Як вибрати махровий халат, чоловічий

Махровий халат – уособлення домашнього затишку, тепла, комфорту. Пухнасті вироби цінуються за здатність до поглинання вологи. Теплий махровий халат приємний для тіла, має легкий масажний ефект, добре пропускає повітря. Як не помилитися в правильному виборі такого незамінного домашнього аксесуара? Перше, на що слід звернути увагу, це, звичайно, зовнішній вигляд виробу. Вам повинні припасти до смаку колір і фасон махрового халата, щоб ви із задоволенням носили його щодня. Не секрет, що навіть удома слід виглядати добре. А халат – мабуть, найкомфортніший домашній або банний одяг. Визначтеся, для чого вам халат.

Якщо загорнутися після ванни і посидіти перед телевізором – зверніть увагу на довгий пухнастий виріб, для домашньої роботи і повсякденного користування підійде короткий і легкий халатик. Махрова тканина по щільності буває від 220 до 750 г/м.кв. В основі тканини нещільних халатів – одинарна некручена петля (до 320 г/м.кв.), середня щільність досягається за рахунок подвійної некрученої петлі(320-450 г/м.кв.). Щільніші махрові халати – стійкі до зносу, хоч і складаються з одинарних кручених петель (450 -750 г/м.кв.), але при цьому поступаються в м’якості, не такі піхнасті. Оптимальний варіант для дому і повсякденного використання – халати середньої щільності, вони найм’якіші. Звертайте увагу на те, як розподілено по тканині забарвлення і на запах від халата.

Якщо ви бачите нерівномірні смужки, занадто яскравий, кислотний колір, відчуваєте специфічний запах – це свідчить про недостатню якість виробу. Вивчіть етикетку, оцініть, чи зроблений ваш халат з натуральної бавовни, і якої він якості. Тільки натуральність виробу дозволить халату добре вбирати вологу. На фірмових речах обробка швів робиться максимально м’яко, щоб вони не натирали. Віддайте перевагу продукції відомих на текстильному ринку брендів. Надійні виробники контролюють якість халатів і відповідність виробу міжнародним стандартам. Вибираючи колір і фасон, покладіться лише на свій смак. Махрові халати випускаються і чоловічих моделей, і жіночих, і, звичайно, дитячих. До речі, бувають і халати-унісекс. Якщо ви вибираєте халат на подарунок, враховуйте стать майбутнього власника та його уподобання.

як виглядає халат з запахом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *