Вибираємо кращий крем для жирної шкіри [draft]



Дівчата, яких природа нагородила жирним типом шкіри обличчя, як ніхто інший, знають про всі складнощі косметичного догляду. За неправильно підібраного засобу і його нанесення на шкіру обличчя відбувається надмірна активність сальних залоз, що може спровокувати появу великої кількості вугрів. Унаслідок цього перед купівлею, краще уважно ознайомитись з інформацією, що стосується вибору крему для жирної шкіри, а також його нанесення. Спершу давайте розглянемо найголовніші ознаки, які допомагають точно визначити Ваш тип шкіри як жирний.

Як визначити, чи схильна Ваша шкіра до жирності?

Найголовнішою ознакою неправильної роботи сальних залоз є розширені пори, які найчастіше сконцентровані або по всій ділянці обличчя, або в тоні-зоні. Дуже часто власниці цього типу шкіри схильні до утворення відкритих і закритих комедонів. Якщо через 2-3 години Ваш макіяж починає “плисти”, то це означає, що Ваші сальні залози виробляють надто багато секрету.

До речі, є один 100-відсотковий експеримент із визначення того, чи вважається Ваша шкіра жирною або ні. Для цього необхідно вмитися теплою водою, косметику не наносити, дві години перебувати в приміщенні кімнатної температури і займатися своїми справами. Після закінчення цього часу необхідно прикласти до зони лоба або носогубних складок паперову серветку. Якщо залишилися жирні плями, то висновок є очевидним.

Правила вибору і нанесення крему для жирної шкіри

Передусім зверніть увагу на склад засобу. У ньому не повинно бути рослинних і хімічних олій, парафіну і екстрактів олієвмісних рослин (пшениця, соняшник, авокадо та ін.). Чудово, якщо в кремі міститься саліцилова кислота, ніацинамід, сірка, кофеїн і ретинол. Зверніть увагу на консистенцію крему. Він має бути легким, майже рідким. Якщо в магазині є тестери, то нанесіть невелику кількість засобу на руку і порівняйте відчуття. Якщо відчуваєте ефект плівки, то для жирної шкіри цей крем явно не підходить.

Наносити подібну косметику треба обов’язково на чисте обличчя, заздалегідь очищене тоніком. Матуючий крем не використовуйте як основу під макіяж – косметика скочуватиметься. Щоденний зволожувальний крем у жодному разі не застосовуйте перед відходом до сну – прокинетеся з набряклістю.

Огляд найбільш відповідних для жирної шкіри кремів

Nivea Visage “Матова досконалість”. Засіб розроблений спеціально для жирної шкіри. Має зволожувальні, поживні й матуючі властивості.

TimeWise Mary Kay призначений для боротьби з віковими змінами. Розрахований на власниць жирної і комбінованої шкіри, що зіткнулися зі зморшками і в’ялістю шкірного покриву обличчя.

Vichy Aqualia Thermal. Відмінно зволожує, дарує тонус і свіжість, покращує колір обличчя. Активні компоненти засобу нормалізують роботу сальних залоз.

Як крем широкого спектру дії можна використати ВВ-крем для жирної шкіри: Garnier BB-Сream, який чудово маскує недосконалість, звужує і не забиває пори, зволожує і живить шкіру обличчя.

Як бачите, підбір крему для жирної шкіри, потебує серйозного підходу. Слідування нашим рекомендацям, допоможе Вам уникнути багатьох помилок, що перешкоджають красі й свіжості Вашого обличчя.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *