Як поповнити телефон за допомогою банківської карти? [draft]



Сучасні мобільні оператори пропонують масу послуг і безліч способів, якими можна поповнити телефон. Це можуть бути термінали самообслуговування, переклад фахівцями в салоні зв’язку і ін. Проте найзручнішим варіантом як і раніше залишається поповнення за допомогою банківського рахунку. Про те, як покласти гроші на телефон з карти ми розповімо в цій статті.

Проведення оплати через банкомат

Найпростіший метод, що дозволяє покласти гроші з карти на телефон – це використання банкомату. Щоб операція пройшла успішно вам необхідно виконати такі маніпуляції:

  • Вставте банківську картку у банкомат, установи, що обмірковує вас, і введіть PIN- код.
  • У меню, що з’явилося, виберіть категорію “Інші операції”.
  • Потім перейдіть в опцію “Оплата послуг”.
  • Виберіть послуги мобільного зв’язку і внесіть потрібну суму.
  • Готово! Чекайте вступ грошових коштів на рахунок.

Цей метод зручний тим, що вам не доведеться знімати гроші або платити комісію, як це робиться при поповненні в терміналах самообслуговування.

Послуга “Мобільний Ощадбанк”

Внести грошову суму на баланс свого мобільного можна і через інтернет. Найбільшу фінансову установу РФ Ощадбанк надає своїм клієнтам таку послугу, як “Мобільний банк”. Вона доступна утримувачам карт таких форматів : Visa Classic, MasterCard Gold, Visa Electron, Сбербанк- Maestro, Visa Business, MasterCard Business, Visa Gold, Сбербанк- Maestro “Студентська” MasterCard Mass і Сбербанк- Maestro “Соціальна”.Щоб поповнити телефон з карти Ощадбанку необхідно:

  • Набрати на клавіатурі сполучення з текстом потрібної для поповнення суми.
  • Відправити на номер “900”.

Проте якщо ви прив’язали до системи “Мобільного банку” відразу декілька карток і вам вимагається внести на рахунок 250 рублів, тоді ваш запит виглядатиме таким чином: “250 1334”, де 1334 – останні цифри вашої картки.

Послуги Універсальної фінансової системи

Інший спосіб, який дозволить закинути гроші на телефон, є з’єднанням послуг інтернет порталу і банківського рахунку. У цьому вам згодиться веб-ресурс “Універсальна фінансова система”. Итак, щоб внести гроші на баланс необхідно виконати наступне:

  • Пройти реєстрацію на офіційному сайті www.ufs-online.ru.
  • Перейдіть на головну сторінку порталу і натисніть кнопку “Додати карту”.
  • У поля, що відкрилися, необхідно внести дані своєї карти.
  • Потім кликніть на опцію “Активувати” і внесіть суму, яка стане перевірочною (в межах 1-50 рублів).
  • Після чого тисніть на кнопку “Підтвердити”. Пам’ятайте, що це лише перевірка роботи сервісу, тому ця сума буде повернена.
  • Потім перейдіть в кабінет користувача і внесіть там ці номери телефону, який треба поповнити.
  • Також вкажіть суму для списання і дані банківського рахунку.
  • Тисніть “Сплатити”. Готово! Чекайте надходження грошей на баланс впродовж 10 хвилин.

Цей спосіб дозволяє поповнити телефон з карти Балтійського банку, а також будь-якої іншої фінансової установи РФ. До того ж, ви зможете сплатити не лише послуги телефонного зв’язку, але і проводити комунальні платежі, оплачувати супутникове телебачення, IP- телефонію, бронювати номери в готелях і багато що інше.
Таким чином, ми розповіли про головні способи, як покласти гроші на телефон з банківської карти. Вибирайте для себе оптимальний варіант і завжди залишайтеся на зв’язку. Використайте можливості мобільного оператора по максимуму.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *