а вважаєте за краще вибирати пудру, пам’ятайте, що перед тим, як скористатися нею, бажано нанести на обличчя зволожуючий крем.

Окрім компактної крем-пудри, для нормальної шкіри обличчя ідеально підходить рідка крем-пудра, до складу якої входять зволожуючі компоненти. Крем-пудра має дуже ніжну текстуру, вона не забиває пори і забезпечує рівномірний відтінок шкіри, ідеально лягає на шкіру. Косметика для нормальної шкіри обличчя з вмістом термальної води не лише зволожуватиме шкіру впродовж усього дня, а також сприятиме зміцненню захисних функцій шкіри. Дуже якісну серію очищаючих засобів на основі термальної води представляє відомий косметичний бренд ” Vichy”. Будь-який тонік, лосьйони, скраби мають у своєму складі термальну воду, і делікатно доглядатимуть за нормальною шкірою обличчя, допомагатимуть підтримувати природний баланс вологи. Якщо говорити про креми для нормальної шкіри обличчя, то тут треба звертати увагу на інгредієнти, які входять до складу крему.

Оскільки косметика для нормальної шкіри обличчя насамперед повинна підтримувати природний стан шкіри, то слід звернути увагу на наступні складові: екстракт жожоба ( зберігає природну еластичність шкіри), вітамін А, бета-каротин(запобігає передчасному старінню), Potassium (Kalium), Sodium (Natrium) і Magnesium (зберігають природний баланс вологи). Підбираючи правильно тіні для очей і рум’яна, можна віддавати перевагу як розсипчастим, так і кремоподібним косметичним засобам. Головне запам’ятати основне правило – якщо шкіру припудрюють сухою пудрою, то і рум’яна наносяться такої ж структури, як і пудра, а якщо застосовують тональний крем, то рум’яна краще вибрати жирні. Причина такого вибору проста – сухі рум’яна легко і рівномірно наносяться на припудрену шкіру, а ось жирні рум’яна, навпаки, на напудреній шкірі важко розподілити рівномірно.

Такого ж правила треба дотримуватися, обираючи тіні для повік. Якщо ви використовуєте тональний крем і жирні рум’яна, можна вибрати тіні-олівець, але якщо ви користуєтеся пудрою і розсипчастими рум’янами, органічніше довершать ваш образ сухі тіні. Не купуйте жирні креми, оскільки ними дуже легко порушити роботу сальних залоз і перетворити свою шкіру з нормальної в жирну. Не варто використовувати інтенсивне очищення, оскільки можна просто висушити шкіру або подразнити її. Попри те, що нормальній шкірі обличчя підходить майже будь-яка продукція багатьох косметичних фірм, намагайтеся уникати тоніків, що містять спирти, і агресивних очищаючих гелів. Чим раніше ви почнете догляд за своєю шкірою, тим довше зможете зберігати її природну красу.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: які косметичні засоби підходять для нормальної шкіри, косметика для нормальной шкіри

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *