Вечірні сукні для повних жінок: красиві фасони [draft]



Для власниць пишних форм завжди залишається актуальною проблема вибору гардеробу, зокрема, важко придбати вечірні сукні для повних жінок. Якщо необдумано підійти до цього питання, то недосконалість силуету здатна зіграти злий жарт, а недоліки не лише не будуть приховані, а, навпаки, підкреслені. Щоб правильно вибрати наряд, можна заздалегідь ознайомитися з фото, на яких представлені стильні й модні вечірні сукні для повних жінок.

Важливі рекомендації

Щоб знайти свою ідеальну вечірню сукню, повні жінки повинні враховувати:

  • зазвичай пані з пишною статурою можуть нахвалятися великими і красивими грудьми, які обов’язково мають бути підкреслені елементами гардеробу, – розкішний бюст виділяють сукні із завуженим вирізом з мереживною обробкою і відкритим декольте;
  • короткі моделі вечірніх суконь для повних жінок не рекомендовані, як мінімум, треба вибирати середню довжину;
  • небажано купувати пишні довгі сукні, хоча деяким підходять моделі, що трохи розширюються донизу;
  • обтягуючі наряди для пишних форм не підходять, оскільки вони виділять усі недоліки фігури – приховати недоліки допоможе одяг, що складається з декількох шарів, зі спадаючими складками або драпіровкою;
  • якщо у жінки великі руки, то їй не варто вибрати сукню з рукавами-ліхтариками, що розширюються від плеча, прийнятніше накинути болеро.

Ці рекомендації обов’язково необхідно враховувати, щоб створити красивий образ.

Стильні варіанти вечірніх суконь для повних жінок

Щоб повній жінці в сукні виглядати не просто красиво, а чудово, при виборі сукні варто враховувати колір, фасон і тип тканини.

Колір

Ідеальними відтінками для вечірніх суконь, які підходять повним жінкам, є:

  • сірий;
  • графітовий;
  • зелений;
  • теракотовий;
  • блакитний;
  • сріблястий;
  • персиковий;
  • коричневий;
  • смарагдовий;
  • синій.

Особливо цінуються стильні чорні сукні. Вони візуально зменшують об’єми і роблять фігуру стрункіше, надають загадковості та елегантності образу.

На фото представлені фасони вечірніх суконь для повних жінок.

Фасон

Важливо підбирати фасон, виходячи з типу фігури:

  • яблуко (широкі плечі, вузькі стегна і випнутий живіт) – підходять наряди з V-подібним вирізом, моделі, які роблять стегна ширше;
  • груша (маленькі груди, відносно тонка талія, широкі стегна) – вечірні сукні мають бути з об’ємним верхом і пишним низом;
  • пісочний годинник (тонка талія, стегна і груди однакових об’ємів) – пані з такою статурою підходять майже будь-які моделі вечірніх суконь.

Тканина

Що стосується тканини, при виборі варто відмовитися від трикотажу. Звернути увагу необхідно на наступні види тканин:

  • оксамит;
  • атлас;
  • шовк;
  • шифон;
  • гіпюр;
  • мереживо.

Сукні для повних дівчат

Як відомо, виглядати роскішно хочеться всім дівчатам без винятку, незалежно від форм. Юні модниці, які не мають ідеальної фігури, також можуть створити красивий образ, якщо правильно підібрати наряд. Головне, не демонструвати власні недоліки.

Зазвичай для повних підходить одяг прямих фасонів, а зайва вага приховується за допомогою ретельно підібраних візерунків або драпіровки.

Стилісти дають такі поради щодо вибору вечірніх суконь для повних дівчат:

  • за наявності великих ніг бажано звернути увагу на сукню, яка доходить до середини коліна;

На замітку. Подовжити ноги і зробити їх стрункіше допоможе взуття на високих підборах. Оскільки пані пишних форм носити шпильки не рекомендується, каблук має бути широким.

  • якщо у дівчини не занадто красиві руки, їй підійде сукня з рукавом ¾, також можна віддати перевагу рукаву “кажан” (небажано надівати одяг без рукавів, з “ліхтариками” або “пелюстками”).

Ці рекомендації дуже важливі, оскільки їх ігнорування приведе до того, що образ вийде безглуздим.

Сукні для літніх жінок

Жінка у будь-якому віці здатна здивувати оточення. Щоб справити враження і зробити свій образ шикарним, необхідно правильно підібрати наряд. Навіть розкішні вечірні сукні для повних жінок можуть стати непоказними, якщо не прислухатися до рекомендацій фахівців. Наприклад, представницям прекрасної статі, які переступили п’ятидесятирічний рубіж, не слід відкривати зону декольте, адже шкіра вже втратила еластичність і пружність. Якщо у сукні глибокий V-подібний виріз, то його краще залишити для юних модниць.

Для повних жінок літнього віку рекомендується звернути увагу на одяг, який прикриває плечі та руки. Короткі наряди вже під забороною, оскільки виглядають безглуздо. Мінімальна довжина – до коліна. У літньому віці актуально використати коригуючу білизну.

На фото показані моделі стильних вечірніх суконь для повних літніх жінок.

Сукні для невисоких жінок

На вибір одягу для повних впливає і ріст. Чим він нижчий, тим пишніше здаються форми, тому підібрати комплект для святкового вечора стає справжньою проблемою. Таким жінкам рекомендується звертати увагу на сукні, які здатні візуально подовжити силует, що автоматично зорово зробить фігуру стрункіше.

Із цим завданням справляються стильні сукні з контрастними колірними вставками, вертикальними лініями, розкльошеним низом. 

Сукні для пані з випнутим животом

Недолік пані намагаються замаскувати під вільним мішкуватим одягом. Багато хто дотримується думки, що балахони приховують усі недоліки фігури. Варто зазначити, що це хибна думка. Стилісти рекомендують повним жінкам з випнутим животом звернути увагу на вечірні сукні А-силуета, грецьке вбрання з запахом.

Спокусливо виглядають сукні з вирізів у вигляді трикутника, які злегка відкривають груди, створюючи сексуальний образ. Для повних жінок із випнутим животом, пасують сукні з лінією талії, що проходить під грудьми.

Довгі вечірні сукні

У більшої частини моделей стильних вечірніх суконь, особливо для повних жінок, низ доходить до підлоги. Що стосується фасонів міні, то вони користуються меншою популярністю. На фото можна побачити, які святкові короткі сукні є для повних жінок.

Довгі вечірні сукні повністю приховують великі ноги, що є перевагою для пані з пишними формами. До того ж, подібні моделі вказують на добрий смак їх власниць, підкреслють стиль.

Відомі такі фасони довгих суконь для повних:

  • сарафан на широких бретелях (одній або двох), у якому спокусливо оголяються плечі, наряд може бути доповнений мереживами, пайєтками, стразами або бісером;
  • вечірні вбрання з оксамиту – цей матеріал має унікальні властивості, за рахунок яких вдається приховувати недоліки фігури;
  • грецькі наряди – для повних пані чудово підходять моделі, зібрані під грудьми, що дає можливість відвернути увагу від недоліків.

Якщо правильно вибрати крій і силует вечірнього образу, будь-яка жінка відчує себе королевою.

Короткі вечірні сукні

Попри те, що стилісти рекомендують повним жінкам звертати увагу на довгі вечірні сукні, деякі наважуються купувати наряди міні. Дійсно, деякі пані з пишними формами можуть собі дозволити таке екстравагантне вбрання. Власниці рівних красивих ніг можуть їх не приховувати під довгою сукнею, що актуально і для худих жінок.

Для повних пані варто вибирати короткі вечірні сукні типу футляр. Не менш цікаво виглядають моделі прямого крою, декоровані в області талії. Також заслуговують на увагу сукні  з пишним розкльошеним подолом. 

Таким чином, вибрати нарядну вечірню сукню для повних жінок не так важко, якщо прислухатися до рекомендацій стилістів. І різноманіття фото з моделями сукень це підтверджує.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: короткі вечірні плаття для повних, коктельні плаття для плотних жінок фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *