Який крем від целюліту хороший

Усі жінки унікальні і ні в одній не зустрінеться щось схоже на іншу, але у всіх нас є так звані вразливі місця, такі як, стегна, живіт і сідниці. Як усі вже зрозуміли, сьогодні цікавий сайт розповість про першу і найважливішу проблему для більшості жінок – про целюліт, а саме про те який крем від целюліту хороший.

Помилкову думку викладають ті, хто з упевненістю говорять сто, целюліт – це результат надмірної ваги. Але це не так. З цією проблемою стикаються дівчата, жінки абсолютно різної статури, способу життя і ваги – це абсолютно індивідуальне питання схильності до появи “апельсинової кірки”.

Перші зачатки целюліту можуть з’явитися і в 14 років, у дівчаток це пов’язаного зі статевим дозріванням. І якщо вже в цьому віці не почати робити заходи боротьби з ним, то з віком проблема стає більш відчутною і наочною.

На сьогодні косметика і медицина дає велику кількість способів для вирішення проблеми, і серед них і хірургічний. Реклама по телебаченню вселяє, що ви зможете позбавитися від целюліту всього за 2 тижні, але не все так просто. За словами фахівців, швидке позбавлення від нього неможливе, і буває таке, що позбавлення неможливе і зовсім.

Антицелюлітна косметика принесе користь на ранніх стадіях. Але, необхідно пам’ятати, що застосування всіляких засобів – це не є лікуванням, ви просто масажуєте целюлітні ділянки, сприяючи поліпшенню зовнішнього вигляду шкіри, але не більше того. І якщо ви все ж вирішили серйозно зайнятися боротьбою з цією проблемою, вам потрібний комплексний підхід. При такому підході, Вам необхідно запам’ятати, 3 основні компоненти лікування: дієта, фізичні вправи і звичайно масаж.

З усього сказаного слідує що, антицелюлітна косметика потрібна для масажу, робити який треба не частіше чим 2-3 рази в тиждень по 30 хвилин. Не користуйтеся дешевими підробками, вони можуть тільки посилити положення. На думку фахівців передусім звертайте увагу на склад, в який мають бути включені засоби різної дії. Це перша ознака того, який крем від целюліту хороший. У кремі обов’язково мають бути кофеїн, екстракти м’яти, кави, чаю, какао, теофілін, і ще теобромін – для перешкоди відкладення жиру в клітинах. Для того, щоб крем допомагав виводити зайвий жир з організму в кремі мають бути присутніми бурі морські водорості, а для хорошої циркуляції крові знадобляться екстракти плюща, каштана і ментолу. Ну і для підтримки шкіри в тонусі, до складу крему повинні входити нікотинова кислота, екстракт стручкового перцю, камфорна олія і кава.

Зараз косметологія пропонує великий вибір засобів для боротьби з целюлітом. Найпоширеніший з них – це крем від целюліту.

Один з популярніших кремів від целюліту – зігріваючий гель OZON, але за заявою більшості жінок, цей крем має огидний запах, що і відштовхує від його використання. В ефективності цей крем показав дуже добрі результати, застосовуючи 2-3 рази в день в якості масажного впродовж 30 хвилин. Це необхідно проробляти постійно, інакше при припиненні проблема повертається.

Наступний відомий і часто використовуваний крем від целюліту називається SoinCompletSpecialVergetures виробництва компанії Clarins. Крем застосовується для видалення розтяжок, і діє зсередини він дуже ефективний. Опитування показують дуже гідний ефект. Його можна застосовуватися як в час, так і після вагітності.

Добре зарекомендувала себе і косметична марка Avon випустивши крем потрійної дії “Ефект Лазера”. Результат помітний вже через 2 тижні частого застосування.

І не забувайте, що при використанні кремів від целюліту важливим елементом лікування є масаж! Ми сподіваємося, що наша стаття допомогла вам розібратися, який крем від целюліту хороший.

Comments 1 коментар

  • Як на мене, використанням лише косметичних засобів справі не зарадити. Вони можуть візуально зробити шкіру кращою, підтягнути її, але целюліту можна позбутися, якщо до таких кремів додати ще й фізичні навантаження та збалансувати свій раціон харчування. Ось тоді справді результат буде.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *