Модні вечірні сукні: фото довгих і коротких вечірніх суконь [draft]



Вечірнє вбрання має бути універсальним, щоб воно ідеально підходило для будь-якого заходу: весілля, офіційного заходу, модної вечірки і т. д. Саме тому ми вирішили зробити цей огляд, який, напевно, допоможе Вам вибрати щось відповідне. Підкресліть Вашу індивідуальність за допомогою незабутньої класики або ж виберіть сучасний дизайн – зухвалий і водночас жіночний.

Короткі вечірні сукні, фото

У моді зараз комфорт, мінімалізм і чіткі лінії. Тому вибираючи вечірнє вбрання, тримаєте в голові ці три критерії. Можливо, такі сукні виглядають просто, але їх легко обіграти за допомогою відповідних аксесуарів. І головний бонус – такі речі універсальні. Вони будуть доречні на будь-якому заході. До того ж, можна виділитися не за допомогою екстравагантного фасону, а яскравої колірної палітри. Наприклад, лимонного відтінку або помаранчевого. Також не пропустіть синій, блакитний, сірий, бордовий і смарагдово-зелений.

Довгі вечірні сукні, фото

Стримані й елегантні довгі сукні допоможуть створити драматичний образ кіно-диви в жанрі нуар. Вибирайте тканини глибоких благородних кольорів зі щільного шовку або оксамиту. Такий матеріал лягатиме красивими складками і вигідно підкреслюватиме всі принади Вашої фігури. Білизняний стиль як і раніше актуальний, тому сукні на тонких бретелях нагадують нічну сорочку, будуть дуже до речними. Родзинку образу може надати 3D принт, який всюди панував на світових подіумах. Ще одна цікава новинка – зоряний пил. Такий малюнок прикрашав вечірні сукні з показів Dior, Fendi і Céline. Розсип блискучих зірок і туманностей нагадував нічне небо над південним курортом.

Вечірні сукні для повних, фото


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *