Як зробити новорічну ялинку 2018 своїми руками в школу і садок з паперу, ватних дисків, ниток, мішури і шишок : Майстер-класи з фото покроково в домашніх умовах [draft]



Про те, з чого і як зробити ялинку своїми руками в домашніх умовах, підкажуть розміщені нижче майстер-класи з фото і відео. Кожен урок забезпечений детальною інструкцією з поетапним описом усіх дій. Для роботи пропонується використати такі прості і доступні підручні матеріали, як шишки, кольоровий папір, картон, ватні диски, бісер, стрічки, пластикові пляшки, цукерки і мішура. Новорічні красуні виходять дуже незвичайними і одним своїм видом піднімають настрій і створюють навкруги оптимістичну, радісну і святкову атмосферу.

З чого зробити ялинку для виробу на Новий рік 2018 – кращі ідеї з фото

Під час планування проведення зимових свят обов’язково виникає питання, з чого зробити ялинку для виробу на Новий рік 2018 для будинку, в дитячий сад або в школу. Варіантів тут існує маса і для створення оригінальної роботи підходять практично будь-які підручні матеріали, починаючи від соснових шишок, картону і паперу, закінчуючи пластиковими пляшками, мішурою і ватними дисками. Фантазию можна не обмежувати, адже новорічні урочистості – самий кращий час для творчості і створення навколо світлої, радісної і казкової атмосфери.

Кращі ідеї для виготовлення виробу Новорічна ялинка 2018 з підручних матеріалів

Ялинка, зроблена своїми руками на Новий рік в техніці квиллинг, прикрасить вітальну листівку, плакат або стінгазету, що містить новорічні вірші, фотографії і добрі побажання.
Миле і ніжне деревце з атласних стрічок ефектно доповнить святковий декор приміщення або стане оригінальним доповненням карнавального новорічного костюма.Помітна, весела і стильна ялинка з гудзиків зіграє роль іграшки або додасть яскравих акцентів в новорічне оформлення квартири, паралельно дозволивши позбавитися від старих гудзиків, паеток і інших дрібних виробів, що марно валяються десь в далекому кутку шафи.Дуже привабливо виглядають ялинки, зроблені своїми руками із залишків фетру. Якщо саме такої тканини немає, можна використати будь-яку іншу. Головне, щоб вона була щільною і не мала схильності обтрепиваться по краях.
Прекрасно підходять для виготовлення ялинки пташині пір’їнки. Новорічна красуня, створена з них, виглядає дуже пишною і пухнастою.Для посилення ефекту виріб можна пофарбувати харчовим барвником і декорувати намистинками. Тоді ніхто з гостей вже точно не догодается, що таку чарівну річ ви зробили своїми руками.

Простий майстер-клас, як зробити ялинку на Новий рік 2018 своїми руками в домашніх умовах в садок з паперу


Дуже простий і доступний майстер-клас детально описує, як в домашніх умовах зробити для дитячого саду ялинку з паперу. В цілому, робота не складна, але допомога дорослих малюкам знадобиться, наприклад, у той момент, коли буде треба скористатися діроколом або закріпити на підставі іграшки стрічечку картону для стійкості.

Необхідні матеріали для виконання будинку майстер-класу по створенню з паперу новорічної ялинки

  • папір зеленого кольору
  • набір зубочисток
  • зірочки або квіточки для декору
  • ножиці
  • клей
  • дірокол
  • скотч
  • картон

Покрокова інструкція, як з паперу будинку зробити в дитячий сад новорічну ялиночку

  1. Аркуш зеленого паперу згорнути гармошкою і за допомогою канцелярського дірокола в центрі виконати наскрізну дірочку.
  2. Потім листок акуратно розгорнути і обрізувати у формі трикутника.
  3. Гострі краєчки у зубочисток прибрати, а самі палички вставити в дірочки, виконані в паперовій основі. Конструкція, що вийшла, повинна нагадувати ялиночку із стволом. З картону вирізувати тонку смужку, обмотати її навколо основи ствола дерева, а край закріпити скотчем. Так іграшка зуміє тримати рівновагу і стояти на рівній поверхні.
  4. Верхівку ялинки декорувати зірочкою, квіточкою або будь-яким іншим новорічним елементом. За бажання з тильного боку виробу прикріпити петельку, щоб виріб міг висіти на стіні, у вікні або в дверному отворі.

Як зробити ялинку 2018 з паперу і картону своїми руками в домашніх умовах в школу – майстер-клас з фото поетапно

У домашніх умовах діти своїми руками можуть зробити з картону і кольорового паперу красиву, яскраву і пухнасту ялинку для школи. Як її виготовити, розповідає майстер-клас з поетапними фото. Робота вимагає уваги і усидливості, а дорослих закликає зробити дитині допомога в підготовці усіх деталей майбутньої конструкції. Спільне зайняття такого плану зближує сім’ю і сприяє поліпшенню стосунків між дітьми і батьками.

Необхідні матеріали для виготовлення в школу новорічної ялинки з картону і кольорового паперу

  • картон
  • кольоровий папір
  • клей-олівець
  • ножиці
  • скотч

Покрокова інструкція, як з паперу і картону зробити для школи красиву новорічну ялинку

  1. Папір червоного і золотого кольору розрізати на смужки однакової довжини і ширини. Їх знадобиться багато, щоб майбутня ялиночка вийшла пишною і об’ємною.
  2. Кожну смужку за допомогою клею склеїти на зразок петельки і потім акуратно прикріпити на стрічечку скотча.
  3. У такий спосіб підготувати не менше десятка стрічок – 5 з червоного паперу і стільки ж із золотої. З листа картону згорнути конус і закріпити, щоб не розгортався, проклеївши клеєм або скотчем. По нижньому найширшому краю обмотати першою стрічкою з петельок кольорового паперу. Другим ярусом пустити заготівлю із золотого паперу.
  4. Чергуючи по черзі використати усі підготовлені паперові яруси, повністю покривши ними картонний конус. Верхівку декорувати конусом, зробленим з невеликого шматочка золотого паперу.
  5. Прикрасити ялиночку золотою зіркою з паперу або пластика, пов’язати блискучою тасьмою і поставити на стіл, в шафу або на книжкову полицю.

Відео-ролик, як зробити ялинку своїми руками в домашніх умовах в школу на конкурс

Автор відео-ролика пропонує декілька способів, як зробити своїми руками в домашніх умовах новорічну ялинку на шкільний конкурс. Усі варіанти цікаві, красиві і не занадто складні. Учні легко впораються із завданням навіть без допомоги батьків і самостійно підготують до шкільного заходу яскраві, оригінальні експонати.

Як зробити на Новий рік ялинку своїми руками з підручних засобів – приклади з фото

З найпростіших і доступних підручних засобів, наявних удома, можна виготовити своїми руками дуже красиву, яскраву, привабливу і по-справжньому ексклюзивну новорічну ялинку. Для використання годиться абсолютно все, починаючи від залишків тканини, гудзиків, стрічок і пляшкових пробок, закінчуючи серветками, фольгою, старими лампочками і перцями чили. Наскільки оригінальною буде річ, залежить тільки від фантазії автора. А напередодні новорічних свят її не треба обмежувати.

Кращі ідеї і приклади оригінальних ялинок, зроблених своїми руками з підручних матеріалів

Дуже вдало виглядає новорічна ялинка, виготовлена з кольорового бісеру. А любительки рукоділля, напевно, знайдуть у своїх “засіках” треба кількість намистин для створення ефектного дерева.
Не менш красиво і привабливо виглядає новорічна красуня, створена із звичайнісіньких повітряних кульок.Святкове дерево, зібране з блискучих ялинкових іграшок, справляє сприятливе враження і служить яскравим доповненням зимового оформлення приміщень.Чим незвичайніше буде підручний матеріал, тим помітнішою і неординарною вийде ялиночка. Так що, не бійтеся фантазувати і креативити, створюючи для себе, рідних і близьких в Новий рік казкову обстановку і радісну атмосферу.

Інструкція з фото, як зробити ялинку своїми руками в домашніх умовах з ватних дисків


Вивчивши цю інструкцію з фото, кожна людина дізнається, як зробити в домашніх умовах своїми руками новорічну ялинку з ватних дисків. Робота не представляє складності, але вимагає завзятості, акуратності і уваги. Готовий виріб виходить ефектним і привабливим, створює святкову атмосферу і піднімає настрій.

Необхідні матеріали для створення з ватних дисків ялинки на Новий рік

  • ватні диски
  • лист ватману або тонкого картону
  • ножиці
  • клей
  • степлер
  • декоративні елементи

Покрокова інструкція, як, використовуючи ватні диски, виготовити будинки новорічну ялинку

  1. З тонкого картону або ватманського листа вирізувати ножицями фрагмент для майбутньої основи ялинки. Скрутити у формі конуса, склеїти і добре зафіксувати, щоб потім він не розпався. Зайву частину знизу обрізувати.
  2. Підготувати ватні диски. Кожен з них скласти навпіл, а потім ще раз навпіл. У вузькій частині закріпити за допомогою степлера.
  3. Розпочати обклеювання конуса з широкої нижньої частини. Використати клей “Момент”. Мати в розпорядженні оброблені ватні диски рядами максимально близько один до одного. Поступово рухатися до верхівки конусної основи.
  4. Коли усі елементи виявляться на своїх місцях, виріб відставити убік, щоб вона дуже добре просохла.
  5. Потім акуратно розпрямити ватні диски, надавши їм пишноту і об’єм. За бажання згори прикрасити новорічним декором (блискітки, намистини, штучні перли, пайетки і ін.).

Майстер-клас з фото і відео – як зробити на Новий рік своїми руками ялинку з мішури і цукерок


Ялинка з цукерок і мішури, зроблена на Новий рік своїми руками по рекомендаціях цього майстер-класу, може стати не лише декоративною святковою прикрасою, але і милим, приємним подарунком як для дитини, так і для дорослої людини. Для малюків краще використати цукерки з молочною або желейною начинкою, а для дорослих – солодощі з чорного шоколаду з лікерним або коньячним наповнювачем.

Необхідні матеріали для виготовлення новорічної ялинки своїми руками

  • ватман
  • ножиці
  • мішура
  • цукерки
  • степлер
  • двосторонній скотч

Покрокова інструкція, до зробити в домашніх умовах ялинку з цукерками і мішурою

  1. З ватману викроїти фрагмент для основи ялинки, згорнути його конусом і за допомогою степлера надійно закріпити, щоб не розгортався. Нижній край обрізувати ножицями так, щоб він вирівнявся і міг стояти на столі. Основа обмотати пухнастою мішурою зеленого кольору і міцно зафіксувати цей ярус.
  2. До круглих цукерок в яскравій, блискучій обгортці приклеїти шматочки двостороннього скотча і зробити з них ряд поверх мішури. Розташовувати цукерки максимально близько один до одного.
  3. Повторювати яруси мишура-конфети до тих пір, поки уся основа не виявиться закритою.
  4. Верхівку дерева декорувати декількома цукерками або будь-яким іншим новорічним елементом.

Як зробити ялинку своїми руками в домашніх умовах з ниток – простий майстер-клас поетапно з фото і відео

Новорічна ялинка, створена по цьому простому майстер-класу в домашніх умовах своїми руками з ниток, виходить дуже красивою і стильною. Створюється враження, що нитяні яруси висять в повітрі і не кожна людина відразу здогадається, як ця робота зроблена.

Необхідні матеріали для виготовлення в домашніх умовах новорічної ялинки з ниток

  • лист ватману
  • ножиці
  • клей ПВА
  • прозора харчова плівка
  • нитки
  • голка

Покрокова інструкція, як за допомогою ниток своїми руками зробити на Новий рік ялинку

  1. З листа ватману вирізувати прямокутник, що відповідає по висоті розміру майбутньої ялинки. Згорнути у формі конуса і проклеїти, щоб не розкрився.
  2. Поверхню заготівлі обернути плівкою, стараючись, щоб вона лягла максимально рівно і не залишила складок.
  3. Нитку втягати в голку. У тюбику клею виконати дірочку і затягнути через неї нитку, щоб вона повністю покрилася клейовою масою.
  4. Накрутити нитку на корпус в хаотичному порядку, розташовуючи яруси знизу у верх. Не обов’язково накладати шари занадто щільно, тоді ялиночка вийде більше ажурною і ефектною.
  5. Коли усі нитки будуть використані, залишити виріб до повного висихання. Потім акуратно видалити зсередини паперову основу і прикрасити виріб яскравим новорічним декором.

З чого зробити ялинку своїми руками в домашніх умовах – інструкція по створенню новорічного виробу з шишок

Якщо ви ще думаєте, з чого своїми руками зробити в домашніх умовах ялинку, скористайтеся цією інструкцією і створіть красивий новорічний виріб із звичайних соснових шишок. Виготовлення не займе багато часу і не зажадає значних зусиль, а готова робота гармонійно впишеться у будь-який інтер’єр і створить удома, на роботі, в класі або в приміщенні дитячого саду приємну, добру, радісну і по-справжньому святкову атмосферу.
Величину можна варіювати за власним смаком. Хочете, щоб деревце було маленьким і легко поміщалося на столі або книжковій полиці? Тоді підготуйте конус заввишки не більше 20-30 сантиметрів. Якщо ж в планах створення лісової красуні заввишки в 1 метр, знадобиться картонна заготівля такої ж висоти і стійка, надійна підставка, яка витримає навантаження і не дозволить конструкції розпастися на складові частини в самий розпал свята.

Необхідні матеріали, для виготовлення з шишок новорічної ялинки своїми руками

  • шишки
  • лист щільного картону
  • клей-пістолет
  • скотч

Покрокова інструкція, як в домашніх умовах своїми руками зробити ялинку на Новий рік з шишок

  1. З листа щільного картону вирізувати фрагмент такої висоти, який планується робити ялинку. Згорнути його у формі конуса і склеїти клеєм. Потім для додаткової фіксації зміцнити скотчем по нижньому краю і приблизно по середині усієї конструкції.
  2. За допомогою пістолета нанести на картонний конус клей і приклеїти по нижньому ярусу ряд шишок. Розташовувати їх максимально близько один до одного, щоб покриття було щільним і виглядало цілісно.
  3. У такий спосіб зробити 3-4 ряди і залишити конструкцію, щоб клей добре висох і устоявся.
  4. Продовжити роботу і покрити рядами шишок увесь конус до самого верху. Залишити до повного висихання, а потім помістити конструкцію в декоративну підставку. Готову ялинку прикрасити згідно особистим смакам і визначити на видне місце.

Як зробити ялинку своїми руками з пластикових пляшок – майстер-клас у фото і відео

Поетапний майстер-клас детально розповідає, як зробити ялинку своїми руками з пластикових пляшок в домашніх умовах. Інструкція, забезпечена фото і відео матеріалами, ілюструє кожен крок роботи і містить усі рекомендації, необхідні для успішного вирішення завдання. Готове новорічне деревце виходить яскравим, красивим, колоритним і може використовуватися як подарунок або елемент святкового оформлення приміщення. Додатково виріб можна прикрасити невеликими кульками, лісовими шишками, паперовими або картонними іграшками і гірляндами з бісеру, вати і стрічок. Такий декор зробить ялинку ще ефектнішою, помітнішою і привабливішою.

Необхідні матеріали для виготовлення ялинки з пластикових пляшок своїми руками

  • пластикові пляшки зеленого кольору
  • аркуш щільного паперу формату А4
  • скотч
  • канцелярські ножиці

Покрокова інструкція, як зробити за допомогою пластикових пляшок новорічну ялинку

  1. Підготувати потрібну кількість пляшок (залежить від бажаної висоти і густини ялиночки). У кожної місткості зрізувати шийку і днище, щоб вийшла рівна, пряма пластикова трубочка.
  2. Серединну частину пляшки розрізати на три частини. Щоб ялинка придбала природну форму подовженого конуса, кожну частину треба робити трохи менше за попередню. Коли первинна викрійка деталей закінчена, заготівлі знадобиться розрізати на тонкі смужки-голочки, залишаючи згори приблизно 1-1,5 сантиметра не розрізаного пластика.
  3. Для того, щоб іграшка була стійкою і не падала, в якості постаменту використати фрагмент шийки однієї з пляшок.
  4. Щільний аркуш паперу згорнути в акуратну трубочку, вставити в шийку від пляшки і ретельно закріпити по низу, обмотавши кілька разів канцелярським скотчем.
  5. На паперовому стволі скотчем закріпити пластикові фрагменти голок. Розпочати з найбільших і довгих і закінчити маленькими і короткими.
  6. Верхівку декорувати зіркою, списом або будь-якою іншою іграшкою. Готову ялиночку поставити на вікно, стіл або в шафу під скло.

Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як зробити ялинку в домашніх умовах відео, зробити квиллинг гарбуз

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *